Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e-newsee
addikt
válasz lócitrom #180 üzenetére
Éjjel nincs rajtam. Ja, és ez a másik kérdésem.
Adott egy 11 hónapos baba, akihez azért többször fel kell kelni. Na most, ha én is felkelek, akkor az óra megállítja az alvásmonitorozást mondván, hogy felébredtem. És hiába feküdtem vissza, és aludtam még 4 órát, azt már nem vette figyelembe. Ez többször is előfordult, azért is nem hordom éjszaka, mert így nincs értelme, full irreális adatot mutat reggel. Értem én, hogy automatikus, de mi lenne, ha mindig figyelné, amit szokott, én meg megmondanám utólag, hogy kb mikortól meddig aludtam, és azt a szakaszt újra elemezné, azt pontozná."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
l.skywalker
félisten
válasz lócitrom #175 üzenetére
Köszi. Közben sikerült OFF-ra tennem a Bluetooth-al, mert átraktam egy másik iPhone-ra, onnan töröltem és a régi telefon már azt írja ki, hogy:
"Could not pair, reset band and try again"
De már a régi telefonon sem tudom "törölni" a BT listából
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zsizsef
senior tag
válasz lócitrom #106 üzenetére
Elvagyunk, zárom is A kezdeti fw 1.0.5.66 volt. Erre nem ment fel a magyarítás. Alternativ módon sem. Mivel nem sikerült így a 1.0.6.0.6 akartam felrakni. Úgy látszott, hogy felment a frissités de mégis fw-nek a 66-ost írta ki. Most ismét megnéztem Notify & Fitness for Mi Band-al mi a helyzet. Fw 1.0.6.12, de legutolsónak az 1.0.6.0.6-os akarja letölteni. Mindent az összefoglalós leírás szerint csináltam. Off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest