Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Laraxior #27085 üzenetére
Szerintem meg igen, ahogy a fenti példa is mutatja, más a vonalkód, más ár tartozik hozzá a rendszerben.
Kovy
Nyisd,baszkibetört az ablak, idáig hallom. Barátnőm megy holnap a városba szerintem átnéz pár boltot, ha talál közlöm, hogy hol sikerült szereznie. Közben kaptam az infót kora délután még volt a Tescoban multis. Lehet rossz helyen keresték. Ahol az energiaitalok vannak ott nincs, hanem elöl a bejáratnál az akciós soron kell lennie, ha maradt. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Laraxior #26955 üzenetére
Azt a boltost akinek ilyen a felfogása ott kell hagyni,hogy rohadjon rá cuccos./Persze Bp-en ez könnyebb mert 200m-ként vannak kis közértek
Már nálunk zárt be kis közért mert tufa volt az eladó, és így senki nem ment hozzájuk.Inkább sétált +300m ahol normálisabb volt a kiszolgálás. -
-
-
-
X@b3e
addikt
válasz
Laraxior #26288 üzenetére
Khaos szokott lenni, más extrát nem igazán látni, hacsak be nem futott már ide is a VR46.
Rockstarokból van jobb felhozatal, Burn pet palackosak, köztük a Lemon, 0,5 Hellek, ugye taurinnal mind, no meg a kinti márkák. Én most pár 0,5 R*-t hozok, Assaultokat meg Burn Lemont egy fóliával kb sztem -
-
-
törölt tag
válasz
Laraxior #26252 üzenetére
150 körül van egy Hell, szóval 600-at megér. Meg az a bögre is 2-3-at. Én azt mondom max egy ezrest ér, nem többet. Én azért is veszem meg, mert a két új ízt azóta se találom sehol és érdekel. Meg jól jön a bögre. A normál bögre amúgy 2.5 decis ha csurig van, úgyhogy az ekkora.
Legalább a kurva doboz lenne fémből. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest