Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Valaki tud olyan megoldást, hogy a windows lássa a mi band-et, és a windowsos értesítéseket feldobálja nekem?
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok. App problémám lenne adott egy ilyen karkötő és egy LG k4 2017 android verzio 6.0.1
Nem tudok tovább lépni a mi fit alkalmazásnál a profil beállítás után nincs “tovább” gomb. Kérdésem melyik másik alkalmazással tudnám biztosan össze kapcsolni a két eszközt. Köszi -
törölt tag
Sziasztok!
Eddig három helyről tudtam szerezni új pofázmányokat.
1/ a saját mi fitt appjából
2/ a https://amazfitwatchfaces.com lapjáról
3/ a google play áruházból a "mi band 4 watch faces" appjából
Azt kérném, hogyha valaki tudna egy negyedik módszert is, az legyenszíves írja meg itt!
-
e-newsee
addikt
válasz
llspencerll #294 üzenetére
Nekem működik hibátlanul. Gyári FW-ed van? Legújabb? Nyomtál neki egy FR-et?
-
e-newsee
addikt
válasz
l.skywalker #295 üzenetére
Akkor valamelyik funkció lehet a ludas, mert nekem most tart 89%-nál, 5 nap alatt. De, mint fentebb is írtam, nálam nem megy az alvásmonitorozás. Vagyis be van kapcsolva, csak éjjel nincs rajtam, így gondolom, ha nem érzékel semmit, és nem mozog a cucc sem a polcon, akkor szerintem kikapcsolja a funkciót. Legalábbis, ha elég okos, akkor így tesz. (A LED-ek néha villognak levetett állapotban is, gondolom néha rácsekkol, hogy tényleg nincs-e a kezemen.)
-
l.skywalker
titán
8 nap alatt lemerült 15%-ra. Nem változtattam semmit, az előző fw-vel 30 napig bírta. Remélem javítják
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok. A kis karkötő csak edzés indítása után mér lépést. Hol tudom állítani, hogy folyamatosan mérje?
-
e-newsee
addikt
válasz
l.skywalker #291 üzenetére
Igen, pár napja frissített. Most az 1.0.9.30 van fent, és nem talál frissebbet. Annyi még, hogy a felderíthetőség ki van kapcsolva, bár ehhez nem nyúltam, szóval valószínűleg ez a default beállítás.
-
e-newsee
addikt
válasz
l.skywalker #289 üzenetére
Én tegnap délelőtt töltöttem fel teljesen, de még mindig 100%-ot ír. Igaz, alvásfigyelés nincs, éjszaka a szekrényen pihen.
-
l.skywalker
titán
válasz
Serpenthelm #288 üzenetére
Nekem 4 nap alatt 30%. Tény, hogy többnek tűnik, mint eddig, de nem izgat különösebben.
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz
Serpenthelm #283 üzenetére
Megvolt a factory reset is, nem sokat segített, ezzel a firmware dologgal napi 10%ot merül kb. Vagy többet.
-
forcegt
csendes tag
Az mitől lehet, hogy kb fél nap után mindig azt jelzi a Mi Fit az alkalmazás értesítéseknél, hogy "Értesítési szolgáltatás nem éherő el". Ha a telefont újraindítom, akkor ki/bekapcsolva az alkalmazás értesítéseket megint jó fél napig. Az Android 10 óta tapasztalom a hibát egy Mi Mix 2S telefonon. Ötletek?
-
Antosz
tag
Én nem magyartól vettem hanem a nyaliexpressz Xiaomi raktárról közvetlen. Asszonyét is meg az enyémet is. Mindegyik jól bírja akkuidő és funkciók szempontjából. Mi Fit appal használva. Így az áruk is jó volt (23,55 juró) mert a gyártó olcsóbban adja mint a viszonteladók ahol kitudja hány kézen átment és mennyi ideig állt a polcon.
-
Serpenthelm
csendes tag
Szóval akkor a helyzet az, hogy:
-02.10-én megvettem, aznap frissítette a firmware-t, feltöltöttem teljesen, beállítottam ahogyan gondoltam, és elkezdtem használni.
-ez a használat tartott szombatig (02.22), akkorra lemerült kb 45%-ra, majd ismét jött egy firmware frissítés, az 1.0.9.30
-A beállításokon továbbra sem változtattam, de másnap reggelre 23%-ra merült, és feltöltés után órákon belül merül akár 4-5%-ot is. Ma hétfőn pl, reggel 6 óta merült 10%-ot.
Szimplán a tapasztalatok miatt írtam, hogy másoknál mi a helyzet, mert így nem igazán jó dolog. Ráadásul tényleg nem is variáltam a beállításokon semmit.
Szerk.: Csak azért írtam le újra, mert telefonról írtam az elsőt, aztán nem tudtam normálisan leírni, mert utálok ott pötyögni. -
SPF
senior tag
válasz
Serpenthelm #273 üzenetére
Nálam ugyanez van, nagyon gyorsan meríti magát...
-
Antosz
tag
válasz
Nekem jól bírja. Január 10.-én kaptam meg. Azóta 2x töltöttem. Egész nap lóg a telón Bluetooth-on, éjjel alváselemzés megy minden éjszaka. Minden értesítés megy nap mint nap. Whatsapp, Gmail, face, sms...stb 44%-on van és 20 napja töltöttem. Nagyon jól bírja. Januári frissítés után még csak 22 napot bírt. Sok séta: 15km, futás: 9,5km, biciklizés: 22km. Mostani frissítés után mintha nem merülne olyan gyorsan.
-
l.skywalker
titán
válasz
Serpenthelm #275 üzenetére
Megvan, nálam nem frissített. Most frissít.
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz
l.skywalker #274 üzenetére
Az a fura, hogy megvettem, feltöltöttem elsőre, beállítottam mindent és ment. Aztán szombaton jött a frissítés, aznap reggelig 46% körül volt 11 nap után. Frissítés után meg másnap reggelre már 20% alatt volt. Semmilyen beállításhoz nem nyúltam, az első pillanattól kezdve.
-
l.skywalker
titán
válasz
Én nem tudom, nálam szinte minden OFF-on van rajta ami sokat fogyaszt. Nem méri a pulzusom, nem nézi a lépést stb. Így mindig 20-nál több napot bír, fel sem tűnne, ha egyel több vagy kevesebb.
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok! Hétvégi új firmware frissítés óta nagyon gyorsan merül a MiBand. Tegnap délután töltöttem, azóta 85%on van. Próbáltam a reboot részét, beállítások ám nem állítottam át semmit. Előtte pedig 11 nap alatt merült 45%ra. Mi lehet a gond, Nektek volt esetleg ilyen? Van rá valami bevált trükk? Gyári visszaállítás után miket kell újra beállítani?
Köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Óralapot hogy tudok cserélni? A miband appban levők nem igazán tetszenek. Honnan tudok letölteni?
-
Antosz
tag
Üdv! Van infó róla, hogy a mai 1.0.9.30 mit frissített?
-
akyyy
senior tag
még mindig nem érkezett meg, semmi info, a legelső, és legutolsó bejegyzések:
2020-01-15 18:22:52Shipment information received
...
2020-01-21 23:30:59HK,Hand over to airline.még két napot várok, aztán célszerű valahol jelezni, hogy elakadt a csomag, valamit nézzenek már utánna???
-
jankita
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy mi band 4-et. Próbálnám párosítani a mobilommal, de nem megy. Keres, keres, aztán kiírja, hogy sikertelen és hogy legyen a karkötő közel a telefonhoz.... Ha a mostaninál közelebb lenne hozzá, akkor már benne lenne. :S Már kikapcsoltam-bekapcsoltam, letöröltem-újraraktam a mi fit-et. Van meg valami ötletetek?
Köszi! -
Felesbandi
senior tag
Mi Fit appban nem jelennek meg a sleep tracking adatok. Be van elvileg kapcsolva, de semmit nem mutat. Más appban megjelennek az adatok. Ez mitől lehet?
-
NORBl
aktív tag
Honnan érdemes fóliát, meg pántot rendelni hozzá? Van jó bejáratott kínai eladó?
-
sajtjani
tag
Jonap!
Ez érdekes kérdés. A posta szerint nem vagyunk veszélyben, mondván hogy a fertőzött területekről nem juthatnak ki csomagok sem. Remélem ezt tudják a kinai kereskedők i!Nekem az elmúlt napokban tíznél több pakkom is megjött, nem mondom hogy nem fertőtlenítettem magam kicsomagolás után!
-
macilacus
senior tag
Melyiket használod?
Mi Fit
Mi Bandage
Notify & Fitness for Mi Band -
Mortein
tag
Most már vagy 5. alkalommal fordul elő, hogy az ébresztő úgy kapcsol be a karórán, hogy én nem is állítottam be. Alapból 2 ébresztési idő van beállítva, de egyik sincs aktiválva, mégis néha gondol egyet aztán reggel ébreszt. Tapasztalt ilyet már más is?
-
Joker88
őstag
Ti használtok valamiféle "védőfóliát" a Miband4-nél ?
Tehát valami [ilyenfélét] ? -
lali81
tag
sziasztok! vásároltam egy Band4-et, tesztelgetem az alvás funkcióját, viszont éjszakai felébredés után (pl. hajnali 2ó és felkelek inni valamit) nem mér további alvást, pedig visszafekvés után alszok.
Volt valakinek ilyen gondja már?
-
hegeimi2
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy MI4 NFC karkötőm.
az NFC funkciót nem lehet valahogy aktiválni benne?
Sem bank kártya, sem beléptető, sem utazó kártya nem adható hozzá.
Gondoltam rá, törlöm a Mifit fiókomat és reggelek kínai régióval. Sajnos nem tudom hogy tudom a fiókomat törölni. -
Tailor21
csendes tag
Sziasztok. Magyarításról kaphatnék linket. Többször próbáltam sikertelenül.
És hogy lehet beálitani a nappali alvást? Notify fittnes prot használok ebben van több műszakos munkarend de nem működik.
Köszönöm a segítséget. -
Primary92
senior tag
Használ valaki olyan töltőt, amihez nem kell kivenni a pántból?
Melyik vált be? -
törölt tag
Sziasztok!
Valahogy keletkezett egy vastag és hosszú karc a kijelzőn. Nagyon zavaró tud lenni. Lehet ezt javítani valahogy, vagy engedjem el? -
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám volna ,hogy azt írja ki a mi band 4,hogy az adatok nem szinkronizálhatok edzés közben,és karkötőn fut is a számláló,hogy megy valamilyen edzés.
De a mi fitben semmi nyoma az épp "futó "edzésnek. Kilőttem a mi fitet az alkalmazásoknál,de ez nem segített.Mod
Megoldottam úgy hogy rá indítottam egy tényleges edzést,ezzel úgy tűnik megszűnt a "kvázi" edzés,és az általam indítottat, ki tudtam kapcsolni...
-
e-newsee
addikt
Nekem pont ugyanaz volt a gondom, mint Tóninak. Amikor éjszaka felkeltem a gyerekhez, az utána lévő alvást már nem regisztrálta, pedig volt vagy 3 órányi. Egy ideje mondjuk nem próbáltam, lehet, hogy érkezett rá valami frissítés közben.
Én azt hittem, ezek az alvásfigyelők úgy működnek, hogy az egész napot figyeli, és mindegy, mikor alszol, akkor regisztrálja. -
akyyy
senior tag
kaptam valami firmware frissítést. mit lehet errről tudni?
-
peu407
senior tag
Sziasztok. Tegnap érkezett meg a kicsike, nekem sikerült gyorsan csatlakoztatni a Mifitet és a telefont, azonnal le is frissített a legutolsó firmware-re. Magyar nyelvet tudok állítani rajra valahogyan?
-
aelod
veterán
válasz
takacs tamas #231 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
takacs tamas #228 üzenetére
Alkalmazás váltó (négyzet gomb) hosszan rányomsz az adott appra és ott rányomsz a alakatra. Így memoriában marad.
-
aelod
veterán
válasz
takacs tamas #226 üzenetére
Akku kímélő beállításoknál ki van kapcsolva az app? Illetve ha lelakatololtad az app valtónál?
-
takacs tamas
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi telon ha kilövöm a mifit appot, nem jönnek értesítések. Samsungon hibátlanul működik. Van valami beállítàs, vagy a miui nem kezeli?
-
l.skywalker
titán
Valamiért aktiválta a karkötő a lock screent de nem tudom a PIN-t. Hogy lehet resetelni túl lépni rajta?
Siker. Az az opció volt bekapcsolva hogy ha leveszem akkor legyen zárolva -
sanyci
senior tag
Nekem pont most mért egy olyat, hogy este lefeküdtem, hajnalban kivettem a szüleimet a vonathoz, majd visszaaludtam és a MiFit szépen jelezte, hogy este 10-től hajnali 5-ig alvás majd 6-tól 8-ig újra alvás, a köztes időt meg ébrenlétnek jelezte naranccsal...
Meg is lepett, mert mások meg panaszkodnak, hogy ilyet nem is tud. -
Tóni86
csendes tag
válasz
l.skywalker #222 üzenetére
Pedig pont ez volt az egyik ok amiért ezt vettem, elég sokat utána olvastam, és mindenhol dicsérték, bár a fórumon még csak most kezdtem olvasgatni és egyre többet olvasok ilyen hibákról, akkor marad karórának, és hívás figyelőnek.
-
Tóni86
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy az alvás figyelő nem működik normálisan, alszok 3 órát 1et fent vagyok, utána megint alszom 3 órát, és csak az egyik időtartamot rögzíti, azt hogy felkelek nem is észleli. Mi lehet a gond? -
Vertigo18
addikt
Nekem olyan problémám van, hogy a Mi Band 4 nem kap értesítéseket a telótól...
A beállításokban (telefon app) az "Alkalmazás értesítések" alatt ha engedélyezem a Mi Fitnek az értesítések hozzáférését, akkor azt írja ki, hogy "Értesítési szolgáltatás nem érhető el".
-
aelod
veterán
Mi fit alkalmazás használhatatlan, nem kapcsolódik a bandhez. 3rd party app meg aut. key-t kér. Valaminek valami ötlet, hogy tudnám működésére bírni, asszonynak vettem nem teljes az öröm...
-
Ernesst
aktív tag
Nálunk is volt Mi Band 4 a fa alatt, enyém volt a megtiszteltetés, hogy beállítsam, hiszen "sima ügy, 2 perc, mindjárt megvan". Hát 30 perc küzdelem lett a vége. Azt hittem volna, Xiaomi mobillal egy szempillantás lesz...
Igen, először a régió választás után jött a csatlakozási hiba, kb 20-szor. Azután még hiába írta a Band, hogy párosítva, a mobil szerint párosítás sikertelen. Ezt is jópárszor.
De már jó. Kitartás.
A bejgli segít. -
Mauddip
aktív tag
válasz
-Prometheus- #201 üzenetére
Köszönöm, próbálkozom! Egyelőre felraktam tölteni, de majd kíváncsi leszek. Párosításkor is ennyit kellett szívni vele nektek?
Amúgy bőven jó lenne ez a Mi bandage alkalmazás, dehát az is azzal írja, h először a mi fit - ben párosítsam... -
Mauddip
aktív tag
Boldog Karácsonyt 😉
Új, igen, android telokon próbálom. Egyelőre valamiért tovább engedett a belépésnel(ország választásnal) , viszont a mi fit alkalmazásban nem akarja párosítani. Látja, csatlakozik, az órán pipalom, h engedélyezem és azt írja, h "nem sikerült párosítani, pedig a háttérben zöld pipava változik az óta képe. Most az óraban már tudok lapozgatni, de a párosítás nélkül néma sokat lehet benne csinálni. Mi bandage alkalmazás is látja, toltottsegi szintet és sok mindent lekerdezett, de párosítás nélkül a mi fit alkalmazásban ez sem akar sok mindent csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest