-
LOGOUT.hu
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, aqara fali kapcsoló, 0 nélküli bekötésű ha a 2,4 ghz wifi hálozton adatforgalom van villogtatja a mennyezeti lámpát. A relé nem kapcsol át csak egy pillanatra felvillannak a spot égők. Csak egy szobában fordul elő, (van több ilyen kapcsolom is), igaz mindenhol máshol ledes spotok vannak benne. Találkozott hasonlóval valaki? Ha fixen a 7 chanelen van a router akkor nem csinálja. Teszteltem több routerrel is,
-
Kiskopika
senior tag
válasz lasarus1988 #1520 üzenetére
Nekem az osztrak xiaomi shopbol van. Angol feliratos, eu dugos, kinai szerverrel hasznalom. Eddig csak rizs fott benne, zoldseghez adnak hozza parolo rekeszt is.
-
Kiskopika
senior tag
-
-
Kiskopika
senior tag
Hogyan lehet mennyezeti lampat resetelni, ha direktbe van kotve? A mennyezetrol lehuztam mar aramtalanitas utan visszacsatlakozott a lanra, de mi homehoz nem tudom visszarakni. Igy domo alatt kapcsolni tudom ugyan de allapotvaltozast nem jelenit meg.
-
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
Ausztriaba lakom az itteni Mi Shopba vette a baratnom karacsonyra. En tobb xiaomi eszkozt hasznalok es minden kinaba van, ez is es azon megy 100%osan. De ritkan hasznalom az appot beallithatsz kedvenc fozesi modotbes azt egsszeruen gombokkal is tudod inditani, ha valamit valtoztatsz ahoz kell az app. Ha kesz a rizs melegen tartja, illetve idozitve is felmepegiti ha ha ugy van. En nagyon szeretem disze a konyhapultnak es nekem izlik is amit csinal
-
Kiskopika
senior tag
válasz sharpner #979 üzenetére
Ugyanezzel a gonddal kuzdok. Egy homero hol 1 orat, hol 5 napot, neha 2 hetet megy egy huzamba, aztan egyszer csak eltunik a mi home appbol, mikozbe 2-3 szor felkiallt a kinai holgy.
Nekem van 2 gatewayem raktam mar mindkettore ugyan ez. Az erdekesseg az meg hogy mindenmas hiba nelkul uzemel 27 eszkoz, de ha a homero zavarba kezd akkor egy mozgaserzekelo is neha leszakad a halozatrol. -
Kiskopika
senior tag
En is szivtam vele, igaz en raspberrye tettem. Nalam az valt be a pi esetebe is es telon is, hogy nem csak a mihomeba adtam hozza hanem parositottam a telo bt kezelojebe is. Megnyomtam a gombjat rakarestem parositottam, persze elutasitja, de utana jo lett. Pi ezzel a megoldassal mar tobb mintb2 hete hiba nelkul megy.
-
Kiskopika
senior tag
Miert lehet az hogy egy uj homerot adtam a gatewayhez, es folyamatosan eldobalja? Megnyomom a gombot mutatja amit kell majd fel ora - ora mulva offline. 22 eszkozom van de ebbol van bt es wifis is szoval nem mind fugg a gatewaytol
-
Kiskopika
senior tag
Hasznal valaki xiaomi dupla vezetek nelkuli fali kapcsolot domoticzal? Az istenert nem tudom felvenni, unhamdelt modellkent jelentkezik ha kapcsolom.
-
Kiskopika
senior tag
válasz stickermajom #625 üzenetére
Csak ejszakait tudok mar kapcsolni akar ha nappali volt az elozo mod akkor is, de vissza fele meg nem sikerult rajonnom, hogy mi a megfelelo kodolas. Lua scripttel sikerult megoldani ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
Talalkozott mar valaki olyannal hogy xiaomi vezetekes fali kapcsolot zavarta a torrent letoltes? Ha elinditok egyet villogtatja a rakotott lampat
-
Kiskopika
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy domoticz alatt, hogyan tudom elővarázsolni az aqara dupla falikapcsolójának (nulla nélküli változat) a bal gombját? Alapból wired switchnek ismerte fel, de csak a jobb gombot tudom kapcsolni,
-
Kiskopika
senior tag
Vegre rendesen mukodik az idozito, valoszinuleg tavaszig
-
Kiskopika
senior tag
válasz stickermajom #285 üzenetére
A lampahoz tarsul a yeelight app is es azon belul is lehet kulon scenceeket letre hozni amiket kesobb a mihome appbol klikkelesre futtathatsz.
-
Kiskopika
senior tag
válasz stickermajom #282 üzenetére
Nekem a haloba van az amit irtal, kb 15 nm keskenyebb hosszukas alaku a szoba. Hibatlan, de nagyobb szobaba kellene a nagyobb. A konyhaba a kicsi 300 mm es van kb 6-8 nm re
Nwkem nem adja a linked.
Ilyen vannekem
[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
válasz stickermajom #279 üzenetére
Igen ket honapja vettem oket, nem a 2018 verziosak.
-
Kiskopika
senior tag
Meg nem vizsgaltam ezt a kerdest, deha gondolod ha haza ertem lekapcsolom a biztitbaztan vissza. Deszerintem is elhanyagolhato kerdes...
Nekem is a csehektol van mindket lampa es gond nelkul megy a kinai serveren. Ahogy a vezetek nelkuli kapcsolok kinabol is mennek szepen egyutt
[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
válasz stickermajom #270 üzenetére
Vagy veszel meg egy gatewayt es es egy vezetek nelkuli kapcsolot. A regi kapcsolot kikotod, leveszed, kabeleket direktbe es a kapcsolo dobozra ragasztod a vezetek nelkulit. Nalam igy mennek. Igy kapcsolhato oldschoolba, es appbol is minden esetben. +40 euro de a gatewayt masra is hasznalhatod.
-
Kiskopika
senior tag
Valaki hasznal Scherlock M1 vagy tarsai zarat? Erdekelne a tapasztalat vele kapcsolatba
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest