Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-15 14:23:44

LOGOUT.hu

Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7034) Cr00py válasza Gabonetta (#7032) üzenetére


Cr00py
senior tag

Jelenleg Vocolinc VAP1 van 3 db. Igazság szerint elég lenne 2 is, de így biztosabb, mivel elég hülye elrendezése van a szobáknak + távol is vannak egymástól.
Próbáltam már több, olcsóbb variánst is, azok is egész jól működnek, de végül ez lett a befutó.

#7033oszy: Igen, amihez van plugin, azt képes kezelni, és integrálni homekit alá. Folyamatosan bővül a lista, frissítik is, szóval frankó cucc. Van az oldalon image file ( ingyen is behúzható, de suggested 10 euro, ha támogatnád őket. Én is ezzel kezdtem, de végül megrendeltem magát az eszközt. ) is, amennyiben van esetleg pi, vagy valami hasonló eszköz, akkor azzal is megoldható. A vásárolható eszköz pedig kb plug & play, nem kell variálni semmivel. De DIY módon is megoldható. Azért választottam ezt, mert bár hiába próbáltam minden eszközt natív homekit kompatibilisre cserélni, sajnos vannak olyanok amik egyszerűen nem léteznek, azaz nem kapható belőlük homekit kompatibilis verzió. Legalábbis akkoriban nem volt, azóta nem tudom, hogy mi a helyzet, de valszeg továbbra sincs belőlük.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.