Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zst
tag
válasz
Songoman
üzenetére
Jól értem hogy külön választott 2,4 és 5 Ghz esetén nem lehet Mesh hálózatot csinálni, csak ha össze van vonva? Az így elég "gáz", mert pl nekem vannak olyan eszközök, amik nem szeretik ha össze van vonva a wifi és csak a 2,4-et látják rendesen. (inverter, klíma stb.) Most is szétválasztva vannak a "sávok" emelet, földszint, kert. Oké, így van vagy 8 SSID, de ki számolja már.
Viszont működik. -
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Songoman
üzenetére
Köszönök minden segítséget, sikerült megcsinálni! Természetesen belefutottam minden lehetséges és lehetetlen hülyeségbe is, a saját hibáimtól a technika ördögén keresztül mindenbe is. Valszeg a meleg teszi.
Működik a 3.0.22 Txpowerrel, MI szolgáltatások nélkül, angolul. -
Rick4
félisten
válasz
Songoman
üzenetére
Nekem nem a google működött, az működik mindenkinél, és látod, nálad kevés volt...
Segíteni akkor lehet, ha segítséget kérnek, te nem kértél. Még annyit se tudtl a körülményeid tisztázásaként leír5ni, hogy képtelen vagy a kereső asználtára, ezúttal nézzük el a korlátaidat... Sebaj, legközelebb akkor máshova sorollak, és annak megfelelően vonom le akonzekvenciát is a kommentjeidből... Tehetek még ezek ellenére is bármit érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Windows 11
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

trance89