- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
LG G2 4.4.2 főzött ROM-ra nem lehet valahogy ráhackelni Smart Lock szerű funkcionalitást? Láttam ilyen Play alkalmazásokat, de mindnél ott van, hogy Bluetooth LE eszközzel nem működik.
-
randras
veterán
Sziasztok,
durván másfél hónap problémamentes működés után ma azt tapasztaltam, hogy a reggeli futásból hazatérve sem a gyaloglás, sem a futás értékei sem stimmelnek, a gyaloglás kb. fele annyi mint kellene (de az csak 1.5km egyébként is), viszont ami durvább, hogy a futás olyan 6.5-7 km helyett 600 méter sincs.
Szerintetek miért lehet ez, tapasztalt valaki hasonlót? Valamelyik nap frissült az app és a firmware is, azokat használom már...
-
randras
veterán
Ha Smart Lock miatt tablethez is párosítanám a cuccot a telefon mellett, az működhet? Nem raknám fel a Mi Fit-et, csak Bluetooth eszközként párosítanám.
-
randras
veterán
Frissült a Mi Band Notify Pro, kapott widgeteket, szerintem hasznos. Viszont az értesitéseket tekintve a hívás értesítés (amit a gyári app is tud) nem jó benne.
Ha kikapcsolom a gyáriban és itt bentmarad, egyáltalán nem értesít, ha visszarakom a gyárit, rezeg de csak a középső LED világít, hogy lehet ez?
-
randras
veterán
Sziasztok,
nekem is van egy ilyenem, csak eddig nem írtam.
Párosításkor kiírt valami olyat, hogy érintsem meg, vagy mi... Ezek szerint ebben van valami ilyesmi érzékelő is? Nem lehet vele megoldani a telefonon épp lejátszott zene szüneteltetését/folytatását?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- SzoftverPremium.hu
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest