Hirdetés
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
Karácsonyra vettem anyámnak egy ilyet, bekapcsolas után egyből kéri, h párosítsam. Ezek után ugye a leirtak alapján felraktam a mi fit alkalmazást és bejelentkezés során nem akar sehogy se tovább menni. Főként az a probléma, h bármilyen országot állítanek be neki, azt mondja nem tud kapcsolódni. Próbáltam már 3 telefonon, wifin és mobilneten egyaránt, de semmi. Így az órát se tudjuk használni.
Van esetleg valami más alkalmazás amire élettel kel, mert hiába parositom Bluetoothal, nem csinál semmit. -
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Mi Bandage alkalmazással használom, az üzeneteket nem jeleníti meg, ha a tesztre rányomok minden jól átmegy de egy éles pl. messengeres vagy viberes üzenetnél csak annyit ír, hogy új üzenet. Mi lehet a baj?
(Mi9 Android 10) -
Tailor21
csendes tag
Próbáltam a magyarítást, de a végén csak az jelenik meg, hogy Bluetooth csatlakozás.
Hiába van rácsatlakozva a kijelzőn csak ez látszik.
Az eredeti Mi fitt újratelepitése után megint minden jó. Nem sikerült magyarra állítani -
Reedstar11
újonc
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Ne kérdezzétek hogyan de sikerült összehozni őket. Töröltem, újratelepítettem, rebotoltam stb. lényeg hogy összejött!!!!
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek!
-
fido1983
csendes tag
válasz
l.skywalker #187 üzenetére
Köszi
-
dave0825
őstag
Üdv.
Ma vettem barátnőmnek egy ilyen karkötőt, és az értesítési üzenetek magyar ékezeteit ugye rosszul jeleníti meg.
Kérdésem az lenne, hogy ha az összefoglalóban található béta magyarítást fölrakom neki, akkor:
- az értesítések szövegében az ékezetes betűk jók lesznek vagy csak a menü lesz magyar,
- ha nem tetszene magyarul, vagy bármi miatt a gyári kéne, hogy lehetne visszatenni?
Simán a gyári Mi Fit-et kellene föltenni, és azzal frissíthető a gyárira (anélkül, hogy lenne újabb FW, vagy csak ha új lesz?)? -
lócitrom
őstag
válasz
Reedstar11 #189 üzenetére
nem volt egészen véletlenül kikapcsolva a felfedezhetősége a karkötőnek? mert akkor csinál ilyesmit esetleg. ráadásul leválasztani a fiókról nem kellett volna. a Mi-fiók MAC-cím alapján rendeli hozzá az eszközt fiókodhoz. ergo új telefonra költözés után csak bejelentkezel és megy tovább. leválasztva már neccesebb. ha nem jön össze a párosítás vele, akkor gyárizás, ha engedi.
-
e-newsee
addikt
Tudom, azt megtaláltam, de hiába állítottam be, adatokat már nem mutatott arra az időszakra. A képen a jobb szélső világos szakasz a manuálisan hozzáadott rész. Az összes alváshoz hozzáadta, de nem elemezte ki, hogy abból mennyi volt a mélyalvás, mennyi a könnyű alvás, és mennyi az ébrenlét. Pedig volt az is, mert még egyszer hajnalban fel kellett kelni a gyerekhez. Ma megpróbálom megint, és meglátom, azóta változott-e valami.
-
l.skywalker
titán
válasz
Én ezzel küzdöttem tegnap vagy 3 órát. A régi telefonon a Mi Fit-en belül: Unpair - le kell választani és utána szabad lesz másik telefonon is
-
dobolan
senior tag
válasz
Szia! A régi telón töröld a párosítást először.
-
Reedstar11
újonc
Sziasztok! Most vettem új telot. Xiaomi redmi note 8-ast. Meglévő xiaomi mi band 4-em eddig note 4 teloval tőkeletes párost alkotott viszont most az új telefon nem találja a karkötőt. Mi lehet az oka? Mit kellene átállítani a telefonon vagy a karkötőn?
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok! Ma reggel megjött a v1.07.04.! Valaki tudna segíteni hol a bánatban lehet állítani hogy meddig legyen aktív a kijelző? Elvileg ez alatt a verzió alatt már lehet, de én nem lelem a lehetőséget!
-
lócitrom
őstag
válasz
e-newsee #181 üzenetére
így felettébb érdekes. hibás hardver talán.
az adatok értelmezése elképzeléseim szerint a használt szoftvertől függhet. nyilván van rá írva egy logika, hogy mit mikor hogyan értelmezzen. sajnos ezzel kapcsolatban nincs sok tapasztalatom, csak Mi Fit-tel. ez nekem sem számol mindig jól.
-
e-newsee
addikt
válasz
lócitrom #180 üzenetére
Éjjel nincs rajtam. Ja, és ez a másik kérdésem.
Adott egy 11 hónapos baba, akihez azért többször fel kell kelni. Na most, ha én is felkelek, akkor az óra megállítja az alvásmonitorozást mondván, hogy felébredtem. És hiába feküdtem vissza, és aludtam még 4 órát, azt már nem vette figyelembe. Ez többször is előfordult, azért is nem hordom éjszaka, mert így nincs értelme, full irreális adatot mutat reggel. Értem én, hogy automatikus, de mi lenne, ha mindig figyelné, amit szokott, én meg megmondanám utólag, hogy kb mikortól meddig aludtam, és azt a szakaszt újra elemezné, azt pontozná. -
lócitrom
őstag
válasz
e-newsee #179 üzenetére
de, hidd el. alvás közben simán be lehet állítani. többször indítottam már el különféle tevékenységeket álmomban. 3-hoz képest hihetetlenül egyszerű ezen mindenféle szart random elindítani. nekem mindkettő volt/van és azon azért küzdeni kellett, de ezzel majdnem minden második este megtörténik velem.
-
e-newsee
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen karkötőm. Global verzió Alzáról. Ismerem nagyjából, a 3-as verziót már próbáltam tavaly úgy fél évig.
A kérdésem, hogy futottatok már bele olyan hibába ezzel, hogy magától bekapcsolja az ébresztést, és átteszi magát DND (ne zavarjanak) módba?
Más másodszor játsza el, hogy reggel 7-kor (alapbeállítás) egyszer csak ébreszt a karkötő. Kinyomom a jelzést, és látom, hogy aktív az egyik ébresztés a 3-ból. Ezen kívül nem értettem, miért nem értesít, aztán látom, hogy be van kapcsolva a Ne zavarjanak mód. Biztos, hogy nem véletlenül lett bekapcsolva már másodszor ugyanaz a két funkció, mert ahhoz elég mélyen bele kell menni a menübe, hogy véletlen érintéssel aktiváljam ezeket.
A karkötőn semmi mókolás nincs, gyári legfrissebb FW, Mi Fit app.
Köszi a tippeket előre is!
Most töröltem az összes ébresztést, kíváncsi leszek. -
lócitrom
őstag
válasz
l.skywalker #176 üzenetére
közvetlenül telefonnal soha nem kell párosítani normális esetben. buherálni azzal a telefonnal kellene, amivel már párosítva van valamilyen alkalmazással. ha engedi a menün keresztül lapozni, akkor jó eséllyel gyárizni is tudod. ha nem, akkor valami 3rd party alkalmazás fog kelleni. az jó kérdés, hogy mi...
-
-
lócitrom
őstag
válasz
l.skywalker #174 üzenetére
ha:
- a dobozán több a kínai irkafirka, mint az angol
- a dobozon a vonalkódnál ezt látod: SKU ID: MGW4046CN
- ha alapból kínai nyelvre áll be
- ha nincs CE jelölés a Band aljára nyomtatva
- ha van rajta Alipay (bár ez azt hiszem kezdetben nemzetközi kiadáson is volt),akkor valóban kínai kiadás. fordítás valóban azzal telepíthető. ha jól tudom iOS esetén ami most végleges az az 1.0.6.24-es változat. ennél frissebbet úgy tudom most nem enged feltenni.
-
l.skywalker
titán
Hali. Kaptam egy Mi Band 4-et. Első kérdés: honnan tudom, hogy kínai vagy global verziós?
Van benne AliPay opció, ha ez segítség.
Szerk: a harsanyiz kolléga által említett AmazTools nevű alkalmazással sikerült angolra állítanom a feltehetően chinese verziós Band 4 nyelvét. Ha lesz elérhető magyar fw szerintem ezzel megkockáztatom annak is a feltelepítését.
-
akyyy
senior tag
Van már mód, hogy ha éjszakás után reggel megyek aludni (pl nemsoká
) akkor is legyen alvásfigyelés?
illetve ami még zavaró, hogy estefelé hamar átkapcsol éjszakai módba, és már 6kor tök sötét a kijelző, alig látni rajta valamit. oké hogy a beállításokban teszek rá fényerőt, de megjegyezhetné hogy ha én beállítom maxra, az maradjon is úgy. amúgy az tök jó dolog, éjszaka csak aktiválom ha ki kell mennem mosdóba, és zseblámpaként használom -
harsanyiz
aktív tag
Iphone-on az AmazTools -al tudtam egyéni firmware-t telepíteni, ha ez bárkinek is segítség.
Illetve azt is észrevettem, ha egy program értesítésésénél a zárolt képernyőn való értesítést kiveszed, előfordul, hogy nem jelez a perec.
Beállítások\Értesítések -
Bajajani
újonc
Szia! Megtörtént s reboot. Annyit értem el vele, hogy most már egyáltalán nem jelez, ha hívnak telefonon. Factory resetet hogyan érem el?
-
Bajajani
újonc
Sziasztok! Valaki tudja a megoldást? Mióta a telefon frissült MIUI11-re, azóta sz@rozik a miband4. A hívásoknál nem írja ki a nevet, és addig jelez, amíg ki nem nyomom a karkötőt! Akkor is jelez, ha a hívás befejeződött. Miután vége a hívásnak, kb 1 perc múlva ismét jelez röviden, és akkor kiírja a hívó nevét.
-
synar
őstag
Sajnos nem túl pontosak a mérései más területeken sem, legalább is nekem ez a tapasztalatom. Én már csak órának, ébresztésre és telefonértesítésekre használom, arra viszont kiváló.
-
Sontir Fel
őstag
Üdvözlet!
Alza akció során vettem egy band 4est. Ma van rajtam első alkalommal teljes nap. Szerinte 6632 lépést tettem ma, a telefonom (Huawei Mate 10 pro) szerint viszont 10261. Mi lehet a jelentős eltérés oka?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Amit most az Alzán akcióznak európai verziós Mi Band 4,az mennyire kezeli az ékezetes karaktereket?
-
lócitrom
őstag
válasz
Könyvelő9892 #157 üzenetére
a bluetooth szabvány visszafele kompatibilis... mindig.
-
typical
csendes tag
Hello! Szerintem aliexpress/ebay.
Én hydrogel-eset rendeltem: a méret megfelelő. Amikor felraktam volt 1-2 pici buborék alatta, következő napra kisimult teljesen. Kb 2 hét alatt megérkezett
https://www.aliexpress.com/item/33050983829.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6ea04c4dbqmpkA -
Könyvelő9892
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro mobiltelefonhoz venném. A telefonon Bluetooth: 4.1 LE, míg a Mi Band 4-en BT5.0 BLE (Bluetooth Low Energy) van. Fogom tudni használni?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Android verziója: 6.0.1 MMB29M
MIUI 10.2.1.0
Bluetooth: 4.1 LE -
tong
aktív tag
Üdv!
Az összefoglalóban található módosított mifit használható a mi bandage telepítéséhez is? -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Fóliát az eszközre honnan/kitől érdemes venni?
-
Eladó445
tag
iOS-al (iPhone 7) viselni nagy csalódás. Jelenlegi frissítésekkel ha kikapcsolom, hogy a messenger ne rezegejen üzenet érkezésekkor akkor a karkötő ki sem jelzi az értesítést. Buszozás közben is pörög a lépésszámláló. (de most az értesítés kijelző jobban zavar.)
Hangouts, Discord, Jófogás, Email, már meg sem kapom az értesítéseket...Egy ideig működtek aztán egyik napról a másikra már nem..Max ha újratelepítem az appokat, de ennek semmi értelme így...Remélem valami frissítés meg fogja ezt oldani..Van egy Mi Pad 4-em..Ha azzal rámókolom a 1.0.7.x valamelyik verzióját majd újratársítom az iOS-szal azzal nagy bajt csinálok? Vagy az iOS-on levő Mi Fit app-on keresztül meg fog érkezni ez a frissítés? Mert a store-ban nincs Notify app.
---
Mi Band 4 Global verzió (itthon vásárolt)
iOS: 13.2.2
Messenger: 240.0
Mi Fit: 1.0.6.24 -
Tálib
csendes tag
Remek, ezek szerint ebben a funkcióban nincs különbség. Nagyon köszönöm a választ!
-
Tálib
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy a banki app értesítéseket képes továbbítani? Van egy Verge-em és az úgy megjelenít minden bankkártyás fizetés utáni Cib netbankos push értesítést, mint az álom, és a feleségem megirigyelte. Mivel neki nem kell GPS meg egy sor más funkció, és amúgy is bumszlinak tartja a Verge-et, gondoltam ez tök jó lenne neki arra, hogy ne kelljen állandóan a telóját (iPhone 6s) elővennie, miközben rohangál a gyerek után. Előre is köszi a válaszokat!
-
akyyy
senior tag
ti milyen gyakran viselitek? mennyire rakjátok szorosan?
illetve ma hazafelé kis negatívum: mivel már az idő miatt vastag kabát stb, észrevettem, hogy sokszor rezeg, ránézek, onnálló életre kellt, és bekapcsolta a futás módot, amiből tök nehéz kilépni stb... kabátujj alatt...
-
akyyy
senior tag
megjött végre már a cucc.
lenne is már pár kérdésem, pár órácska használat után:
GPS van-e benne ? (bár jobban belegondolva minek, telefonba van, szal... inkább ez a Mi Fit alkalmazásra vonatkozhatna)
van-e olyan előlap, ami a hónapokat nem angol írás szerint mutatja? illetve az időnél a másodpercet is?be lehet -e állítani az elalvási időt, tehát ha nézem a kijelzőt és mondjuk olvasok rajta valamit, akkor ne kapcsoljon már ki ilyen rövid idő alatt.. arra már rájöttem hogy automatikusan érzékelje ha felemelem, de ez még mindig hiányzik.
illetve beállítottam ilyen éjszakai módot, pulzus figyelést, de mindenhol figyelmezettet, hogy nagyon használja az aksit. akkor 1 hét használat után már naponta kéne töltenem, vagy hogyan értelmezzem ezt a figyelmeztetést?
-
Ténia
friss újonc
Sziasztok!
Nekem az a problémám hogy a Mi Fit alkalmazás az alvásomra azt jelzi, hogy egy-két órát aludtam csak, nem találja el sem az elalvás időt sem az ébredés időt. Letöltöttem Mi Bandage alkalmazást, ami teljesen máshogy mutatja az alvásomat, az elalvást és az ébredést pontosabban eltalálja. Mi lehet a probléma, hogy a két alkalmazás ugyanazokból az adatokból teljesen mást jelez ki? -
lócitrom
őstag
válasz
maltegra #141 üzenetére
ez rendben van, de gyanítom ő is a hype áldozata és biztosra akarok menni, hogy tudja-e mi merre hány, különben nem sok értelme van belekezdeni. bár itt azt hiszem nem írtam le, de nem árt tudni, hogy ezek a húdehivataloselsőnagymagyarsaomiszakértőoldalak mint a helloxiaomi, xiaomilife és társai úgy írnak minden egyes dologról, mintha megfelelő tudás birtokában lennének. de sajnos a fanatizmus nem eredményezi ezt automatikusan.
de a lényeg: a jelenlegi stabil az a 1.0.6.24 változat. a 1.0.7.02 és a 1.0.7.04 béta. ezekben szabályozható a kijelző ébrentartásának ideje. na de ezeket értelemszerűen nem kapja meg a döntő többség, csak manuálisan telepíthető. bétából egy rakat jelenik meg, de döntő többség nem tartalmaz érdemi változást vagy ha tartalmaz is olykor hibás is. a két említett béta ugyan relatíve stabilnak mondható, de valamiért publikus változatként egyik sem jelent meg. feltenni így csak akkor éri meg, ha tisztában van vele a felhasználó, hogy mik a feltételei a használatuknak.
tehát manuálisan kell telepíteni. szükséges hozzá egy buherált Mi Fit. tiltani kell a Mi Fit automatikus frissítését. ezek kötelező körök ahhoz, hogy valóban megmaradjon a béta változat a karkötőn. itt egy leírás. fordítás telepítése persze kihagyható, ha nem kell. abban az esetben, ha a 1.0.7.xx változatok telepítése sikertelen:
„tehát amennyiben a 1.0.7.02 nem települ ezzel, nem ismeri fel a firmware-t a Notify & Fitness for Mi Band, abban az esetben az alkalmazás elindítását követően bal felső sarokban szendvicsmenü, majd Régi verziók menüpont. a megjelenő listán válaszd ki és töltsd le a 8.13.1-es változatot”
és a biztonság kedvéért:
1.0.6.24 + v65
1.0.7.02 + v66
1.0.7.04 + v66 (NFC kiadással nem kompatibilis) -
dorbita
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a mi band 4-et, de nem az uccsó szoftver van rajta. Nagyon jó lenne, ha sikerülne feltennem, mert nagyon keveslem a kijelző idejét, maximális időre állítanám...és állítólag a legfrissebb már tudja... 🤔🤔.
Segítenétek hogyan tudnám feltenni a v1.07.04. verziót???
Nagyoooon elakadtam😪😪!!
Köszönöööm🙏🙏!!!! -
Bella80_
tag
Köszönöm, a Mi Bandage alkalmazást nem akarom megvenni, ha eddig müködött annélkül is most is kellene. Úgy csináltam ahogy írtad, onliene karkötő közül az elsőt választottam rátettem ez sikerült, uátanna kiválasztottam a Mi Band 4 Watchfaces alakalmazáson belül egy témát azt letöltöttem visszamentem a Mi Fit alkalmazásba szinkronizáltam, utánna ugyanugy rámentem az online témánál amit feltettem előzőleg újról rátettem, de ugyan az maradt, nem az amit letöltöttem és szerettem volna.
-
synar
őstag
válasz
Bella80_ #136 üzenetére
Én csak ezt a módszert használom a feltöltésre, gond nélkül működik és ez a leggyorsabb is.
A háránya, hogy meg kell venni a Mi Bandage applikációt, úgy tudom az ingyenessel nem működik.
De olvasd el mégegyszer az alábbi leírásomat és pontosan kövesd, mert nem a Mi FIT-ben három Egyéni képnél, hanem a baloldali, Online karkötő számlaptémáknál kell elindítani, ahogy írtam is. Nem fogod látni a frissen letöltött lap előnézeti képét, mert az nem változik meg, de már az új kerül fel az órára. Nem írom le mégegyszer olvassd el újra és pontosan kövesd, kipróbáltam és nálam így működött. -
Bella80_
tag
Valami más megoldást nem tudsz, mert eddig szerettem a mi band 4 órát, de igy nem tudom használni, mert a háttérkép katasztrófa, és egyszerüen nem tudok rátenni semmit, pedig elötte ment. Mi lehet a gond, hogy nem engedi, vagyis mikor telepítem, az egyéni háttérképnél nem jelenik meg, csak mindig ugyanaz a 3 található ott, ami egyforma, de azt se tudom az hogyan jött oda. Volt Amazfit Bip órám is, azon is müködött mindig.
-
synar
őstag
válasz
Bella80_ #132 üzenetére
A telepítés menete, ha ragaszkodsz a Mi Fit-hez:
- A Mi Fit-benaz Online karkötő számlaptémák közül szinkronizáld az elsőt
- A Mi Band 4 Watchfaces alkalmazáson belül válassz egy neked tetsző óralapot, azt töltsd le és kövesd a TELEPÍTSE A 2. menüpont utasításait
- Lépj vissza a Mi FIT-hez és válaszd ki az először szinkronizált online számlaptémát és tedd fel mégegyszer, a képe maradt az eredeti, ez ne tévesszen meg, mert már az új számlap lesz telepítve.
Vagy ez a módszer még mindig működik és egyszerűbb is. -
Bella80_
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, már Július óta megvan a MI Band 4 órám, eddig az egyéni háttérképeket fel tudtam tenni gond nélkül, viszont 1 hónapja nem tudom. Úgyanúgy csinálok mindent de a Mi Fit alkalmazáson belül az egyéni óratémáknál nincsen semmi. Van valami ötlet, hogy mi történhetett és mit lehetne csinálni? Már egyszer megszüntettem a pároítást és újból párosítottam, de ezután sem műkődik. Mi Band 4 Watchfaces alkalmazáson keresztül töltöttem le eddig. -
akyyy
senior tag
Sziasztok. Rendeltem én is egy ilyen karkötőt, régóta szemeztem már vele, igazából egy okosórára jobban vágytam volna, de sose voltam órás, illetve az ára...
viszont ez nem is drága, és a funkcióit tekintve talán beválik.
lenne egy pár amatőr kérdésem, mert még nem igazán haszáltam ilyen eszközt.bármilyen telefonra rá lehet csatlakoztatni?
Ha a telefon Bt-n már csatlakoztatva van pl egy füllhallgatóhoz, akkor tud ehez is csatlakozni, vagy egyszerre csak egyhez? -
gabo91
aktív tag
sziasztok,
rendelnék egy mi band 4-et, alin 29$ viszont találtam akcióban 10500Ft-ért konzolok szervízénél ingyenes szállítással. [link] vajon ez global verzió lehet amit itt árulnak magyarországon?illetve alin is látni kínai illetve global verziót, de máshol meg multi language-t írnak?
global = multi L. ? -
akaaka
tag
ziasztok!
Az Mi Fit alkalmazáson belül lehetőség van Barátok csatolására.
Egy darabig egész jól, online lehetett látni a többiek adatait, tudtunk rivalizálni egymással, de kb. két hete már csak az előző napi adatokat látjuk.
Van ezzel tapasztalat? Másnál is igy van? -
válasz
gabriella991 #124 üzenetére
A Notify & Fittness app-ban béta állapotban van egy "Egész nap elemzése" opció, talán azzal. Nem próbáltam.
-
lck
senior tag
válasz
gabriella991 #124 üzenetére
Nem tudod állítani. Csak éjszaka mér.
-
gabriella991
friss újonc
Sziasztok!
Alvasfigyelés csak akkor működik, ha éjszaka alszom? :O a héten éjszakás voltam, délelőtt aludtam el, és semmit sem mért nekem :(
Valahol be tudom állítani az intervallumot? Előre is köszi a segítséget ❤️ -
Egy hetet nem bírt ki karc nélkül a kijelző
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Haver rendelt egy global version MiBand 4-et Iphone XS-el nem tudja párosítani, a telefon egyáltalán nem látja a karkötőt és a Mi Fit sem. Galaxy S7, A40 látja BT-vel, appal is. A karkötő párosítási módban van.
Valami ötlet? -
Sziasztok,
Ti a mért adatok pontosságával mennyire vagytok megelégedve? Futópadon 1,2 Km-el kevesebbet mért mint a futópad. Ez normális? Korábban volt huawei band 3 pro-m szinte kopra annyit mért...
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Adott egy mi band 4,amit ma vettem.
Előtte kettes volt. A Mi fitben a kettest le választottam.
Visszont a 4 es nem akar össze csatlakozni a telefonommal.
Egy p20 proval gond nélkül csatlakozna.
Nekem egy Huawei mate 9 es van.
Mi band and tools fent van a telefonon. Azzal nem csináltam semmit.
A kettest ha közel van,állandóan megtalálja
Mi lehet a baj? -
tmorvay
újonc
Sziasztok! Most ismerkedünk egy Mi band 4-el. Ez az első kütyünk.Bejövő hívásnál rezeg és megjeleníti a hívó nevét is de a nem fogadott hívásról nem találok semmit. A kérdésem az lenne, hogy a nem fogadott hívásokat listázza e valahol, vagy csak az egyéb értesítek jelennek meg? Előre is köszi!
-
Megjött ma a Mi Band 4-em
Volt előtte 2-es, 3-as, utóbbit is simán megérte leváltani a 4-esre. Van amiben nem változott (a magyar ékezet azért még mindig nem megy), de a kijelző az nagyon patent. Funkciókat tekintve azért az NFC-nek nagyon tudtam volna örülni, de talán majd az 5. verzió elhozza ezt is ...
Fóliát ti raktatok rá? Ha igen, milyet? Sajnos a 3-ast sikerült pár hét után keményen megkarcolnom.
-
lócitrom
őstag
elkészült a frissítés. letölteni a szokásos helyen lehet vagy itt. jó hír talán a perverzebbeknek, hogy úgy néz ki odáig már eljutottak a fejlesztők, hogy azonos szinten fejlesszék a jelenleg elérhető három hivatalos változatot, így az NFC-s felzárkózott. de sajnos korlátozva van, nem lehet elérni rajta további nyelveket az alapértelmezetteken (kínai, angol) kívül.
-
Hátha valakit érdekel: magyar watchface-ek is.
-
Watson25
tag
Már több egy hónapja van miband 4-em. Eleinte jól mérte a pulzus súlyzós edzés alatt de kB az utolsó két szoftverfrissítésnél valami történhetett mert butaságokat mér. Szakad rólam a víz, a szívem majd ki ugrik és ő 85-110 között méri a pulzust. Másnál is előfordúlt már ilyen vagy csak az enyém vacakol?
-
NORBl
aktív tag
Miért nem akar párosodni telefonommal a karkötő? Nem találja. Régi mi band 3-at találja meg folyton. Már elvittem messzire, de nem találja négyet. Magyarított hármas volt, megszüntettem régit, töröltem appot ami kellett a magyarításhoz.
-
lócitrom
őstag
ha nem sürgős egyelőre várj ki akkor. ha igen, akkor annyit lehet megpróbálni, hogy visszavarázsolod a régit, ami egyelőre támogatott részemről. de a helyzet az, hogy nincs garantálva, hogy a fentebb említett leírásban lévő Mi Fit nem teszi fel az újabb firmware-t (ezzel ugyanazt eredményezve, mintha az eredeti lenne és frissül minden megakadályozhatatlanul esetleg). az OTA frissítés bevezetése óta elég kevés kiskapu maradt.
-
zsizsef
senior tag
válasz
lócitrom #106 üzenetére
Elvagyunk, zárom is A kezdeti fw 1.0.5.66 volt. Erre nem ment fel a magyarítás. Alternativ módon sem. Mivel nem sikerült így a 1.0.6.0.6 akartam felrakni. Úgy látszott, hogy felment a frissités de mégis fw-nek a 66-ost írta ki. Most ismét megnéztem Notify & Fitness for Mi Band-al mi a helyzet. Fw 1.0.6.12, de legutolsónak az 1.0.6.0.6-os akarja letölteni. Mindent az összefoglalós leírás szerint csináltam. Off
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Smart Keyboard Folio 12,9" -Magyar
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest