Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Azt hittem a telo mikrofonját használja. Nekem a clioba lent van a váltó mellett. Akkor lehet nálam sem működne rendesen. Sd kártyás a fejegységem de bt még nincs benne. A telómon meg s9kszor frissül a zenei repertoár a play zenének köszönhetően ezért gondoltam erre a kütyüre
-
DonCosta
tag
Nagyon függ attól, hogy épp milyen rádió adók zavarják. Múltkor egyáltalán nem hallottak engem, pedig pár napja egész jól tudtunk beszélni. Jól el kell találni, hogy melyik frekvenciát állítja be az ember. Eddig itt a fórumban javasoltakat próbálgattam, de igazából az számít merre jár az ember gyakrabban és ott melyik sáv üres + nincs a közelében másik adó. Nekem jelenleg a 106.4 van beállítva. Budapest-Gödöllő környékén egész jó...
Bár végiggondolva ez csak abban kéne befolyásoljon, hogy én mennyire hallom, de tény, hogy engem sem hallottak a múltkor, most meg igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OTP Bank topic
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Samsung Galaxy Z Fold 5 Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro tok
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Időközben kipróbáltam, azóta égési sérülésem van az ujjamon. Működik gyujtás nélkül is.
Köszönöm, holnap próbálkozok.
Azért köszi!
.