- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitama
tag
Frissült az angol app: Link
most már csak a magyar verzióra kell várni ami miatt már tűkön ülök
-
TOZ
addikt
En ma tovabbpasszolom egy haveromnak a Mi Bandet.
Jopofa cucc, a hivasjelzes kimondottan hasznos tud lenni, ha bringazom. De a tobbi szituacioban nem annyira erdekes. Telefon az irodai asztalon, vagy a zsembemben egesz nap...
Az alvasciklus meres is jol mukodik, de azt meg tudtam eddig is, hogy hogyan alszom. Ebreszteni is megfeleloen ebreszt, de mivel 7-8 eve nem orara kelek, igy felesleges ez is. -
kano
nagyúr
Nekem ilyen tracking infóim voltak egy NL Post-os csomagról:
30.09.2014 12:29 Electronic notification of shipment Hungary
30.09.2014 13:29 Electronic notification of shipment
10.10.2014 00:00 Send item abroad (Export)
10.10.2014 07:29 The item is at the PostNL sorting center
11.10.2014 07:43 The item is on transport to the country of destination
11.10.2014 14:17 The item has arrived in the country of destination
13.10.2014 00:00 Import (Item arrived at country of destination) 2014-10-10t00:00:00+02:00 Hongarije Cod: Eur 0.00 Insured: Eur 0.00 1 Xx
13.10.2014 00:00 Into customs
13.10.2014 09:53 The item has been processed in the country of destination
13.10.2014 10:35 Into customs
16.10.2014 00:00 Shipment delivered
16.10.2014 08:12 Item delivered. Hungary -
Pepeninho
őstag
válasz
randras_83 #385 üzenetére
Ez bassza fel az én agyamat is. Ha valamit rosszul vagy hiányosan töltök ki akkor legalább javítana, de neeeeem. Szopat!
-
Pepeninho
őstag
Nem enged regisztrálni! Ezt mondom. xD
-
petipetya
nagyúr
Végre nekem is azt jelzi a tracking number, hogy már Hollandiában van a cucc reggel 06:06 óta. Persze ez még 2-3 hetet jelenthet, de legalább már a kontinensen van.
-
Pepeninho
őstag
válasz
randras_83 #378 üzenetére
ott próbálkoztam!
-
MartOOn
addikt
válasz
Pepeninho #375 üzenetére
mert egy kinai fostalicska a rendszeruk azert... en negy nehezen be tudtam regisztralni. bar csak laptopon mert ugye okostelefonon nem mukodik 2014 vegen... most mar be tudok lepni a MI accountomba de csak laptopon... a letoltott MI apk nem enged be ugyanazokkal a kodokkal... majd ha megjon a MI band majd akkor tovabb xarozok vele addig hanyagolom mert kikeszit elore...
-
Pepeninho
őstag
Senkinek nincs ötlete, hogy miért nem tudok regisztrálni? :S
-
Pepeninho
őstag
Érdekes. Próbáltam citrmailes és gmailes címet is írni, de valamiért egyiket sem fogadja el. Van ötletetek?
-
Vagany
őstag
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Van a kütyünek belső memóriája, vagy állandó kapcsolat kell neki a telefonnal? -
MartOOn
addikt
válasz
petipetya #354 üzenetére
Hali. Probaltam beregisztralni de ördögi korbe keveredtem.
a magyar oldalon meg siman ment a regosztraciom aztan amikor MI accountot kellett letrehozni na ott elhasaltam.
Megadtam a telszamom, jott ra sms megadtam az emaik cimem meg amit kerdezett. De mi lett a felhasznalo nevem? Mert a telszamomat nem fogadja el az emailcimem sem semmit sem. Ha toroltetni akarom akkor meg azt mondja hogy nem letezik ez a fiok de ha ujra megadom a telszamom uj reg-hez akkor nem enged mert mar letezik ehhez a szamhoz MI account. MI a f@sz van? -
kano
nagyúr
Mielőtt elkezdtek itt agonizálni, hogy nem látszik a trackingben semmi, a holland postánál csak onnantól él a tracking amint a cucc Hollaniába ér. Általában ez így van a holland postával.
-
vgezus
csendes tag
Ma én is rendeltem tiny ről 15.35 euro, holland szállítással.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Pepeninho #353 üzenetére
Jó hogy szóltál, mert nekem sem került vissza a Lollipop alá, ugyanis ezt a kitkat alatt is külső forrásból telepítettem a múlt héten.
Itt linkelték korábban, be kell regisztrálni a fórumra hogy lásd a topic tartalmát és a letöltési linket: link
Természetesen kell majd hozzá egy MIUI account is, hogy be tudj lépni az alkalmazásba. Nálam most gond nélkül települt és be is léptem. Addig jutottam el, Hogy megadtam a koromat, súlyomat stb., de a továbbiakhoz már kelleni fog a Xiaomi MI Band is.
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Feltette haver a lollypopot a telefonra es a miband szoftver nem kerult vissza ra. Gondoltam akkor mar jo lenne az uj ugralokoteles MAGYAR nyelvu appot ratenni de azt se tudom honnnan szedjem es , hogy tegyem fel ra. Valaki belinkelne es leirna hulyebiztosan, a mentet a tuti feltetelnek? Koszo
-
francizj
tag
válasz
randras_83 #351 üzenetére
Nekem is csak tracking....
-
petipetya
nagyúr
válasz
randras_83 #348 üzenetére
Csak a tracking number látszik, ezenkívül más nem.
-
szuszinho
őstag
válasz
randras_83 #348 üzenetére
Ahogy olvastam, szerda-csütörtök volt amikor többen is rendeltünk. Kell neki pár nap, mire látszik a mozgás a TN-ben.
-
randras_83
addikt
aki mostanában rendelt a tinydeal-ről azoknál látszik bármi a trackingban?
csak kíváncsi vagyok -
petipetya
nagyúr
Kérdés. Milyen jellegű mozgást képes figyelni a gyalogláson és alváson kívül? Gondolom ott arra, hogy például a fekvőtámaszt is felismeri?
-
Pepeninho
őstag
Köszi srácok!
-
Pepeninho
őstag
Valaki tud valami arról, hogy iphone 6-al, hogy lehet ősszehozni a kicsikét?
-
petipetya
nagyúr
válasz
randras_83 #337 üzenetére
Pont azzal nem rendelkezem, de kivárom.
-
petipetya
nagyúr
Jó lenne már postára adniuk a cuccot, ha már 2,5 napja ki van fizetve...
-
MartOOn
addikt
na csak sikerult... koszi a segitseget. telon tokmindegy melyik bongeszovel nyitottam meg tinydeal oldalat 23font volt az ara.
bekacsoltam kövület laptopot és igy mar jo volt. rendeltem is gyorsan kettot.
holland postaval... hatha gyorsabb kicsivel bar oket sem dicserik agyon.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #323 üzenetére
Béna...
Nálam is processing
-
kano
nagyúr
Nekem is úgy kellett volna fizetnem, de most már mindegy. Mondjuk kb. 40 Ft volt a különbség. Én kívánom nektek, hogy a holland posta tényleg előbb hozza, de sajnos nekem nincs túl jó tapasztalatom velük.
Nektek milyen státuszban van még a megrendelés? Nekem még Processing... -
-
kano
nagyúr
Aha, 1-2 napos üzemidővel.
Az a helyzet, hogy jelenleg a Pebble-n kívül nincs ami kibírja legalább 1 hétig.
Az órámat pedig nem vagyok hajlandó tölteni naponta... Ja és akkor már inkább Moto-t vennék, mert nem szeretem a Sony-t. Ráadásul egy óra az legyen elsősorban óra és mutassa folyamatosan az időt. Ezt normálisan egyik sem tudja a Pebble-n kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53