Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz hegeimi2 #248 üzenetére
nem fog menni. jelenleg a kolléga által említett AliPay az, aminek van valami haszna, de itthon is csak kínai állampolgárok tudják igénybe venni. elméletben azzal az lenne a cél, hogy itthon is menjen, de még sehol sem tart a folyamat.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Joker88
őstag
Ti használtok valamiféle "védőfóliát" a Miband4-nél ?
Tehát valami [ilyenfélét] ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Mortein
tag
Most már vagy 5. alkalommal fordul elő, hogy az ébresztő úgy kapcsol be a karórán, hogy én nem is állítottam be. Alapból 2 ébresztési idő van beállítva, de egyik sincs aktiválva, mégis néha gondol egyet aztán reggel ébreszt. Tapasztalt ilyet már más is?
-
macilacus
senior tag
-
macilacus
senior tag
Melyiket használod?
Mi Fit
Mi Bandage
Notify & Fitness for Mi BandMert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
sajtjani
tag
Jonap!
Ez érdekes kérdés. A posta szerint nem vagyunk veszélyben, mondván hogy a fertőzött területekről nem juthatnak ki csomagok sem. Remélem ezt tudják a kinai kereskedők i! Nekem az elmúlt napokban tíznél több pakkom is megjött, nem mondom hogy nem fertőtlenítettem magam kicsomagolás után! -
NORBl
aktív tag
Honnan érdemes fóliát, meg pántot rendelni hozzá? Van jó bejáratott kínai eladó?
-
Felesbandi
senior tag
Mi Fit appban nem jelennek meg a sleep tracking adatok. Be van elvileg kapcsolva, de semmit nem mutat. Más appban megjelennek az adatok. Ez mitől lehet?
-
jankita
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy mi band 4-et. Próbálnám párosítani a mobilommal, de nem megy. Keres, keres, aztán kiírja, hogy sikertelen és hogy legyen a karkötő közel a telefonhoz.... Ha a mostaninál közelebb lenne hozzá, akkor már benne lenne. :S Már kikapcsoltam-bekapcsoltam, letöröltem-újraraktam a mi fit-et. Van meg valami ötletetek?
Köszi! -
akyyy
senior tag
még mindig nem érkezett meg, semmi info, a legelső, és legutolsó bejegyzések:
2020-01-15 18:22:52Shipment information received
...
2020-01-21 23:30:59HK,Hand over to airline.még két napot várok, aztán célszerű valahol jelezni, hogy elakadt a csomag, valamit nézzenek már utánna???
-
Antosz
tag
Üdv! Van infó róla, hogy a mai 1.0.9.30 mit frissített?
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023)
-
törölt tag
Sziasztok!
Óralapot hogy tudok cserélni? A miband appban levők nem igazán tetszenek. Honnan tudok letölteni?
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok! Hétvégi új firmware frissítés óta nagyon gyorsan merül a MiBand. Tegnap délután töltöttem, azóta 85%on van. Próbáltam a reboot részét, beállítások ám nem állítottam át semmit. Előtte pedig 11 nap alatt merült 45%ra. Mi lehet a gond, Nektek volt esetleg ilyen? Van rá valami bevált trükk? Gyári visszaállítás után miket kell újra beállítani?
Köszönöm! -
l.skywalker
félisten
válasz Serpenthelm #273 üzenetére
Én nem tudom, nálam szinte minden OFF-on van rajta ami sokat fogyaszt. Nem méri a pulzusom, nem nézi a lépést stb. Így mindig 20-nál több napot bír, fel sem tűnne, ha egyel több vagy kevesebb.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz l.skywalker #274 üzenetére
Az a fura, hogy megvettem, feltöltöttem elsőre, beállítottam mindent és ment. Aztán szombaton jött a frissítés, aznap reggelig 46% körül volt 11 nap után. Frissítés után meg másnap reggelre már 20% alatt volt. Semmilyen beállításhoz nem nyúltam, az első pillanattól kezdve.
-
l.skywalker
félisten
válasz Serpenthelm #275 üzenetére
Megvan, nálam nem frissített. Most frissít.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Antosz
tag
Nekem jól bírja. Január 10.-én kaptam meg. Azóta 2x töltöttem. Egész nap lóg a telón Bluetooth-on, éjjel alváselemzés megy minden éjszaka. Minden értesítés megy nap mint nap. Whatsapp, Gmail, face, sms...stb 44%-on van és 20 napja töltöttem. Nagyon jól bírja. Januári frissítés után még csak 22 napot bírt. Sok séta: 15km, futás: 9,5km, biciklizés: 22km. Mostani frissítés után mintha nem merülne olyan gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Nálam ugyanez van, nagyon gyorsan meríti magát...
-
Serpenthelm
csendes tag
Szóval akkor a helyzet az, hogy:
-02.10-én megvettem, aznap frissítette a firmware-t, feltöltöttem teljesen, beállítottam ahogyan gondoltam, és elkezdtem használni.
-ez a használat tartott szombatig (02.22), akkorra lemerült kb 45%-ra, majd ismét jött egy firmware frissítés, az 1.0.9.30
-A beállításokon továbbra sem változtattam, de másnap reggelre 23%-ra merült, és feltöltés után órákon belül merül akár 4-5%-ot is. Ma hétfőn pl, reggel 6 óta merült 10%-ot.
Szimplán a tapasztalatok miatt írtam, hogy másoknál mi a helyzet, mert így nem igazán jó dolog. Ráadásul tényleg nem is variáltam a beállításokon semmit.
Szerk.: Csak azért írtam le újra, mert telefonról írtam az elsőt, aztán nem tudtam normálisan leírni, mert utálok ott pötyögni.[ Szerkesztve ]
-
Antosz
tag
Én nem magyartól vettem hanem a nyaliexpressz Xiaomi raktárról közvetlen. Asszonyét is meg az enyémet is. Mindegyik jól bírja akkuidő és funkciók szempontjából. Mi Fit appal használva. Így az áruk is jó volt (23,55 juró) mert a gyártó olcsóbban adja mint a viszonteladók ahol kitudja hány kézen átment és mennyi ideig állt a polcon.
-
forcegt
csendes tag
Az mitől lehet, hogy kb fél nap után mindig azt jelzi a Mi Fit az alkalmazás értesítéseknél, hogy "Értesítési szolgáltatás nem éherő el". Ha a telefont újraindítom, akkor ki/bekapcsolva az alkalmazás értesítéseket megint jó fél napig. Az Android 10 óta tapasztalom a hibát egy Mi Mix 2S telefonon. Ötletek?
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz Serpenthelm #283 üzenetére
Megvolt a factory reset is, nem sokat segített, ezzel a firmware dologgal napi 10%ot merül kb. Vagy többet.
-
l.skywalker
félisten
válasz Serpenthelm #288 üzenetére
Nekem 4 nap alatt 30%. Tény, hogy többnek tűnik, mint eddig, de nem izgat különösebben.
-
e-newsee
addikt
válasz l.skywalker #289 üzenetére
Én tegnap délelőtt töltöttem fel teljesen, de még mindig 100%-ot ír. Igaz, alvásfigyelés nincs, éjszaka a szekrényen pihen.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz l.skywalker #291 üzenetére
Igen, pár napja frissített. Most az 1.0.9.30 van fent, és nem talál frissebbet. Annyi még, hogy a felderíthetőség ki van kapcsolva, bár ehhez nem nyúltam, szóval valószínűleg ez a default beállítás.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok. A kis karkötő csak edzés indítása után mér lépést. Hol tudom állítani, hogy folyamatosan mérje?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
l.skywalker
félisten
8 nap alatt lemerült 15%-ra. Nem változtattam semmit, az előző fw-vel 30 napig bírta. Remélem javítják
-
e-newsee
addikt
válasz l.skywalker #295 üzenetére
Akkor valamelyik funkció lehet a ludas, mert nekem most tart 89%-nál, 5 nap alatt. De, mint fentebb is írtam, nálam nem megy az alvásmonitorozás. Vagyis be van kapcsolva, csak éjjel nincs rajtam, így gondolom, ha nem érzékel semmit, és nem mozog a cucc sem a polcon, akkor szerintem kikapcsolja a funkciót. Legalábbis, ha elég okos, akkor így tesz. (A LED-ek néha villognak levetett állapotban is, gondolom néha rácsekkol, hogy tényleg nincs-e a kezemen.)
-
e-newsee
addikt
válasz llspencerll #294 üzenetére
Nekem működik hibátlanul. Gyári FW-ed van? Legújabb? Nyomtál neki egy FR-et?
-
törölt tag
Sziasztok!
Eddig három helyről tudtam szerezni új pofázmányokat.
1/ a saját mi fitt appjából
2/ a https://amazfitwatchfaces.com lapjáról
3/ a google play áruházból a "mi band 4 watch faces" appjából
Azt kérném, hogyha valaki tudna egy negyedik módszert is, az legyenszíves írja meg itt!
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok. App problémám lenne adott egy ilyen karkötő és egy LG k4 2017 android verzio 6.0.1
Nem tudok tovább lépni a mi fit alkalmazásnál a profil beállítás után nincs “tovább” gomb. Kérdésem melyik másik alkalmazással tudnám biztosan össze kapcsolni a két eszközt. KösziRoad to hell this is my life.
-
e-newsee
addikt
Valaki tud olyan megoldást, hogy a windows lássa a mi band-et, és a windowsos értesítéseket feldobálja nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest