Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz Baloo27 #1920 üzenetére
Hiaba, semmi. A csatlakozas is sokszor nehezen megy, LG G2-m van es a bt se mindig kapja meg s emiatt a csatlakozas is sikertelen. A notification-t a notifier free progival allitotam be, mivel a G2-ben sehol sem talaltam ezt az opciot.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz Baloo27 #1922 üzenetére
Nincs sajnos, azt irjak ki lett szedve (habar ketlem). Ujrainditottam a telot, s ment parszor, de par perc elteltevel ujra nem megy. Na mindegy, majdcsak rajovok mi a problemaja, mindenesetre koszonom a segitseget!
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
maggi1886076
addikt
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Baloo27 #2881 üzenetére
Mert nincs is. A Smart lock csak néhány Xiaomi telefonhoz érhető el hivatalosan.
De úgy tűnik voltak szorgos kis hangyák és megcsinálták.
Meg vmi trusted device opció is kell legyen nyalókán.Más:
A rend kedvéért ma nekem sem mérte/rögzítette az alvásom.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
purpledonkey
tag
válasz Baloo27 #4156 üzenetére
Az enyém is ma jött meg. Igaz kettőt rendeltem és csak egy volt a borítékban...
Gyorsba írtam is az eladónak, hogy helló, nem maradt el a másik?
Am hozza azt a minőséget a pánt, amivel a kütyü is érkezett és a designed by xiaomi is benne van.Egyébként nekem is kilépett többször is, de miután bezártam az alkalmazást és újra nyitottam, már be volt lépve megint. Biztos valamit gépészkednek kici barátaink
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Baloo27 #4159 üzenetére
nagyon jól jött a linked - elszakadt az imént a bújtató(nál), meg amúgy is meg volt már repedve a szíj az eszközt körülölelő résznél, de nem akartam kéket-sárgát-zöldet venni. nekem ez a fekete szín tökéletesen megfelel, remélhetőleg tényleg eredeti
"... and I hope you have a great day!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kés topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Napelem
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest