Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Theory66
üzenetére
Na, nekem ma hozta a postás. Fel is dobtan egyből. Az üveggel nem akartam vacakolni, de még lehet, hogy majd felteszem. Üveg nélkül is teljesen jó, mintha új telefonom lenne. Egy kicsit nehéz megnyomni az alsó három érintő gombot, de ez nem is baj, kifejezetten jó, nem tapicskolok rá véletlen. Egyszínűnek nem mondhatom, de majdnem az. Sötét szürke, kicsit olyan "hangyás" vagy "hangyaháborús", de csak nagyon közelről látszik. Jó a tapintása, nem gyűjti az ujjlenyomatot, kissé csúszós, de nem annyira, mint az eredeti anyaga a telónak. Eddig ilyen tokom volt, de most biztos vagyok benne, hogy egy darabig az a szekrényben fog pihenni. Már csak azért is, mert hetek óta amúgy sem tettem fel a telefonra.
Így viszont nem hiszem, hogy egyhamar fekívánkozna az új helyett.zeon.hu:
Fura, ilyenről még droidos pályafutásom alatt nem hallottam.
Agyalok, hogy mi okozhatja, de szerintem sokat nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kés topik
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így viszont nem hiszem, hogy egyhamar fekívánkozna az új helyett.
Agyalok, hogy mi okozhatja, de szerintem sokat nem tudok segíteni.

crok