Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Xiaomi Redmi 2 Pro

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:17

LOGOUT.hu

Xiaomi Redmi 2 Extended Edition

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3451) cidalain válasza Kroni1 (#3449) üzenetére


cidalain
veterán

fordítva: minél kisebb az f/ annál több fény esik a szenzorra.
telés fényképezőknél ahol tól-ig érték van azt jelöli hogy ha be van húzva a csőre (közeli), akkor több fény esik a szenzorra, mintha ki van tolva teljesen (max zoom).
mivel itt a lencserendszer rohadt rövid mert nem férne a telefonba, ezért itt nincs különbség a bejutó fény mennyiségét illetően.
minél több fény esik a szenzorra annál jobb képeket lehet csinálni fényszegény környezetben pl. vagy erős fénynél le lehet csökkenteni a záridőt, így gyors mozgást is lehet bemozdulásmentesen fotózni.
f/2,2 egyébként közepesen jónak számít. csúcs fotógépek tudnak mondjuk 1,4-et, de a gagyi kompaktok (50k alattiak) 3,5 környékéről indulnak.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3452) tomy86


tomy86
addikt

Kamerával kapcsolatban lenne egy tippem. Előrebocsájtom, hogy nem értek hozzá és nem is nagyon érdekel, mivel ritkán fotózok. Én a hibás kamerával is megvettem volna a telefont. :)
A korábbi telefonomnál (Xperia Ray) is voltak gondok a kamerával valamelyik ICS verzió kapcsán. Akkor ajánlottak egy módosítást az xda-n, ami többek szerint javított a képek minőségén. Akkor nem foglalkoztam vele, de most kíváncsiságból megnéztem a Redminél is az "etc/media_profiles.xml" fájl tartalmát és itt is majdnem ugyanazt a beállítást találtam, mint a korábbi telefonnál:
<ImageEncoding quality="95" />
<ImageEncoding quality="80" />
<ImageEncoding quality="70" />
<ImageDecoding memCap="20000000" />

korábban az xda-n azt javasolták, hogy ezt éredemes így módosítani:
<ImageEncoding quality="100" />
<ImageEncoding quality="90" /> // This is the medium quality, u can set it to 100% to override if you wish
<ImageEncoding quality="80" />(I) // This is the low quality, u can set it to 100% to override if you wish(/I)
<ImageDecoding memCap="30000000" />

Aki ért hozzá, esetleg kipróbálhatná, hogy Redmin is javít-e valamit.

(#3453) bunnyhu válasza tomy86 (#3452) üzenetére


bunnyhu
senior tag

Azon a hibán ami nekem is volt biztosan nem, egyébként így ránézésre csak a JPEG tömörítés erősségét állítod vele. Ebből baj biztos nem lesz, nagyobbak lesznek a fájlok, normál esetben a 90 és 100 között nincs látható különbség, főleg ilyen kis móricka kamerák esetén, mint ami a telóban van. Esetleg nagyobb részlet tartalmú (őszi falevelek pl) vagy átmenetes (ég) képnél lehet különbség. Bajt biztos nem okoz, a fájlméret növekedésen felül, ha beállítja az ember imho.

https://divecenter.hu

(#3454) tomy86 válasza bunnyhu (#3453) üzenetére


tomy86
addikt

Nem is a te hibádra írtam, csak eszembe jutott. Tudom, hogy a tömörítésen változtat. De nekem nagyon nincs szemem az ilyesmihez (nem szoktam fotózni), de gondoltam, hogy ha valakit érdekel, akkor kipróbálhatja. Én a korábbi telefonom esetén sem láttam a különbséget, de sokan állították, hogy használt így gondoltam leírom, mint lehetőséget.

[ Szerkesztve ]

(#3455) keke69


keke69
őstag

Sziasztok!

Az Sd kártyámon rendszereztem a képeket, készítettem mappákat bizonyos mappa nevekkel, viszont a fájlkezelőben minden mappának képek a neve, nem pedig amit én adtam neki!
Van valakinek ötlete ez mitől lehet?
Köszönöm!
Redmi 2 pro

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3456) helixP válasza bunnyhu (#3453) üzenetére


helixP
nagyúr

Valamint a jpeg tömörítést szinte minden kamera appon lehet állítani.

(#3457) bunnyhu


bunnyhu
senior tag

Eh, természetesen porszem került a tempered glass alá, miután megpróbáltam kibányászni csak rosszabb lett, szóval kukáztam az ipaky védőfóliát. Még jó, hogy volt tarcsiba egy hagyományos, az bezzeg felment hiba nélkül. No mindegy, a lényeg, van valakinek tapasztalata az ebay-esekkel? Melyiket érdemes esetleg berendelni? Elég nagy a szórás árban, ez pl. elég baráti.

Most ilyen van rajta: [link]

[ Szerkesztve ]

https://divecenter.hu

(#3458) bunnyhu válasza keke69 (#3455) üzenetére


bunnyhu
senior tag

Total Commander?

https://divecenter.hu

(#3459) DavidQ válasza bunnyhu (#3457) üzenetére


DavidQ
tag

eBayről eddig kettőt rendeltem, a kijelzőt szépen megvédte, viszont az előző is, és ez is a bal felső sarokban fellevegősödött egy pár milliméteres részen. Az illeszkedéssel (pedig) nincs gond.

Nem minden kínai szirszar szar!

(#3460) calamites válasza bunnyhu (#3457) üzenetére


calamites
őstag

Linkkelni nem tudok neked, de én kettőt vettem MI3, és Redmi2-t eggyütt a kettőt 1100-ért, ráadásul ezek lekerekítettek. Igaz a kameránál nincs kivágva.

Más: MI3-on már a MM van fent. Ne várjatok tőle nagy csodát. Remélem javítanak majd rajta még, de a lényeg az, hogy sokat nem változott.

[ Szerkesztve ]

(#3461) bunnyhu válasza calamites (#3460) üzenetére


bunnyhu
senior tag

Őszintén szólva az előző telónál mielőtt eladtam körbepróbáltam mindenféle androidot. Azóta nem érdekel mi van rajta, csak jó működjön :) Ha kijön a 6-os tök jó, de nekem a 4.4-el is tökéletesen megfelel, úgyis eltakarja a MIUI.

https://divecenter.hu

(#3462) tomy86 válasza DavidQ (#3459) üzenetére


tomy86
addikt

"bal felső sarokban fellevegősödött egy pár milliméteres részen"
Én a telefonnal együtt az eustockról rendeltem a kijelzővédőt (ipaky tokkal) és szintén olyan a bal felső sarokban, mintha levegős lenne. Ráadásul úgy emlékszem a felrakás után nem látszott, csak később jött elő. Megpróbáltam eltüntetni, de sikertelenül.

[ Szerkesztve ]

(#3463) tévelygő


tévelygő
aktív tag

Sziasztok!
Valaki használja(tudja használni) a beállításokban található wifi display funkciót?
Bekapcsolom, de semmi nem történik. Nem keres eszközöket, nincs lehetőségem megosztani képeket wifi-n keresztül, stb.
Esetleg valami kiegészítő programra van szükség, vagy esetleg a készülék nem alkalmas rá,csak benn maradt a menüben?

Sony RX 10

(#3464) DavidQ válasza tomy86 (#3462) üzenetére


DavidQ
tag

Dettó.
Kb. 1 hét alatt jött elő.
De akkor ezek szerint ez nem az "olcsó" kínai üveg hibája.

Nem minden kínai szirszar szar!

(#3465) Bocsidee válasza tévelygő (#3463) üzenetére


Bocsidee
tag

Én rendszeresen használom LG Smart TV-vel és remekül működik. A TV-n is aktiválni kell a képernyőmegosztás-t (az lg-n van erre egy app, asszem univerzális távirányító a neve), a telón meg csak be kell kapcsolni a wifi display-t. És ha egy hálózaton van a tv meg a teló, akkor kiírja a tv nevét a telefon és csak rá kell bökni éés megy is. Ha nem jön elő a lista akkor nem egy hálózaton vagy a tv-vel vagy nincs elindítva a tv-n a képernyőmegosztásos dolog.

(#3466) tévelygő válasza Bocsidee (#3465) üzenetére


tévelygő
aktív tag

Köszönöm a segítséget!

Sony RX 10

(#3467) .DLL válasza Bocsidee (#3465) üzenetére


.DLL
veterán

Ilyenkor mi jeleníti meg, minek a képét?

(P.H.)

(#3468) Bocsidee válasza .DLL (#3467) üzenetére


Bocsidee
tag

A teló küldi a képét a tv-re. Olyan nem nagyon van, hogy a tv képét kiküld bármikre is. A laptopoknál meg tableteknél is a WiDi az adott eszköz képét küldi a tv-re. Bár nekem az egyik tablet képes volt fogadni más eszköz képét...
Ja és ilyenkor nem csak a kép megy, hanem a hang is. Tehát ha filmet elindítasz, akkor tök jól viszi. Csak kell hozzá jó hálózat és olyan lesz mintha eleve a tv játszaná a filmet.

(#3469) hpeti2 válasza .DLL (#3467) üzenetére


hpeti2
aktív tag

A tv a telefon képét.

Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3

(#3470) .DLL válasza Bocsidee (#3468) üzenetére


.DLL
veterán

Ez zsír! Felbontás? Mivel ugye HDMI, MHL nincs így ez az egyetlen mód, egy HD felbontás már nem lenne rossz. Mennyire processz-igényes feladat ez? Pl. mellette játékok (olyan ami alapból simán fut e telón)?
Már csak projektorokban kéne elterjednie a Wifi-nek, mert TV-t már nem fogok venni az biztos. :D Vagy Wifi to HDMI adapter, és akkor bármilyen megjelenítőre mehetne a stream...

(P.H.)

(#3471) Bocsidee válasza .DLL (#3470) üzenetére


Bocsidee
tag

Hűű beindult a fantázia. :D
A felbontás az a kijelző felbontása (1280...), mivel ez tükrözés. A telót kicsit megviseli a dolog, pl elkezd szaggatni, meg melegedni. Játszani nem jó rajta, meg ilyen realtime dolgokat csinálni, mert a tv-n való megjelenítés és az érintés között sok idő telik el (1 másodperc vagy több is, attól függ). De ha valami konstans dolgot játszol le, mondjuk egy videó, akkor mind1 a késés, mert a hang és a kép szinkronban lesz a tv-n. Amúgy én arra szoktam használni, hogy képeket mutogatok, vagy a böngészőben mutatok vmit a családnak, akkor csak kicsapatom a tvre és mindenki látja. Filmet is néztem már párszor, amikor lusta voltam a tv-n elindítani a streamet (meg a flash ott érdekes...).

A projektor olyan kis gagyik manapság. Kicsi felbontás és drága is, ami meg jobb az meg még drágább. Mellette meg sok áramot eszik, meg fűt, meg zajos, meg kell hozzá falfelület. Egy projektort fogadnék el, egy jó kis CRT-t :D az a kemény.

(#3472) cidalain válasza Bocsidee (#3471) üzenetére


cidalain
veterán

Múltkor vettem 140-ért egy FullHD Benq projit az irodába.
Oké, nem tud annyit mint a 140-es tévék, mert csak megjelenít, viszont nem is 42" a vetített kép...
(bár ha a tudásba beleszámoljuk a laptopot is amit rárakunk, akkor többet tud mint az okostévé)

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3473) .DLL válasza cidalain (#3472) üzenetére


.DLL
veterán

+1 Nekem nem kell semmit tudjon, csak adjon képet, ami jó. :D Semmi okosság; a hátam borsódzik a különféle nem-szabványos OS-ektől. A projektor fenekébe is lehet HDMI-s okos-stick-et dugni, ami lehet akár Androidos, akár Windos-os atom procis, általános dolgokra bőven jobb, mint egy zárt okosTV-OS. Olyat vegyen a gizike.
De egy jobb TV is már 200-250 rongy, ennyiért projektorból is van választék bőven. Oké legyen 200 + 50 a vászon. És ma már a prezentációs projektoroknak is egész szép a képe, általában vannak különféle mozi módok, illetve natív RGB, amikor a PC lövi be a színprofilt, és ugyan úgy be lehet kalibrálni mint egy monitort. ha meg fényerő kell, akkor abban sincs hiány.
Nyilván sosem lesz olyan szép mint egy Oled TV, de nem is annyiba kerül, és tényleg mozis élményt sugároz.

Elnézést az OFF-ért.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#3474) cidalain


cidalain
veterán

Van valakinek tapasztalata a https://www.xiaomiforsale.com/en/ oldallal? Ha jol latom ok mintha hivatalos oldal lennenek, es EU-n belulrol szallitanak.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3475) toge79


toge79
csendes tag

Megjött a javított telefonom az EU Stcok-tól (hibás volt a kamera modul). Nagyon gyorsak voltak, kedden vitte a futár a telefont, ma pedig (csütörtökön) meg is érkezett. Lőttem gyorsan pár képet és úgy néz ki minden rendben: oda fókuszál ahova szeretném és a távoli képek is élesek. Ami még szembetűnő változás, hogy szinte azonnal fókuszál, nem vacakol másodpercekig.
Ja és a Device View-ben shunyu helyett, most már oufeiguang a kamera modul. ;)

[ Szerkesztve ]

(#3476) herdsman12 válasza cidalain (#3474) üzenetére


herdsman12
őstag

Nyáron onnan vettem egy telefont, két nap alatt megjött, de azóta olvastam panaszt rájuk is.
Szerintem nem hivatalosabb, mint a többi xiaomi nevű bolt, talán cseh cég.
Most inkább rendelnék a szlovák boltból (eustock).

[ Módosította: Qru ]

(#3477) cidalain válasza herdsman12 (#3476) üzenetére


cidalain
veterán

Mar nem lesz eustocknal redmi 2 pro.
Megrendeltem a csehektol. Paypallal fizettem, nagy baj nem lehet. 3-4 napos szallitasi hataridovel :) meg igy is sokkal olcsobb, mint mas magyar boltokban ahol 50 folott van.
Es volt nekik sarga hatlapos, szoval az megy at az asszonypajtinak, onnan meg jon a fekete erre nekem.

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3478) herdsman12 válasza cidalain (#3477) üzenetére


herdsman12
őstag

Azt nem is írtam, hogy utánvéttel fizettem, így kicsivel több volt.
Persze a gari miatt egy darabig biztosíték a Paypal.

(#3479) Potrien válasza cidalain (#3474) üzenetére


Potrien
senior tag

Szerintem csalók!
Régebben küldtek készüléket pár embernek,de mostanában komoly gond van velük.
A fizetés után jött automata válasz,hogy minden rendben, ezután eltüntek.
Hetekig nem válaszoltak,a leveleimre .
Paypal disputot inditottam ,miután láttam ,hogy a facebook oldalukon is panaszkodnak rájuk az emberek.
Pár nappal később válaszoltak a paypalnak ,és visszakaptam a pénzemet.
Nagyon nem ajánlom őket! :W

(#3480) Potrien válasza cidalain (#3477) üzenetére


Potrien
senior tag

Kiváncsi leszek a te tapasztalatodra.

(#3481) Geby válasza cidalain (#3477) üzenetére


Geby
tag

Ez a Xiaomiforsale ahonnan rendelted ?

Kis hazánkban lehet valahol kapni ? Az összes webshopot végigtúrtam de mindenhol üresek a raktárak.

(#3482) cidalain


cidalain
veterán

Igen. Kivancsi leszek. Jovo heten mar meg is kellene mar erkeznie.
Paypallal fizettem, ha nem tortenik semmi visszakerem a penzem, aztan csokolom.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3483) bunnyhu válasza cidalain (#3482) üzenetére


bunnyhu
senior tag

Paypal a legjobb dolog a melegvíz feltalálása óta :) Külföldről én csak azzal rendelek, ahol nincs paypal onnan nem veszek semmit (jó, a google play kivétel).

https://divecenter.hu

(#3484) cidalain válasza bunnyhu (#3483) üzenetére


cidalain
veterán

így van.
mondjuk itt ezen az oldalon utánvétet is lehet választani. bár a téglaküldés esetére ez nem megoldás.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3485) trebrona válasza Geby (#3481) üzenetére


trebrona
nagyúr

50-ért van emagon.

------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

(#3486) Geby válasza toge79 (#3475) üzenetére


Geby
tag

Ez a Device View ez hol van vagy milyen program. Az én kamerám sem túl jó.....szeretném látni, hogy milyen típus.

trebrona: kösz, megnézem.

[ Szerkesztve ]

(#3487) herdsman12 válasza Geby (#3486) üzenetére


herdsman12
őstag

Beállítások - A telefonról - Kernel verzió (pár tap után előjön)
Van kódja is, de azt nem tudom.

(#3488) Geby válasza herdsman12 (#3487) üzenetére


Geby
tag

Megvan. Az enyém is valami shunyu

(#3489) bunnyhu


bunnyhu
senior tag

Sziamiau már csak az 5.-ik

https://divecenter.hu

(#3490) zsoltip


zsoltip
őstag

Sziasztok!
Az i.mi.com weboldal nem enged belépni. Eddig problémamentes volt. Nem kapom meg a telefonomra a szükséges kódot tartalmazó SMS-t sem, akár e-mail címmel, akár telefonszámmal lépek be.
Itt egy kép , ami az elvileg bejelentkezett fiókban fogad most...
A probléma onnan kezdődött, mióta egy új gép, Google Chrome böngésző, inkognitó módban használt környezetben akartam belépést kezdeményezni.
Mit lehet tenni?

Újabb fejlemény...
Most mi lenne a teendő?

[ Szerkesztve ]

(#3491) .DLL válasza bunnyhu (#3489) üzenetére


.DLL
veterán

nagyon-kínaiak még... és ennek a tipikus vonásai töéletesen megfigyelhetők. Jó telókat gyártanak, valóban nem rosszak alapvetően, de inkább olcsók, inkább erre mennek rá, és ha az olcsóság az elsődleges szempont akkor nem lehet csodát várni. Az alap receptek nem bonyolultak: jó konponenseket kell összedobálni egy házba, nem kell hozzá sok gondolkodás, fejlesztés, ezen pl. lehet spórolni, mégis a specifikációk jól mutatnak. Fejlesztik legalább a MiUI-t ami teljesen rendben van, és ezzel együtt igazzá is válnak a specifikációk, tehát a felület, a felhasználói élmény out-of-the box is nagyon smooth. De a gyártói ökoszisztéma, a szolgáltatások, weblapok furcsaságai, stb. árnyalják a képet. Ezen kívül van sok apróság, számos finomítani, javítani való, és az összeszerelés, a minőségirányítás sem százas, ami nem ad nyugalomra okot, és ami miatt tapasztalható is a cikkben említett kínai telefonoktól való elfordulás. Pár próbálkozást még bevállal az ember, de ha mindegyikben találkozik idegesítő gyermekbetegségekkel, még mindig, akkor következőre lehet hogy egy jobb nevű márkát választ.

Az én Redmi 2-mnek pl. már vállalhatatlanul recseg a hátlapja, gyakorlatilag minden felemelésnél, fogásváltásnál ropog, nyekken egyet és mozog is. Ipaky tokban nem volt észrevehető, de a 4,7" már így is a határon mozgott, tokkal nagyon vastag és széles volt nekem, így inkább vettem egy puha velúr tokot hozzá, és kezelni csupaszon kezelem. Ekkor viszont ropog a hátlap az illesztéseknél...
És akkor ott vannak az egyéb finomításra váró dolgok: pl. beszélgetési hangszóró minősége, hiányos európai frekvenciák, előforduló hibás kameraszéria, hogy csak erről a készülékről beszéljek. Ezeket egy világszintű cél kitűzése érdekében száműzni kell, mielőtt legördülne a gyártósorról, még ha 5k-val többe is kerül, különben megmarad egy kínai gyártónak, a jobbak közül, de ennyi. Kicsit európaibb szemlélet kellene oda.

Minden esetre tény, hogy ez olcsó volt, jó vétel volt (számomra legalábbis) és ahhoz mérten nem rossz, de vannak olyanok akiknek ezek a zavaró apróságok nem férnek bele és félnek tőle (a számok alapján elég sokan).

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#3492) cidalain válasza .DLL (#3491) üzenetére


cidalain
veterán

viszont hasonló hardvert, és hasonlóan gyors rendszert nem kap az ember 45-ért. ahhoz azért 60-70-et el kell költeni. ami sok embernél (pl nálam is) már annyi, amennyit nem szívesen ad a telefonért. mert ez csak egy eszköz.
ahogy autóból sem veszem meg a Maseratit ha elég mondjuk egy Suzuki. És nem, telefonban sem akarom megvenni a csúcskészüléket, mert minek.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3493) .DLL válasza cidalain (#3492) üzenetére


.DLL
veterán

Csúcskészüléket én sem, ez a hardver tökéletesen elég, ennél erősebb csak a csúcsjátékok esetén szükséges, vagy 400-500 ppi-s kijelzők esetén... :U

De ezt írtam is, hogy a speckói jók, és a MiUI a jó optimalizáltságának köszönhetően igazolja is ezeket, nem szaggat, nem lassul be, amit tud a hardver az "ki is jön a csövön".

Nem ismerem behatóbban, de fogdostam már és elsőre brutál jól megalkotott készülék pl. a Samsung A3 (nem a 2016), na az nem fog recsegni, és nemhiszem hogy egy sorozat hibás kamera is legördülhetne a gyártósorról. Tény, hogy drágább is, de azért még nem a luxuskategória.

Lehet hogy csak vennem kéne egy másik hátlapot erre, vagy ráfújni szilikonnal, és bódogság lenne. De pl. az ébresztő sem ébreszt mindig, mondjuk hetente egyszer... emiatt is üzemben kell tartanom az előző telómat. Szóval na nem mondom hogy rossz vétel, és nekem is fontos az ár, sajnos, de vannak akiknek egy kicsivel több belefér, hogy elkerüljék ezeket a kínai kérdőjeleket, és egy biztos pontot vegyenek meg.

Vagy más márkáknál is vannak ilyen szériahibák?

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#3494) cidalain válasza .DLL (#3493) üzenetére


cidalain
veterán

hogyne lenne szériahiba:
a mostani ZTE-m, ha USB-vel rádugom a gépre adatcserélni (nem tölteni), akkor elfelejti a csengőhangbeállításokat, és a default hang lesz mindenhol.
néha random eldobálja a mobilhálózatot, arra hivatkozva hogy nincs SIM - akár beszélgetés közben is (ezért ki kellett vennem a pin kérést, mert ha ezt a táskába csinálta, és nem vettem észre, akkor elérhetetlen voltam)
memóriakezelése egy vicc, folyamatosan lefagy a telefon: múltkor egy képet akartam posztolni a facéra, megnyitottam a galériában, de amikor megnyílt a face, bezáródott a galéria, és így tovább, szóval nem sikerült
ma reggel nem tudtam kikapcsolni az ébresztőt, mert nem érzékelte hogy megnyomtam -> vagyis a gomb alatti ikonnal megnyílt egy alkalmazás (de alapértelmezetten a gomb alatt ugye a záróképernyő van, ilyenkor, és az alatt van az ikon). emiatt öröm és boldogság, még a gyerek is felkelt 6.45-kor
frissítés rá egyszer volt a lifetime alatt, szóval a szoftverbugok kigyomlálásába abszolút 0 energiát fektet a gyártó.
így nem csoda, hogy miután 1 hete megjött asszonynak a redmi 2 pro, azonnal elhatároztam hogy nekem is kell egy ilyen. az ilyen hogy néha nem ébreszt úgyis megjavítható szoftveresen. ha mást nem CM-mel.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3495) IG55 válasza .DLL (#3493) üzenetére


IG55
senior tag

Szerintem minden telefonnál, legyen az bármilyen márkás is, vannak kompromisszum kényszerítő apróságok. Hol több hol kevesebb.

(#3496) .DLL válasza cidalain (#3494) üzenetére


.DLL
veterán

Ez elég gáz :\ Na jó, de a ZTE is kínai :D Még ha itthon ismertséget si szerzett a Blade által, a többi próbálkozása az is maradt. Próbálkozás. Kíváncsi lennék egy LG Spirit csinál-e ilyeneket (szintén kompakt, HD kijelző, Snapi 410) vagy az említett A3 (I.) erről majd megkérdezem ismerősömet pár hónapja nyúzza.
Az ébresztést nem tudom mi okozza, van, hogy 5-ből 5-ször jó, van hogy 1x random beakad és elalszik. Szerencsére a másik telóm ébreszt először, szóval fel tudok kelni, de volt olyan hogy idő volt, Redmi alszik, várok, semmi, megnyomom a bekapcsoló gombot és egyből elkezd rikoltozni, hogy ja? Jóreggelt! :D Namondom kössz, aranyos vagy. Máskor meg működik jól, ébreszt, szóval ritka a hiba, de előfordul.

Egy kérdés még:
"a mostani ZTE-m, ha USB-vel rádugom a gépre adatcserélni (nem tölteni), akkor elfelejti a csengőhangbeállításokat, és a default hang lesz mindenhol."

A ZTE-d milyen módon kapcsolódik a PC-hez? MTP, vagy Mass Storage? A beállított csengőhangjaid a memóriakártyán vannak helyileg?

(P.H.)

(#3497) Bocsidee válasza .DLL (#3496) üzenetére


Bocsidee
tag

Az LG Spiritről annyit, hogy furcsak plexi előlapja van, és huppog ahogy nyomkodod.... Na az a műanyag. A Redmi2 legalább gorillás és igen masszív hatást kelt az eleje, a hátlap meg csak maszírozásra recseg. Az ébresztés meg érdekes, mert itthon 2 redmi 2 is van és sosem volt semmilyen bug, amik itt a fórumban előjöttek. Nekem egyszer volt egy újraindulásos dolog, de az is eltűnt.

(#3498) #65675776 válasza .DLL (#3496) üzenetére


#65675776
törölt tag

Az LG Spirit olyat csinál, hogy kb semmi hely nincs a belső tárhelyén (8 GB-ból 2,3 GB ha marad első indítás után), így alig lehet valamit feltelepíteni rá. Ahogy az 1 GiB RAM sem feltétlenül elég.

Ébresztéssel nekem eddig soha nem volt problémám. Egyetlen egy rögzített alkalmazás van a telefonon, az az e-mail kliens.

(#3499) cidalain válasza .DLL (#3496) üzenetére


cidalain
veterán

telefon helyi memóriában vannak a csengőhangjaim.

asszony balde-je meg már olyan volt a végén, hogy azt mondta hogy igazi okostelefon, annyit gondolkodik.
jött a hívás, ott csörömpölt, csak épp elfelejtett megjelenni a képernyőn a zöld felvesz, és a piros lerak gomb.
ilyenkor csak nézte hogy hívják :)

szóval ezek után a Redmi istenes :)

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#3500) Potrien válasza cidalain (#3492) üzenetére


Potrien
senior tag

Az a baj ,hogy ez messze van a Suzuki-tól!
Inkább, régi daewoo, .
De idővel lehet kiforrja magát ez a cég,de lehet ,hogy nem-ki tudja.
45 -ért vettem a kislányomnak egy vadonatúj apple garanciás 4s-t.
lehet ,nem a legujabb tipus,,de ezerszer különb telefon ,mint a redmi 2 prom -volt.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Xiaomi Redmi 2 Pro
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.