Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Őskoczka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laraxior #27085 üzenetére
Szerintem meg igen, ahogy a fenti példa is mutatja, más a vonalkód, más ár tartozik hozzá a rendszerben.
Kovy
Nyisd,baszkibetört az ablak, idáig hallom. Barátnőm megy holnap a városba szerintem átnéz pár boltot, ha talál közlöm, hogy hol sikerült szereznie. Közben kaptam az infót kora délután még volt a Tescoban multis. Lehet rossz helyen keresték. Ahol az energiaitalok vannak ott nincs, hanem elöl a bejáratnál az akciós soron kell lennie, ha maradt.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laraxior #27041 üzenetére
(Van)Raktárban, van ahol már tegnap, van ahol ma megkapták. Amúgy csak arra utaltam, hogy írtuk már, hogy csütörtöktől lesz, meg megfejtettük, hogy akcióval fogják bevezetni, mikor még nem volt kiadva a jelenlegi akció.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
válasz Laraxior #26955 üzenetére
Azt a boltost akinek ilyen a felfogása ott kell hagyni,hogy rohadjon rá cuccos./Persze Bp-en ez könnyebb mert 200m-ként vannak kis közértek
Már nálunk zárt be kis közért mert tufa volt az eladó, és így senki nem ment hozzájuk.Inkább sétált +300m ahol normálisabb volt a kiszolgálás. -
X@b3e
addikt
válasz Laraxior #26288 üzenetére
Khaos szokott lenni, más extrát nem igazán látni, hacsak be nem futott már ide is a VR46.
Rockstarokból van jobb felhozatal, Burn pet palackosak, köztük a Lemon, 0,5 Hellek, ugye taurinnal mind, no meg a kinti márkák. Én most pár 0,5 R*-t hozok, Assaultokat meg Burn Lemont egy fóliával kb sztem... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laraxior #26267 üzenetére
Én eddig bárki kértem meg, mindegyik elfelejtett. (Csak a tapasztalatok) [Kivétel az, aki elintézte nekem a többi dobozomat, nyilván nem rád gondoltam, számtalan PM-et tudnék mutatni]
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
válasz Laraxior #26252 üzenetére
150 körül van egy Hell, szóval 600-at megér. Meg az a bögre is 2-3-at. Én azt mondom max egy ezrest ér, nem többet. Én azért is veszem meg, mert a két új ízt azóta se találom sehol és érdekel. Meg jól jön a bögre. A normál bögre amúgy 2.5 decis ha csurig van, úgyhogy az ekkora.
Legalább a kurva doboz lenne fémből. -
Papesz1990
csendes tag
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #26204 üzenetére
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Decathlon Domyos szobakerékpár (izületkimélő üléspozíciójú)
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest