Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7205 üzenetére
Egyelőre kb. annyi hogy Xiaomi bevezetett egy memory expansion dolgot, vagyis visszamegyünk 10 évet és csinálunk az eMMC-re egy swap file-t hogy "több legyen a memória".. biggest scam from Xiaomi ever.
-
n0is3es
aktív tag
válasz Ferrari fan #7207 üzenetére
Mi 11 Lite 5G 12.5.6 és az még itt nekem nem enhanced, 11 Lite 5G NE 12.5.7 az viszont már igen
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
törölt tag
válasz Ferrari fan #7209 üzenetére
Én már elengedtem a dolgot....
Ráment az a pár órám, többet nem ér az egész.
Megy a teló így ahogy van, aztán ha majd egyszer megdöglik akkor átcuccolok másik topikba. -
Sage83
aktív tag
Hi
Tegnap a redmi 9 note pro m folyamatosan újra indult... Teljesen le is merült, töltés közben csak fekete képernyő fogad. Gondolom BOOTLOOP állapotba került! :)
Szerviz vagy van erre valami más megoldás is!
Válaszokat előre is köszönöm! -
-
aprokaroka87
nagyúr
-
crok
nagyúr
válasz aprokaroka87 #7216 üzenetére
-
crok
nagyúr
válasz aprokaroka87 #7218 üzenetére
Az. Van benne fancy memory extension ami a legnagyobb scam amit a Xiaomi előhúzhatott a varázskalapból.
-
Amarth
aktív tag
-
crok
nagyúr
Be.. azért mert ezzel van eladva a dolog hogy ettől majd milyen jó lesz, mert Enhanced. Borzasztóan megtévesztő annak aki nem tudja mire való és mi a következménye a használatának, hogy mibe és hogy nyúl bele egy ilyen swap file.. és hogy simán ezért fog hamarabb újat venni majd.. a komplett ötlet 10 éves és már akkor is rossz ötlet volt, nem véletlen hogy úgy lett otthagyva ahogy van XDA-n. Nem tudom megvan-e még MIUI 9 és előttről, hogy nemcsak MIUI optimalizáció volt hanem volt MIUI memória optimalizáció is. Abban is volt swap mókázással megspékelt aggresszív memóriakezelésre állítás. Hm.. kivezették.. mikor már olyan memory thrashing volt hogy egyik app-ból a másikba váltás is 15..30 másodperc volt.. most ez jön vissza "Enhanced" néven. Szerintem ez nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
ez az enhanced. nekem is ma töltötte le. valtozasok: optimalizalt rendszer teljesitmeny, javitott rendszer biztonsag es stabilitas... ennyit ír nqgy bőszavúan
-
kovacss72
aktív tag
A telepítés automatikusan bekacsolja az 1GB -os memóriabővítményt. (Ami persze kikapcsolható.)
-
aszti75
senior tag
Elviekben meg kapjuk az Android 12-őt is jövőre?
-
aszti75
senior tag
válasz aprokaroka87 #7227 üzenetére
Ovastam, [link] hogy a Xiaomi mely készülékekre fogja kiadni a 12-őt. Ha jól emlékszem,jövő évre van be tervezve.Iden csak a nagyok kapják meg....
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
-
nagyúr
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés óta többször előfordul, hogy az értesíő sávban a térerő alapján van mobilnet, azonaban gyakorlatilag a telefonnak nincs hálózati kapcsolata.
Semmi nem segít ilyenkor csak az újraindítás. EU rom van a készüléken root nélkül.
Más is találkozott már ilyen jelenséggel? -
törölt tag
válasz aprokaroka87 #7230 üzenetére
Még a 10-re sem kapok semmi frissítést ezektől a kínai g....
Március az utolsó update ami jött -
nagyúr
válasz pulutodurumo #7233 üzenetére
Köszi az infót .
Ha sűrűn előjön, akkor megpróbálok visszamenni kettővel ezelőtti romra. -
Winnie The P
őstag
Olvasom itt is és egy face csoportban is, hogy rengeteg a panasz a frissítésekre. Igazából nem tudom, de olyan érzésem van, hogy a Xiaomi mint cég ezzel a nagy roham tempóval kiadott rengeteg telefonnal kezd maga alá csinálni. Nem tud lépést tartani a kiadott telefonokkal és a hozzájuk való frissítésekkel. Már Miui 13-ról beszélnek, de vannak olyan felhasználók akiknél még a 12-vel is rengeteg baj van. A családban is van két Xiaomi teló, de egyre inkább úgy érzem, hogy nem lesz több.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Trooper82
senior tag
Én nem kapcsoltam ki a memóriabővítményt, és factory reset nélkül is érzékelhető, hogy jobban működik a multitasking. Lehet, most ez jobb megoldás mint amivel régen próbálkoztak.
https://youtu.be/AKCFxkluYu0
-
Samus
addikt
-
MODERÁTOR
-
aszti75
senior tag
válasz aprokaroka87 #7230 üzenetére
Majd kiderül,hogy tartja-e a szavát a Xiaomi.....
-
mickeymiller
kezdő
Sziasztok !A napokban jutottam hozzá, eme telefonhoz. Eddig egy Huawei telóm volt, de sajna a végét járja az aksi. Eddig nagyon tetszik, de van egy kis gondom a hang beállítással. Konkrétan a csengőhanggal. Ha saját zenét(mp3)állítok be, kiírja, hogy beállítva, de ha hívnak, akkor a gyárilag beállított hang szól. Már bogarásztam itt ott, de nem jutottam semmire.
Valamint az sms(massages) hangbeállítására minden értesítés azon a hangon zenél. Nem lehet külön állítani?Csak 3 féle hangbeállítás van (értesítések((ebben van az sms is)),csengőhang, és ébresztő)?
Bocs, egy kicsit laikus vagyok.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
válasz mickeymiller #7245 üzenetére
Én is ugyan ezt tapasztaltam. Kíváncsi vagyok a megoldásra.
-
kanyi51
senior tag
válasz mickeymiller #7245 üzenetére
A mutatott képernyőn klikk a Csengő hangra és azon belül lehet kiválasztani a saját csengőt is. A felső részen persze ki választod a kártyát is. Mid a 2 kártyára lehet saját külön csengőt beállítani igy. Az SMS-re pedig magában a Messages beállításaiban lehet saját hangot adni.
-
mickeymiller
kezdő
válasz kanyi51 #7247 üzenetére
Persze, így csináltam én is, de semmi eredménye. Kártyát nem tudok választani, lehet, mert csak egy van. Mint látható a mellékelt képen, bent van a választott csengőhang, de nem az szól. Az sms-en belül ha kiválasztom a hangot(szintén mp3), akkor minden értesítés(E-mailek, rendszer üzenetek etc.)a választott hangon zenélnek. Lehet, hogy én vagyok csak béna, de a régi telómon külön lehetett állítani az sms hangot az értesítés hangoktól.
-
kanyi51
senior tag
válasz mickeymiller #7248 üzenetére
Hááát... Elméletileg jól van ez beállítva, innentől próbálj más saját hangot hátha az szól majd, nem tudom.
A hangoknál az Értesítések alatt tudsz választani ( elvileg) telo értesítési hangot, míg az SMS-t a saját beállításaiban kellene. Ez az elmélet, de hogy Nálad mind ez hogy fog működni?
A francba!!!!
most látom nekem is olyan mint a Tied. Én A Miui Global 12.5.6 Stabilon vagyok már 3 napja , azóta nem megy nekem se ahogy előzőleg beállítva volt. Valszeg a frissítés cseszte el nálam, és nálad is esetleg?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs