Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
ktomcat
üzenetére
Csinálhatod ezzel is éppen de Magisk topik összefoglalóba már jó régen tettem 4 pif.json-t is amik azóta is remekül működnek + van 1 "tartalék" a közösségnek amit nem publikáltam amíg nincs nagy baj. Leírtam hogy milyne PIF és forkok vannak, melyiknél hova kell tenni a .json-t és milyen néven, hogy kell ellenőrizni a működést.. etc.
Annyi baj van vele hogy a benne levő pif.json full public és könnyen elérhető így ha sokan kezdik használni feltűnő lesz. Ha bannolják akkor neked csak nyomni kell egyet - de ehhez nyilván az kell hogy a fejlesztője is "nyomjon egyet" és tegyen fel egy másik, működő pif.json-t. Ennél már a PIFNext is jobb mert az a Xiaomi.EU ROM injector-ből szedi ki a PIF-hez az infót és a Xiaomi.EU srácok gyorsan lépnek ha kell (de ugye abban megintcsak benne van hogy nekik nagyon nagy a user base így könnyebb kiszúrni is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest