Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris94
tag
Igen, mintha én is láttam volna régebbi írásaidat, de gondoltam hagy ismerjenek meg az újabbak is
Valakinek nincs infója, hol lehet kapni - lehetőleg Budapesten - ezeket az eitalokat:
Vipera 250ml/500ml, UP, effect light, Leszarom 250ml alu, Big Push , DYNAMI:T , Go Fast! Energy Gum , Red Devil , Bios Life E - Smart EnergySegítséget előre is köszönöm
-
chris94
tag
Először is szeretnék Lop!N barátunknak boldog születésnapot kívánni
Valamint üdvözlöm körünkben petcsi-t a legnagyobb magyar eital gyűjtőt
Cserém most nekem is lenne:
Kobra 250ml - régi,kék változat,amit már nagyon kevés helyen kapni
Rockstar Origial 500ml (2db) - Nagy ritkaság itthon, fölöslegben maradt 2 üres doboz, gondoltam hátha valakit érdekel.
Az angol változatról van szó és annyiban különbözik, hogy egy piros csíkban a tetején körben van az "1.35Ł" szöveg (Ł-font) -
ToBeY
nagyúr
Red Bull The Red Edition (Cranberry)
Ez biztos jó lehet -
energyfan
csendes tag
-
Lop!N
tag
Ilyen kis semmiség , és mégis megkkora jó
Olyan mint a RedBull-on a nyitóka , csak ott kivan vágva a bika formája. Meg Burn-ön is van olyan amin rajta van a logo... szal kis színfolt
-
AMD Power
titán
Toltam ma egy zöld Monster-t. De jó is volt!
-
ToBeY
nagyúr
Ezzel már lehetne partyzni
-
Chaser
legenda
A kék monsternek milyen íze van? Ittam már sárgát, zöldet, a sárga nagyon bejön, a zöld annyira nem. De látom van piros is, olyat még sehol nem láttam.
-
törölt tag
megyek mekkaba
(usa, ket het) majd rakok fel kepeket
-
concret_hp
addikt
vettem gilroy specialt 210 huf asszem, a szokásostól eltérő, limonádés íz, de nekem annyira nem jön be azért
-
Lop!N
tag
Ma sikerült beszereznem az 1Literes X-Fire tűzoltópalackot... ömm... akarom mondani eDrinket
Majd holnap dobok fel róla képet ha érdekel vkit
-
chris94
tag
Kiegészitő infó:
a Red Bull-os víz 0,33l-es szénsavmentes volt.
A kép egy kicsit torzítja a valóságot, nem ilyen magas,csak annak tűnikHa valaki a Ausztria, Románia, Szlovákia felé lakik, és viszonylag gyakran jár Bp felé, esetleg csak simán arrafele utazik a közeljövőben és vállalna beszerzést írjon egy privát üzit
)
Jelentkezőknek előre is köszi
-
chris94
tag
A várva várt képek megérkeztek
https://picasaweb.google.com/112593904506136247247/EnergyDrinks?authkey=Gv1sRgCKbJirbEn7PjVA#
És a Red Bull ásványvízről is:
Amit a képeken láttok, nagyrészt tudok szerezni, szóval ha valakinek igénye lenne rá csak szóljon. Budapesti vagyok.
Emellett: "Kobra Energy Drink"-es üres doboz cserére vár, ajánlatokat privátban várok,ha valakit érdekel.
A régi, kékes dobozról van szó, már szinte sehol sem kapni, nagy szerencse, ha igen -
energyfan
csendes tag
szerintem azért jobb, mert bár nem ittam még rockstart, de gondolom a monsterhez hasonló íze van, ami jobb mint a hell
mondjuk azon is múlik, hogy milyen vodkát használnak, mert szerintem a hell vodkába valami szar 2000ft/liter vodkát raknak, mert az ugye magyar termék, a rockstar meg amerikai, és az amcsik nyílván normálisabb vodkát tolnak bele.
-
Lop!N
tag
válasz
chris94 #4454 üzenetére
ritka RedBullok , Rockstar , Monster engem is érdekelne , mindenféle nyelvterületről , országból jöhet. Ha csak anniyban különbözik a magyartól , h pld Szuahéliül van a hátulján a felirat , az is jöhet
Ha valaki jár innen az EnergyFan-ok közül külföldön , az szóljon elötte legyenszíves , és ha tud akkor hozzon valamit
-
energyfan
csendes tag
de én nem szoktam általába egyszerre 0.5 litret bevedelni, úgyhogy nekem jó, egyébként itt szerintem lesz sikere tegnapelőtt mikor mentem, ott volt a hűtőn 10db sorba, 1-et vettem és ma mikor voltam megint tele volt, szerintem azóta egyszer elfogyott a hűtőböl, mert nem hiszem hogy 1 darabot újratöltöttek volna.
chris94: romániában van piros monster tavaly nyáron mikor erdélyben voltam az ottani haverjaim odavoltak hogy nálunk árulnak monstert, náluk még az alap zöld se volt.
-
lorcsi
veterán
-
chris94
tag
ricsi081: Csak nyugodtan, úgyis összefutunk és remélem mihamarabb
Amúgy Romániából nekem is tudnak hozni energiaitalt, igaz elvileg csak piros Monstertnem vagyok benne biztos,de elvileg nem az Assault,majd utánanézek,ugyanis még én se tudom hogy néz ki.
Latyak17: ha Sopronban laksz az tök jó, bármikor átlehet ugrani Ausztriába a "sógorokhoz" az energiaital fellegvárába
Pláne, hogy az a Red Bull "főhadiszállása"
Ha látsz valami itthon nem kapható eitalt, légyszi listázd össze és küldd el.Tehát Lop!n kérdésére válaszolva valószínűleg van olyan RB amit ott kinézett, sőt lehet olyan is amit a képen is látott ( piros ) már ha tényleg RB - amúgy az lehet valami új Cola doboz esetleg valami más újdonság...
Ezzel kapcsolatosan: volt egy RB-s deszkás verseny a hétvégén és Red Bull-os vizet (!!!) osztogattak.
Nagyon poén: Lun Aqua a neve, csak német szöveg van rajta és a RB logoban nem nap van,hanem hold
Majd töltök fel képet erről is plusz a gyűjteményemről bár valószínű nem fér rá egy képre
Amúgy valakinek nincs infója Szlovákiában és Németországban milyen eitalok vannak?
Leginkább Rockstar, Monster érdekel -
energyfan
csendes tag
végre eljött a fejlődés tegnapelőtt mentem hazafelé amikor már messziről láttam a tom market monsteres plakátját mintha más volna, már nem csak a 0,5 literes monstert lehet kapni ott 320-ért hanem van a 0.25-ös is és csak 199ft
úgy megörültem vettem is egyet, de holnap veszek még vagy 4-et eddig csak egy helyen láttam de ott 320 volt.
-
latyak17
tag
Hú hát soproni vagyok és meg is itta a csálád
elkapkodták mint az olcsó cukrot utánpótlás útban van, amint lesz szólok néha járok pesten vagy előtte dobok fel képeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest