Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsizsef
senior tag
Ha jól gondolom az összefoglalós magyarítás nem fog menni 1.0.6.0.6 fw-el?
-
szabeska
addikt
-
-
kispalya
tag
Sziasztok.
Harom darabot vettem alirol (spanyol bolt, itt ajanlottak), de sehogy nem tudjuk parositani a oket a telefonokkal (S10e, iPhone 8, S9). Probaljuk Mi Fittel, Mi Bandage-zsal, AmazFittel. Nyista. Tudtok segiteni?Koszi
-
SirRasor
addikt
Elkészült a béta magyarítás!
Beleírtam az összefoglaló végére.
-
Rendelhető xiaomi.hu-ról újra a karkötő!
-
mokus18
tag
Az alábbi kérdést feltettem a másik témában, de itt is feltenném....
Mi Band Tools applikáció, és azon belül Viber alkalmazás értesítő beállítva.
Jön az értesítés a bandre, hogy van egy hívásom...
Telefon előle felveszem....
Amíg csevegek, a band folyamatosan rezeg/értesít.Normál hívás esetén, a telefon elővétel, aztán fogadás/vagy elutasítás esetén... a band abbahagyja.
Kérdezném, hogy Viber esetén, mit állítok rosszul, vagy hol követtek el hibát...
Vagy itt nem ugyanúgy kéne működnie?
Tudnátok segíteni, tanácsot adni ?Köszönöm előre is.
-
SirRasor
addikt
válasz
BoneDragon #89 üzenetére
Valamelyik topicban kifejtettem már, de lényegében az alvásfigyelés az, ami nekem nagyon kell.
"A Harvard Orvosi Egyetem*1 Dinamikus Biomarker Központja által hitelesített TruSleep™ alvásfigyelő technológia képes többek között az álmatlanság, a könnyű és mélyalvás, a könnyű ébredés, intenzív álmok és rendszertelen alvási szokásokkal kapcsolatos állapotfelmérésre és tanácsadásra az alvás minőségének javítása érdekében."
Ez még lehet lőzung, viszont gugliban keresgélve egyértelműen pozitív a visszajelzés: tényleg jól működik.
Oké-oké, de ha kb. ugyanezt produkálja a Mi Band 4 is, akkor meg? Csakhogy nem. Több éjszaka is rajtam volt és a babához való ébredést/WC stb. baromira nem mutatja.Most azon gondolkozom, hogy lehet ez is képes tanulni valamilyen szinten. Most legalább 1 hétig folyamatosan rajtam lesz, megnézzük, hogy javul-e az alvási fázisok felismerése.
-
SirRasor
addikt
Na Topicgazda lettem
miután kitaláltam, hogy nekem a Honor Band 4/5 jobb lesz, na mind1, ilyen az élet..
Csináltam téma összefoglalót. Rakok majd ma a végébe GYAK-ot, ahol az itt leírt tapasztalatokat összegzem, de nyugodtan írjatok privit, hogy mivel egészítsem még ki.
...meg elkértem feleségemtől, hogy 24/7 rajtam legyen amíg megjön a HB 5, hogy konzisztens infót kapjak én is róla
-
NORBl
aktív tag
Szasztok,
Mi Band 4 international, sima verzió között mi a különbség? Lehet rendelni a simát, vagy international?
Lusta vagyok keresgélni.
Köszi,
N -
válasz
cintula187 #82 üzenetére
Nálad mi a szekálás? Nálam a sok fale kijelző ON vagy a direkt idő csekkolás és gyakran éjjel is ez megy a munkám miatt. Pulzust manuálisan mérek néha.
-
Nektek mennyire merül? Nekem stabil 6.5% / nap.
-
válasz
aztekkakas #72 üzenetére
A videót ne töröld le köszi. A fejlesztő azt mondta minden nap tölt fel témát. Majd erre is reagál.
-
eddie17
addikt
Viber értesítésnél felvillan a kijelződ? Ha igen, akkor úgy van beállítva az értesítés, hogy csak kikapcsolt kijelzőnél jelezzen?
Ha mindkettőre igen a válasz, akkor ez a baj.Amikor meg jelez, akkor valami takarja a kijelzőt és nem villan fel, ezért jelez a Band is.
Steve1207: Hát, igen az AOD, az nem rossz. Mondjuk szerintem kültéri edzéshez megmarad a BIP, de napi használathoz a band marad.
Fém szíjat ki sem mertem próbálni. -
Watson25
tag
Sziasztok! Kb egy hete használok a kütyüt és nagyon tetszik
Egy kivétellel. Ha viberen kapok értesítést akkor nem jelzi. 100 üzenetből eddig kb 2 szer jelezte. Mi lehet a gond. A messenger meg a többi értesítés szépen átjön
-
aztekkakas
csendes tag
válasz
Steve1207 #74 üzenetére
Köszi! Igazad van! A számlapok fájlméretét nem vettem figyelembe a kiválasztásnál. Teszteltem két kb. 150 kb-os méretűt és ezekkell sokkal jobb volt az élmény. Megnyugtató a tudat, hogy nem egy hibás szériát fogtam ki.
"A man’s got to know his limitations." - Dirty Harry
-
Steve1207
veterán
válasz
aztekkakas #72 üzenetére
Megnéztem, nagy fájlméretű számlapnál az enyém is csinálja, de szerintem mindenkié. Ha kicsit állok a főképernyőn akkor se mindig indul el a görgetés. Válassz kisebb méretű watchface-t. Most próbáltam egy 300 kb-os méretűt a gyári listából, ez lag-ol, de átlagosan 150 kb körülieket használok, azokkal nincs baj.
Rosszul vannak optimalizálva a gyáriak, szerintem csak kiválogattak párat, hogy sok legyen a főlistában és kész, nem minőségi alkotások.eddie17: hehe, én is Bip-ről jöttem. Nekem az AOD hiányzik, de nagyon, ellenben kárpótol az újdonságérzet, mert szeretek ezekkel az új kis kütyükkel foglalkozni.
A fém szíj nekem is halál volt, úgy viszketett a csuklóm, mint a fene. -
eddie17
addikt
Most hozta meg a futár, csütörtök délelőtt rendeltem a xiaomi.hu-ról.
Elsőre nagyon szép, modern, gyors. Tetszik. Némely funkcióban jobb mint BIP-em.
Kivéve a GPS ugyebár.
Miband 1S, Miband 2, Miband 3 és a BIP után azt mondom, hogy tényleg jó lett. őö,űü hiányzik de a többi ékezet megvan. Lehet saját rezgést kreálni, ez nekem tök új. Plusz ha leveszed akkor kóddal lock-olja magát.
Végre tudja a hívó nevét úgy is ha nem angol nyelven van a telefon. Rég óta várt fejlesztés.
Párom most a Miband 2 mellett egy Honor Band 4-et hord, az az igazi ellenfél, majd lesz egy gyors összehasonlítás.
Szóval lehet marad a BIP ellenében (főleg, hogy az valamiért allergiás reakciót vált ki a csuklómon... biztos az után gyártott szíjak fém pöckei, de a gyári már szétment...)
A kijelzője mérföldekkel jobb mint a BIP de ez nem is volt kérdés. Majd a tűző napon kiderül, ma eléggé szomorkás az idő.aztekkakas:
Kipróbáltam én is másik számlappal amit rátöltöttem és teljesen simán megy mint a gyárilag beállítottal. Nincs az a jelenség mint a videódban.
-
-
válasz
cintula187 #68 üzenetére
Nekem nem mutatja mindig jól a települést és azt hittem azért, mert lemarad vagy hogy mondjam, pedig nem, nem tudom rávenni, hogy mindig jót mutasson, így ki is vettem a menüből, meg aztán a pillanatnyi sokkal fontosabb mint valami régebbi kiírás. Használhatatlan....
-
stigma
addikt
válasz
cintula187 #68 üzenetére
Hali, én most próbaltam, müködik rendesen.
A szinkronizáció appon belül megy neked , számolja a százalékokat mikor ráfrissítesz ?
-
cintula187
addikt
Órán reggel próbáltam a weathert. Eddig működött, most: "Connect to MI Fit to get weather info". Óra és mobil reboot volt.
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehet hozzacsatlakoztatni Mi Bedside Lamphez?
Nem látja a lámpát a Band.
Koszi -
válasz
aztekkakas #65 üzenetére
Párom is mondja, hogy semmi lag. Nálunk kettő global van.
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Hát már a shop-ból is elfogyott. hihetetlen.. Mire kitalálom. hogy kell. elfogy.. pfff
Amúgy van tapasztalat, hogy úszáshoz mennyire és mi használható vele?
Karcsapás, idő, távolság, pulzus?? Olyasmi mint amit a swimmo tud..
thx -
-
válasz
aztekkakas #61 üzenetére
Kettő hibás lenne?
stimm? elvileg nektek is ez van. -
aztekkakas
csendes tag
válasz
Kolondrum #60 üzenetére
Koszi szepen!
Ketto is van a csaladban, es sajnos mindketto produkalja a jelenseget. Ha a Mi Fitbol valasztok szamlapot (nem 3rd party telepitesbol, hanem amik alapbol rajta vannak a listan), laggolni kezd. Nem erzekeli az erinteseket, kesve reagal a fokepernyon. Ha nem minden Mi Band 4-et erint a problema, akkor lehet visszavisszuk oket. -
válasz
aztekkakas #59 üzenetére
Nem, pedig onnan van a Face.
-
aztekkakas
csendes tag
Sziasztok! A ti Mi Band 4-etek is laggol, ha nem a gyari, alap watchface van beallitva?
-
SirRasor
addikt
válasz
Kolondrum #57 üzenetére
Abban a korban még én is durván nyomtam, de már régen elkezdtem visszavenni. Szerencsére futásnál még nem estem össze, pedig minden alkalommal elérem a 185+os vérnyomást
Ez a szíj is morog legalább 2x, hogy HÉÉ TE HÜLYE MIT CSINÁLSZ?!?
Mindig csak az öregek mondanak olyat, hogy a fiatalok nem hiszik el, hogy velük megtörténhet ez meg az egészségileg, csak amikor már túl késő, de már kezdem érezni hogy értik
Pont 9gag-en láttam egy jó posztot: sérülések fiatalon: biciklivel való elesés, fáról leesés stb. közepes életkorban: rosszul lépés, tüsszentés
Egyik kommentelő: idős korban: felébredés
-
-
cintula187
addikt
Gondolom global verziónál se lehet megoldani, hogy jól kezelje az ékezetes betüket.
-
stigma
addikt
válasz
Kolondrum #52 üzenetére
Szerintem telejsen korrekt amit linkeltél.
Esetleg ved össze a telefonodban szereplő Google Fit alkalmazás adataival, gondolom a teló nálad van mikor ezt sétáltad , ott mennyit mutat.
Ha drasztikusan eltérne ~20-30 %-al akkor ott valami nem kóser.
4 óra alvás...hát az nekem nagyon kevés lenne
.
-
stigma
addikt
válasz
Kolondrum #50 üzenetére
Hali, én átlagban 8-10 ezer lépés/nap ami szerintem átlagos kb napi 30perc gyaloglás amit saccolnom kéne.
Én 2x megyek többet egy nap, parkolóból az irodáig ( kb 10-12 perc gyalogás) majd ezt haza menetelkor.
Ezenfelül naponta többször rövidebb mozgások vannak melyeket teszek.nekem inkább az volt a fura, 1 hete van meg kb, tökjól szuperál mert 34/7-ben megy és mér és ~60%-os töltöttségen van.
Alvásfunkciók azok melyek változtak egyik fissíténél de ezt egy másik fórumtárs is írtam.
hétköznap átlagban 7 órát alszom, melyből a mélyalvás egyik napról a másikra drasztikusan lecsökkent (3 óra helyett 40-50 percre) pedig szarul nem aludtam.Ezenkívül nekem minden rendben van, igaz az UTF-8as karakterkészletet nem igazán támogatja a global, mert az ékezetes karakterek furán jelennek meg nálam, pedig global karperecem van.
-
Ki mennyit gyalogol / nap? Csak mert meglepő dolgot méreget ez itt....
-
SirRasor
addikt
válasz
JockeyEwing #46 üzenetére
Felrakod a Mi Bandage magyar fejlesztésű progit és abban át tudod állítani a Band-hoz tartozó régiót angolra.
A gond az, hogy a Mi Fit néha (nem minden indításánál, de naponta legalább 1x) visszaállítja kínaira.Jelenleg nincs rá tartós fix. Arra jó a fenti, hogy megtanuld a menüt, hogy utána a piktogramok által is tudj navigálni. Bár a nagy része így is elég egyértelmű.
Itt lesz egy custom rom, amivel majd meg lehet oldani, de még nem készült el teljesen, nincs benne magyar nyelv. Beszéltem a fejlesztővel, már van egy kontaktja, akivel csinálják a magyarítást.
-
válasz
JockeyEwing #46 üzenetére
Vannak videók, de amit én láttam az nem épp szerencsés. Fogod és a telefon nyelvét angolra állítod, a band is angol lesz.
Jófogáson van egy eladó kínai verzió, azt írja segít ha angolul kell. Hívd fel hátha segít. -
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Én kaptam egy kínai verziót. Hogyan tudnám megoldani, hogy angol nyelvű legyen?
-
Nem tudom ki mire használja, de nagyot robbant nálam.
Melóban nekem kötelező tartozékom, mint a tollam vagy a cb rádió.
Időt látom anélkül, hogy érinteni kéne vagy bármi ilyen, látom ha valaki hív, el tudom utasítani ha nem fontos, de látom ha fel kell venni. Látom ha ír valaki pl Viberen, gyakran elég annak a tartalmát tudomásul venni, nem kell telefont bányászni.
Szerinte nem alszom sokat és jól, újat nem mondott.
Meg sejtettem, hogy @@@@ sokat gyalogolok és látom azt is mikor ment át a séta szaladásba. Pontos képet lehet kapni arról mit csinálok munkában, nagyon durva. Akku kerek 24 óra utánán 96%-on, igen sok csekkolással, ami azt takarja éjjel is. -
válasz
BoneDragon #39 üzenetére
Ide ki volt írva, hogy jövő hét csütörtök, azaz ma.
Ne Band csak meg kell várni. -
válasz
BoneDragon #37 üzenetére
Mennyiért rendelted?
-
válasz
BoneDragon #37 üzenetére
Régóta kint a cikk (1 hete), hogy ma olcsón lehet megvenni ott. Párom találta.
-
BoneDragon
veterán
Még jó hogy hétfőn megrendeltem aliról... Gratulálok a türelmetlen fejemnek.
-
Sorban állnak érte a Lurdyban, kettesével (én is) viszik páran.
-
Wayne
aktív tag
Magyar ékezetes betüket megjeleníti a notifications részen?
-
Holnap, Bp Lurdy ház 10900ft.
-
Sziasztok! Gearvita-ról meg megjött a ketyere. Minden jó, DE témát nem tudtunk rá küldeni. Rábökünk, kijelzőn bejön egy szürke ablak, benne X-el majd eltűnik és ennyi. Valamit mi csinálunk rosszul? A 20 nap hány nap? Gps off, pulzus mérés off. Köszönöm!App restart.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #28 üzenetére
P20 pro a mobil.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Szemezek a küyütvel. Érdekelne, hogy kiegészítő app letöltése nélkül használható ez egyszerre vezeték nélküli fülessel?
köszi -
stigma
addikt
válasz
BoneDragon #25 üzenetére
Különbséget nem tudom micsoda, de gondolom csak a nyelv.
Én Globalt rendeltem, angol nyelvűt kaptam, nekem tökéletes.
Én ebből az angol ynelvű + vastagfüzetes változatot vettem/kaptam kézhez: LinkUgye ezekben nincs NFC, egyenlőre nekem nincs rá szükségem.
-
stigma
addikt
válasz
BoneDragon #23 üzenetére
Mivel sikeresen hazaértem, ezért én is linkelek:
Aliexpress - 36-37$ => +1szíj és 2 fólia
kb június végén rendeltem, július első napjaiban feladták, és bő 2,5 hét volt mire ideért.
-
stigma
addikt
-
stigma
addikt
válasz
BoneDragon #17 üzenetére
Hali, én 2-3 héttel ezelött Aliról rendeltem 37 dollárért akcióba az mi band 4-et Global változatot (NFC nélkül) +1 szíjjal és 2 db fóliával, ingyenes szállítással.
Szerintem már mi band 3 ára nem fog lejjebb menni, nekem ennyit megért mert ~10k-ból megjött, itthon emg 16k-s áron nyitott ami szerintem elég húzós.
-
stigma
addikt
Hali, nekem a napokban volt valami frissítés rá, viszont szerintem nálam jól megy.
Sajnos telóról nem tudok képeket beletenni, de tegnap igaz szarul aludtam de csak 56p volt a mélyalvás ami szerintem rohadt kevés, mert nekem csütörtök óta van meg és kb eléggé változik a melyalvásom:
Szombat este 9-ből 2 óra volt, tegnap este 7-ből 56p!! ami elég kevés, szóval lehet valamit a frissítés rontott el nem tudom.Én most naponta ebben alszom és nyüstölöm, eddig meg vagyok vele elgéedve.
Anyi furcsaság nekem, hogy nem találtam always on display funkciót mellyel folyamatos a kijelző, illetve ahogy néztem ha futni/biciklizni megy az ember em indul el automatikusan a mérés.
Ezen kívül nem találtam semmi kifogást sem.
-
SirRasor
addikt
Nektek hogy megy az alvásfigyelő? Kipróbáltam több éjszaka és nem regisztrálja az ébredéseimet. Pici babához is kelek és egyszerűen semmi. A probléma az, hogy ez a funkció nekem nagyon fontos lenne. Utánanéztem és ez a Honor Band 4-ben tökéletesen működik és ott még a REM fázisokat is mutatja. Jelenleg ugyanannyiba kerül, mint a Mi Band 4 és holnap megjelenik a Honor Band 5, ami gondolom lejjebb fogja nyomni az árakat.
Háááát már lehet nem best-buy a Mi Band 4...vagy legalábbis nem alváskövetésre.
EDIT: most frissen 9800 huf a Mi Band 4 Global.
-
SirRasor
addikt
válasz
Atilla001 #12 üzenetére
Meg, de szerintem drága. Ebayről 11k volt a china version, de a mi band 3 topicban linkeltek kuponos alis (vagy gearbestes?) ~10k-sat.
10k vs 15k+szállítás csak azért, hogy legyen magyar gari 1 évre, szerintem nagyon nem éri meg.pzooootya biztosan nem megoldható gyári firmware-vel. A buherálás meg még csak ott tart, hogy magyar nyelv sincs hozzá, szóóóóval...
EDIT: közben megnéztem és gearbesten 11k
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Innen meg szabad venni? [link]
thx -
pzooootya
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a Mi Band 4-em és eddig ennél érzem azt először, hogy megérte az árát!
Már csak egy dolog miatt van hiányérzetem. Meg lehet valahogy oldani, hogy a telefon fényképezőn ellője a képet? -
stigma
addikt
Ez jó hír, este feltöltöm, holnap egész nap tesztelem illetve kíváncsi vagyok az alvásfigyelésre mert sosem csináltam.
Pulzusmérés nem csak ennél gond, mert van egy Tichwatch E2-es órám ahol hasonló a szituáció, mert múltkor levettem a kezemről és láttam beindult a pulzusmérés sajnos feleslegesen.
-
SirRasor
addikt
A Mi Fit-tel semmi baj sincs és elég gyakran jön új firmware a band-re.
Eddig egyetlen hátrányt látok: a pulzusmérés csak 3 állásban lehet:
-kikapcsolt
-bekapcsolt, alvásfigyelés nélkül
-bekapcsolt, alvásfigyelésselNincs olyan, hogy automatikus. Tehát ha leveszem a kezemről, és nem az OFF-on áll, akkor is villog a zöld led, ahelyett, hogy felfogná, hogy már rajtam sincs és fölöslegesen meríti az akkumulátort.
-
stigma
addikt
Hát akkor lehet inkább azt csinálom, mielőtt kérdeznék, hogy 2 napig tesztelem, összegyűjtöm a kérdéseimet és leírom.
Régen 1-es Mi Band-em volt, de ott gond volt az mi Band app-al...most simán jól működik?
Régen a hivatalso oldalon lévő fórumból kellett a jól működő verziót leszednem, mert az áruházban sajnos rossz volt az app, nem tudtam belépni a fiókomba. -
SirRasor
addikt
Inkább jöjjön egy modi és törölje a topicot...thx. Nem erre gondoltam, nem így és nem ebben a formában.
-
SirRasor
addikt
És a kép, amit feltöltöttem, az sehol...fasza...na még1x:
Bár érdekes, hogy nem tudok kiemelni hsz-t...lehet nem is így kéne nyitni egy kiemelt topicot? Lehet szimpla halandók nem is csinálhatnak olyat?
-
SirRasor
addikt
Specifikációk:
Súly: 22.1g
Vízállóság: 5 ATMKijelző típusa: AMOLED
Kijelző mérete: 0.95"
Felbontása: 120 x 240 RGB (színes kijelző)
Színmélység: 24bit
Fényerő: max 400 nit (4 lépcsőben állítható)
Érintőképernyő típusa: kapacitív
Kijelző védelme: 2.5D (lekerekített) temperált üveg ujjnyomatmentes bevonattal
Kijelzőn 1 gomb: kapacitív, felébresztés és vissza funkciókSzíj: levehető/cserélhető (Mi Band 3-al kompatibilis)
Szíjszélesség: 18mm
Szíj anyaga: Termoplasztikus poliuretán (tapintásra a szilikon és gumi közé teszem)
Szíj állíthatósága: 155-216mm
Ház anyaga: PolikarbonátSzenzorok:
3-tengelyű gyorsulásmérő + 3-tengelyű giroszkóp
pulzusmérő szenzor: PPG (azaz a világítós, de ez már elég pontosra sikeredett)
Kapacitív közelségérzékelőRAM: 512KB
ROM: 16MB
Akkumulátor: LiPo, 135mAh
Vezeték nélküli csatlakozás: BT5.0 BLE (Bluetooth Low Energy)Töltő típusa: 2Pin Pogo Pin (a szíjat le kell venni a töltéshez)
Töltési idő: ≤ 2 óra
Készenléti idő: 20 nap
Motor típus: Rotor (???)Alkalmazás: Mi Fit
Rendszerkövetelmény: minimum Android 4.4 vagy iOS 9.0Funkciók
Na ezt majd holnap...de lényegében ugyanaz, mint a Mi Band 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Huawei P30 Pro 12hó jótállás+Áfás számla!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest