Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
10 es frissitéssel másnál is lényegesen gyorsabb a teló vagy csak érzéki csalódásom van?
-
Taktoj
aktív tag
válasz
sicc_innen #27956 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/Hybrid-Double-Dual-SIM-Card-Micro-SD-Adapter-for-Android-Extender-2-Nano-Micro-SIM-Adapter/32800557467.html
-
Taktoj
aktív tag
válasz
sicc_innen #27952 üzenetére
Van erre pár ft os kütyü, nem kell lemondani semmiről.
-
Taktoj
aktív tag
Akkumulátor cserét ki hol csináltatott, a fixity t találtam legolcsóbban, kérdéses hogy 6 ezerért eredeti akksit kapok e bele? Valakinek van esetleg velük vagy mással tapasztalata?
-
Taktoj
aktív tag
Mi a baj a waze val navigació terén? Ingyenes percre pontos infókkal, igaz nem annyira latvanyos, mint a vasarolható navi progik.
-
Taktoj
aktív tag
Hát gyorsan megkövetem magam, Mrszatyi nak hála egyszerűen csak a saját kameraszoftvere xar a note 4 nek. Bár az api2 t nem sikerült aktiválni /root kell úgy gondolom/Ennek a cikknek a segítségével minimál igényeimet kielégítő képeket vagyok képes csinálni.
De azert a sokfüles böngészés még mindig probléma, itt viszont kénytelen vagyok chrome nál maradni mert a többi nem fordít.Illetve ami még gyenge a telóban az netvevője.
Több helyen is próbálva nálam csak max edge más telónak 4g megy. -
Taktoj
aktív tag
Nem tudtam mar szerkeszteni. Sry. Mrszitya, kösz a tippeket utánaolvasok.
-
Taktoj
aktív tag
Úgyérzem, hogy csökkentek az igényeink az évek folyamán a telótudás szintjén. Mki az ár ertek re hivatkozik, hm hát korábban vett teló sem mondható csúcshardvernek s mégis. Pl 30 40 füllel böngészek , néha sok a note 4 nek , viszonylag gyorsan helyrefrissít de azert a coolpad nek még ennyi sem kell. Igen o az a sokéves manapság már gyenge aksis amivel gyorsan lehet sorozatot lőni.
Gondolok arra hogy a root ezen is dobhatna, nade ezt már nem fogom megtudni.
Nem megyek 300 ezres használt canon al oviba, mert nem földöntúli elváras hogy a telefon már erre is jó, szvsz. Jahh s nincs, de kérhetnék de szerintem nem tudnám használni, mert csak kisfogyaszto vagyok
-
Taktoj
aktív tag
Kb fél eve van ilyen telóm, már az elején is voltak kifogásaim, de annyira hyppolja mki maradt. Ma a fiam ovijaba kellene fenykepeznem, de ez botranyosan minosegen aluli kepeket csinal, fokuszolni nem tud erzekenysege 0 , 6 eves teloval 150 kepet ellovok mig ezzel 1 t. Lehet van jo telefonja a markanak, de az nem ez. Uff ezt most kiadtam
-
Taktoj
aktív tag
újabb kérdés
youtube n nincs hang csak ha ujrainditom, illetve az elejen a videóknál a reklám nem szamol vissza ahol azt irja hogy 5 masodperc utan atugorhatom. Mivel lehetne ezeket a problémákat megoldani?
-
Taktoj
aktív tag
Még egy probléma. Hbo go gyorsitva hang nélkül megy rajta. Ez másnál is probléma vagy csak ennyi hibával együtt kell élni ?
Rengeteg kompromisszumot kellett kötnöm egy hét alatt, még jó hogy nem mertem eladni az f1 t.
-
Taktoj
aktív tag
Helló, egy kis segítség kellene. Eldobálja a teló a wifi jelet sűrűbben, ritkábban az adatjelet. Ez valami bug ami valamikor javítva lesz vagy valami beállitást elállítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest