Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kungelfang
csendes tag
válasz
noicenoice #305 üzenetére
Köszi a választ! Eddig nagyon bevált, tesztelgettem különféle dolgokkal. Pont rágyújtottak a szomszéd erkélyen, még időben becsuktam az ablakot de bejött a bagó szag, felment olyan 015-ig, le is vitte szépen egy pár percen belül. Amikor beüzemeltem akkor 009-010 között volt, meglepődtem, azt hittem elsőre rosszabb lesz a levegő itthon, bár előtte szellőztettem és ma a kinti PM értékre olyan 30 körülit írt az időkép, szóval kifejezetten szmogmentes volt ma az idő szerencsére. Dezodort fújtam a közelében, 025-ig ment fel, meg hangosabb is lett, de szintén pár perc volt és lement normálra az érték. Most stabil 003-005 között van, délután 3 óta megy kb. teljesen halk, mintha itt se lenne. Eddigi tapasztalat alapján mindenkinek tudom ajánlani aki szeretne tisztább levegőt a szobájában, ennyi pénzért simán hozza amit kell, én úgy gondolom felesleges drágább készülékeket venni, még ha azoknál esetenként ritkábban is kell cserélni a szűrőt.
-
Kungelfang
csendes tag
Nekem holnap hozza a futár, már alig várom. Mielőtt beüzemelném azért lenne egy olyan kérdésem azokhoz akiknek már van vele tapasztalata: Hálószobában szeretném használni az ajtótól nem messze, ha jól sejtem akkor a folyosót is fogja tisztítani. Viszont a szoba másik végében, az ablak alatt van a radiátor, arra van függesztve egy kerámia párologtató amibe sima vizet szoktam önteni, hogy ne legyen nagyon száraz a levegő. Nagyon fogja zavarni a gépet?
-
Kungelfang
csendes tag
Köszi a választ! Bár így, hogy még nincs meg a gép, nem túl tiszta hogyan is működik ez a szűrő. Tehát 2-3 hónap használat után szét lehet szedni a Zöld szűrőt és a HEPA részt még felhasználhatom, a szürkét viszont gyakorlatilag kidobhatom úgy ahogy van?
Többször is beszéltem már vele, valahol nekem is meg kell értenem, hogy a saját lakásában azt csinál amit akar, valamint elmondása szerint a wc környékén ő figyel arra, hogy ne dohányozzon (leginkább onnan jön fel a szag). A közös képviselőnek is volt jelezve, hogy az elszívó rendszer a társasházban szerintem nem úgy működik ahogy kéne, kaptunk ígéretet hogy ki lesz cserélve / felújítva, de ez több mint 1 éve volt, azóta közgyűlés se volt. Minden hónapban van fogadó órája, mindeképpen elmegyek a mostanira és beszélek vele, hátha lesz valami előre lépés... -
Kungelfang
csendes tag
Sziasztok!
3H-t tervezek venni amint egyáltalán kapható lesz valahol normális áron (50 körül). Egyrészt a PM koncentráció miatt, másrészt sajnos a lakásba feljön az alattam lakótól a bagó szag. Mennyire effektív ez ellen a tisztító? Milyen színű szűrőt ajánlott bele venni ha kfejezetten a szagok semlegesítésére is használnám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest