Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
Sziasztok!
Az új MIUI 7.1-es ROM-val tesztelte valaki? Redmi Note 2 fórumon azt írták, hogy az új ROM-val néha elveszti a kommunikációt a telefonnal, ezt, vagy ennek az ellenkezőjét szeretném megerősíteni.
Köszi előre is a válaszokat!
sublett -
sublett
tag
az óra funkció nem hiányzik Nektek belőle?
egy ilyet találtam, igaz van bináris led órám, de ez azért eléggé haladó: https://www.youtube.com/watch?v=TTPiV-yKU4I -
sublett
tag
Sziasztok!
Két app kérdésem van:
Létezik olyan app amelyiknek nem az ébredési időt kell megadni, hanem hogy hány óra alvás után ébresszen? Sztem simán lenne rá igény.
Mi fiten kívül melyik app készít még alvás monitoringot?Illetve egy technikai:
Redmi Note 2-t naponta egyszer vagy kétszer ledobja a mi bandet (mi fit appal), Bluetooth restart után minden okés, ez mennyire általános és esetleg hogyan lehet kijavitani (más app, más mi fit verzió, bt driver frissítés, stb)Előre is köszönöm a segítséget!
sublett -
sublett
tag
válasz Criminal017 #10172 üzenetére
Stabil EU 7.1.1.
Ha software hiba az még s kisebb gond -
sublett
tag
Google play services-ben ti hozzáadtátok a band-et a trusted devices-hez? Logikus lépés, ezért megtettem. Reggel vettem észre, hogy 4 óra inaktívitás után bontja a kapcsolatot, ezt ki lehet kapcsolni?
Viszont mifit így is monitoringolta az alvást. Van a mi bandnek külön memóriája amiben az adatot tárolja? -
sublett
tag
válasz andrisbandi #10185 üzenetére
Szuper, köszi!
Heart rate monitor időzítés valamelyik appal lehetséges, úgy tudom a mifit alvaskor fél óránként nyomja. Edzéshez szeretnék 5 perces automatikus mérést csinálni.
-
sublett
tag
válasz sublett #10186 üzenetére
Időzített ritmus mérésre esetleg valakinek ötlet? Illetve, ha a mifit valóban mér fél óránként, az adatokat nem lehet valahogy kinyerni belőle, legalacsonyabb pulzus fontos infó tud lenni sportolóknak, nem sportolóknak, egészségeseknek, betegeknek egyaránt (akkor is ha az adat indikatív)
-
sublett
tag
válasz spiderpig820 #10239 üzenetére
Igen, ébresztés beállítás után offolhato a telefon. A redmi Note 2 azóta jobban is szereti a mi bandet, amióta estére ki van kapcsolva (nekem ez külön jó, mert mindig kikapcsolom estére a telot)
-
sublett
tag
válasz Mephistoone #10254 üzenetére
Én az EU stabilt használom (7.1.1.0) és amióta kikapcsolom estére azóta kevésbé hagyja el a bandet (igazság szerint nem is hagyta el sokszor, csak a notification nem ment). Korábban napi 3-4 alkalom lement egyre.
-
sublett
tag
válasz Mephistoone #10256 üzenetére
van benne magyar, viszont a ble mégsem annyira megbízható, miután írtam kétszer elvesztette a kapcsolatot :/
-
sublett
tag
Mi Band Notify v2 pro-nal sikerült valakinek stabilan beállítani a különböző appok különböző vibra jelzését?
Teszt sikerül, de full random hogy élesben mi megy. 2 perc alatt kaptam két levelet, elsőnél sem a default, sem a beállított, hnem vmi random rezgés, a másodiknál a beállított rezgés futott le. Finom hangolás tudom, de az egész kütyü erről szól :-) -
sublett
tag
válasz raffiakötö #10358 üzenetére
Hűtős trükk! :-)
Én nem teszteltem, de a szakik majd mindjárt leirjak a tapasztalatokat. -
sublett
tag
válasz andrew82 #10417 üzenetére
Engem is általában a fél órás intervallum elején ébreszt, de sokszor már akkor is fent vagyok. Nekem az ébredéskor mini lelkiismeretet jelent, mert inkább kikelek az ágyból, hogy 15-20 percekre visszaaludjak, eddig is tudtam, hogy az nem az igazi, de most legalább van egy okos megerősítésem is a döntésben
-
sublett
tag
válasz trebrona #10447 üzenetére
nekem simán csak két hetet bír, de minden üzenettípus jelzése be van állítva vibrára+erre kelek minden hétköznap reggel+30 perces heart rate+heti három alkalommal 1.5-2 órát 5 perces heart rate.
Tapasztaltak szerint ilyen használattal kevés a két hét (10 napja töltöttem 43%-on van most)?
-
sublett
tag
Mifit alvás monitor esetében észrevettem hogy a ha rafrissitek az első automatikus szinkronizált adatokra, akkor mást mutat, néha a teljes alvással töltött idő is változik akár 10-20 perccel, a light/deep arány pedig teljesen felborul.
Megnézitek hogy nálatok is csinálja-e? -
sublett
tag
válasz Mephistoone #10497 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk, nekem is jobban fekszik a ráfrissített érték. :-)
-
sublett
tag
Sziasztok!
Ezt a verziót próbálta már valaki: http://app.mi.com/detail/68548?ref=search Playen 1.8.441 van, ez meg a 1.8.711.
Van egy topic az Endomondo oldalán: https://support.endomondo.com/hc/communities/public/questions/207130347-Xiaomi-Mi-Band-1S-support-for-heart-sensor-and-steps onnan jött az információ. -
sublett
tag
Az lehetséges, hogy a ma reggeli mi band notification frissítés óta többször hagyja el bt-t a karkötőt?
-
sublett
tag
frissült a Notify, ha valaki rájön, hogy a workout-on belül hogyan kell értelmezni azt, hogy automatikusan generálódik, amikor "finish a new heart monitor session" az ossza meg velünk. Pontosan mi egy session és hogyan lehet beállítani?
köszi![ Szerkesztve ]
-
sublett
tag
válasz sublett #10709 üzenetére
Nosza, leleveleztem a fejlesztővel:
Abból indult ki, hogy a heartrate monitor nincs folyamatosan bekapcsolva, ezért ha valaki bekapcsolja, edz, majd kikapcsolja utána megjelenik a workouts alatt az edzés ideje, pulzus (gondolom átlag), elégetett kalória és megtett lépés.
Ha valaki mégis folyamatosan bekapcsolva tartja a pulzusmérést, azt edzés előtt kapcsolja ki, majd vissza (ezt már magamtól tapasztaltam ki)
Jó kis feature ez, de sztem főleg csak futáshoz, gyalogláshoz.
Azt lehet tudni, hogy a kalóriát miből számolja? (Én ugyanis bringázok, ami alatt nulla lépést teszek, viszont a pulzusom felmegy (pláne néhány autó miatt ) és ha a kalóriát csak a lépésszámból számolja, akkor erre nekem felejtős, de ha a pulzusból, és időből akkor okés bicajhoz is.)
-
sublett
tag
válasz HuaweiU8500 #10711 üzenetére
a fitbit pulzusból számol:
https://help.fitbit.com/articles/en_US/Help_article/How-does-Fitbit-know-how-many-calories-I-ve-burnedItt viszont nem hozzák összefüggésbe a pulzust és az elégetett kalóriát: http://www.wareable.com/xiaomi/xiaomi-mi-band-pulse-1s-review
A hardcore felhasználók közül van valakinek pontos infója a témáról?
-
sublett
tag
válasz Napfénysüti #10742 üzenetére
én azon gondolkodtam, hogy ha azt is be lehet állítani, hogy nyakban hordja valaki, akkor az lehet máshogy méri a a lépéseket és ez a máshogy (legyen az bármi) lehet jó tud lenni egy bringázásnál/spinningnél.
Nem teszteltem, csak agyalok. -
sublett
tag
válasz andrisbandi #10749 üzenetére
Fogadjunk, hogy tízből kilencünknek nem is fontos hogy valójában mér-e, inkább csak a korlátokat feszegetjük.
Mint ahogy külföldi fórumokon az időjelző funkciót taglalják (amire sztem simán megoldás lehet egy óránkénti időzítő mint a klasszik casio órákban a csipogás, valami egyéni rezgő patternnel (próbáltam is csak nem sikerült jól paraméterezni), vagy egyszerűen olyan szijat gyártani amiben van egy kicsi óra) -
sublett
tag
válasz Criminal017 #10919 üzenetére
Ezt a "csatlakoztatva hagyjuk"-ot hogy érted?
-
sublett
tag
-
sublett
tag
Sziasztok!
néhány hete nem működik a karkötő (pulzusmérős, fehér ledes).
Feltöltés után kezdett el rosszalkodni, nem jelezte az üzeneteket, a Mi Band Notify látta ugyan, de a Mi Fit nem. Csináltam unpairt, de utána sem tudtam párosítani.
Betettem hűtőbe (töltöttsége olyan 70% körül lehetett), pár nap múlva benéztem, az optikája villogott, gondoltam akkor helyreállt, de továbbra sem ment a pátosítás. A Notifí látta (ami azt jelenti, hogy pl púlzusmérést tudtam csinálni), de néhány perc után az is elveszítette a kapcsolatot. Ami még érdekes, hogy a screenlock feloldást egyszer sikerült beállítanom úgy, hogy a Mi Fitben nem volt közben párosítva, ez egy fél napig ment, aztán ez a funkció sem.Tehát összegezve elromlott, ha hűtőbe teszem ott néhány nap múlva működik, amint használom újra nem funkcionál.
Telep 50% körül van;
Mi Fit verzió 2.0.
Notify verzió: 2.14.10Előre is köszi a tanácsokat/tippeket!
sublett
-
sublett
tag
válasz andrisbandi #11941 üzenetére
Az újonnan telepített mifit sem találja az eszközt.. :-(
Egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Eladó Apple gyári bontatlan 60 wattos USB-C töltőkábel (1 m)
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest