- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
Milestone2 #4194 üzenetére
Nem félted melóban. Nálam attól félek ha valahova véletlenül beütöm, rákenődik valami, hogy nuku lesz.
-
Milestone2
nagyúr
Vicces.
Ma új csúcsot döntöttem.
23000 lépés.
Ha-Ha!
Pedig szinte egyhelyben állva ajtókereteket csiszoltam…
Azt hiszem ezzel a tevékenységgel kicsit összezavartam a kis MiFit kütyümet… -
RBJ
addikt
Én meg kinyitom a szemem percre pontosan és fent is vagyok.
-
sanyci
senior tag
válasz
VMatteo #4184 üzenetére
M 4 óra alvással ébredtem - igaz intelligens ébesztéssel - az elsőre. A Fix-re beállított meg nem hagyott visszaaludni...
Mellesleg az ébresztő még akkor is rezeg, ha már vécén ülök, mert a mozdulatlanságot visszaalvásnak veszi...
...viszont a nyakláncos verzióra én sem ébredtem fel, még 3-4x rezgésre sem, pedig a párom mellettem hallotta, hogy rezeg... -
RBJ
addikt
Mondja az asszony két csomi mai is. MOndom doboz alakú? Semmi, valami nyaklánc azt mondja.
Jövök haza ezerrel izgulok teljes para gondoltam lehet ótsó doboznélkülit küldenek. De hát nem.
Csak a két pótpánt. Pánt van xiaomi band nuku.
pótszíj 04.11. rendelésMár csak mi band om nincs.
04.05. rendelés.
-
htc07
addikt
Na, kis lábjegyzet.
Nem tudom meg lehet-e nézni valahol, hogy mikor szinkronizáltam legutóbb, de szerintem a hónapban még nem.
Az fix, hogy hetedike óta nem, de úgy emlékszem előtte sem egy-két héttel, már pont akartam akkortájt szinkronizálni, csak elszállt az alaplapom.
Viszont március 21-től kezdődően megvan minden adat. (márc. 20. és 15. hiányzik csak, mióta megvan).Szóval nem kell félni ha elfelejt szinkronizálni az ember.
-
LSiki
tag
válasz
VMatteo #4174 üzenetére
Ezzel együtt müködik, és még a Google Fit felé is tudsz szinkronizálni.
Csiszolni kell még az együttmüködésen , de 3 nap alatt 2 frissítés jött le hozzá.
Ébresztést sajnos nem tudod intelligensre állítani, sőt az ébresztést sem sikerül mindig aktiválni( a progi azt mutatja aktív , de mégsem).
Az alvási ciklusod elemzése sem az igazi egyik nap a kezdő időpont stimmelt, és már hajnal 2-kor felkeltem szerinte , máskor meg akkor feküdtem le és a felkelés időpontja volt jó.
Én az Android pedometert például kikapcsoltam hogy csak a MiBand-ról szinkronizált lépéseket mutassa.
Röviden ennyi. Jó lesz ez, ha még fektetnek bele energiát.Ja...angol nyelvű ha esetleg ez szempont.
-
VMatteo
őstag
arról van már infó hogy más monitorozó appal együtt tud-e működni, vagy csak a sajátjával?
-
purpledonkey
tag
válasz
Baloo27 #4156 üzenetére
Az enyém is ma jött meg. Igaz kettőt rendeltem és csak egy volt a borítékban...
Gyorsba írtam is az eladónak, hogy helló, nem maradt el a másik?
Am hozza azt a minőséget a pánt, amivel a kütyü is érkezett és a designed by xiaomi is benne van.Egyébként nekem is kilépett többször is, de miután bezártam az alkalmazást és újra nyitottam, már be volt lépve megint. Biztos valamit gépészkednek kici barátaink
-
EmThor
addikt
-
Davey7
senior tag
Ma reggel nekem is ujra be kellett jelentkeznem. Es ami meg fura volt, hogy abnormalisan felzabalt 12MB adatforgalmat az ejszaka....
-
htc07
addikt
Na, ma lemerült a band. El is feledkeztem már róla, vagy 3 hete nem is szinkronizáltam, csak ébresztőnek használom kb., és február 20-án kaptam kézhez, több, mint két hónapot bírt így.
Nem rossz.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Imike_80 #4165 üzenetére
Ugyanez nalam is.Ha bemegyek az ertesitesek beallitasaba az applikacion belul azt irja nincs hozzaferes engedelyezve, pedig van.Atmegyek a telefon beallitasaiba ott ki van pipalva hogy a mi hozzaferhet, innen kiveszem a pipat majd ujra be, igy jo . de napok mulva ismet ugy erzekeli , hogy nincs hozzaferese.Ez igy eleg megbizhatatlan.A hivasokkal nincs problema.
-
Imike_80
aktív tag
Üdv. Nos, reggel végre nekem is sikerült belépni. A hívást jelzi, SMS-t nem kaptam még, ébresztés rezeg. Viszont semmi más értesítést nem kapok. Messenger, Viber, Hangouts, Gmail, ezekre mindre szükségem lenne, viszont nem jelez. Beállítottam színt, rezgési mintát, azonnal értesítsen, stb, de akkor sem működik. Az a verzió van fenn, amit linkeltetek. Mi Band firmware verziószáma: 1.0.9.27 - ezt ő frissítette magának, a szoftver pedig 1.4.113
Telefon: Samsung Galaxy S4, gyárilag független, Android KK 4.4.2. Valakinek valami ötlet, mi lehet a baj? -
Fejvadi
nagyúr
Élő Xiaomi Mi Launch 2015 - 11.30-kor
[link] -
Jabby
őstag
válasz
gidacska #4153 üzenetére
Én reggel szinkronizáltam, ami minden gond nélkül meg is történt.
Ezután nagy meglepetésemre a karkötő kilépett, de nyomtam egy csatlakozást, s azonnal belépett.Más:
Jelenleg a magyar értesítéses Mi Fit 1.3.114 (Fw: 1.0.9.0) van a telefonomon.
Érdemes frissíteni az 1.4.113-ra? -
Baloo27
aktív tag
Jelentem megérkezett a tartalék pántom az alábbi helyről[link]
-
gidacska
tag
Na az éjjel kijelentkezett nekem is. Be meg nem tud.
-
Imy
veterán
Windowd mobile-vel működik a karkötő?
-
petipetya
nagyúr
Újra működik a login az MI accounthoz.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #4131 üzenetére
Pedig tudod, hogy kell.
-
Imike_80
aktív tag
Próbáltam itthon wifi kapcsolattal is bejelentkezni, negatív. Telepítettem egy Samsung s5 minire és egy LG G-Pad 8.3-at tabletre is, sehol nem bírok belépni. Nekem Samsung s4 van. Szerintem türelmesen várok még, 3 napba beleférek. Remélem azért nem túl gyakori az ilyen szerver gond. Magyarok bevasaroltak, aztán lehalt a rendszer
-
Hunujv
tag
válasz
Milestone2 #4126 üzenetére
Most olvasom a hivatalos miui fórumot, és ott is szerver hibára gyanakodnak.
-
gidacska
tag
válasz
Milestone2 #4135 üzenetére
Nekünk úgyment hogy levettük a párosítást az appoból bt ki-be majd utána engedte újra párosítást. Az ios verzió kilőtte folyamatosan az alkalmazást amikor párositani akarta.
-
gidacska
tag
válasz
Milestone2 #4133 üzenetére
Oké. Csak azért mondom mert a kollégámeval leteszteltük a telefonomat utána se az enyémre se az ö telefonjára nem volt hajlandó kapcsolódni. Csak azért mondtam ha egyszer volt már egy másik hozzákapcsolva lehet azért szivat.
-
gidacska
tag
válasz
Milestone2 #4131 üzenetére
Ugyanarra a telefonra 2 nehéz összehangolni mert bevaditja azt is amelyik eddig jó volt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
nelsonmanian #4127 üzenetére
A mérleg már rég bekerült, legalább is az androidosba.
-
nelsonmanian
senior tag
IOS-nen gond nélkül bejelentkeztem, bandet is frissítette, bekerült a mérleg a miscale az appba.
-
Imike_80
aktív tag
Nálam semmi. Tök jó, hogy megvettem, de reggel óta nem tudom kipróbálni sem. Így azt sem tudom, működik-e.
De, ennyi idő alatt feltöltött teljesen!
Az úgy fest pazarul működik...
Amúgy az normális, hogy ha csak simán bluetooth kapcsolatot próbálok létesíteni a program mellőzésével, akkor azt írja, hogy MI - Párosítás, majd: "Hiba: nem lehet kommunikálni az MI eszközzel".
@4124 gidacska: a gyári appal is próbáltam, ami a kezelői leírásban van. Ott sem enged be! -
eszlenyek
tag
Lehetséges, hogy hibás kütyüt kaptam, 3-4 nap alatt lemerült (ezt már másodjára játssza el), pedig csak a hívás az ébresztés és a smart unlock volt benyomva. 1.3.412-es app van fent.
Tinyn kaphatok vajon visszautalást? Bár remélem csak szoftveres a hiba :/ -
Imike_80
aktív tag
-
Hunujv
tag
válasz
cowboy_bebop #4109 üzenetére
Nálatok van valami változás? Mert ugyan evvel a kiírással (can't sign in) engem sem enged be sem a magyar, sem a hivatalos alkalmazás. Ötlet?
-
appel
őstag
válasz
Fanyuvo #4115 üzenetére
Nekem a Nexuson gyári 5.1 van. Van megbízható eszközök, megbízható helyek, megbízható arc, megbízható hang, és viselkedés érzékelés is. Nem ír ilyen korlátozást, ha rányomok a megbízható MI eszközre. Egyébként túlélném, ha reggel egyszer fel kellene oldanom kézzel, és utána hatókörben marad (zseb, táska, kabát, iroda asztal).
-
Imike_80
aktív tag
Üdv!
Most hoztam el Edigitalból. Van valami tipp, hogy mivel kezdjem a használatbavételt? Értem ezalatt, hogy milyen progit telepítsek először, mivel regisztráljak. Nem akarom, hogy ne engedjen be utána. Illetve, kellene az összes létező funkció, amit ki lehet hozni a kis kütyüből!
Köszi!
-
appel
őstag
-
catroot
veterán
válasz
cowboy_bebop #4107 üzenetére
Nem tudom mi lehet, mert újra regelni sem tudok.
-
catroot
veterán
Ios alatt frissült az app.
Induláskor újra be kell lépni. Sajnos nem enged be és a jelszó emlékeztetőt sem küldi a rendszer.
-
LSiki
tag
Igéretes program és a Google Fit felé is szinkronizált, ........csak nem a Mi Band adatait. Egyelőre próbálgatom. Kis szerencsével tudja amit kell, csak még én nem jöttem rá hogy hogyan
Egy biztos a Google Fitben az előzmények törlésével sikeresen nulláztam a mai lépészámomat a Band-en.
-
RBJ
addikt
Úgy látom, hogy a kiakadás nem a húzásra, nyújtásra jön elő, abban stabil, hanem mondjuk ha a fül beleakad valamibe és kiakad akkor van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest