- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
ktommy91 #2409 üzenetére
Az túlzás, hogy semmit nem ad, de maga a teszt (közel térben) nem azt vizsgálta, hogy ezek között mekkora a különbség. OWRT szempontjából nincs különbség az AX6 és az AX3600 között, ha lesz támogatás az egyikhez, lesz a másikhoz is (tök egyforma a kettő). Nálam van SSH AX6-on is, bár én TTL-sorossal csináltam, nem tudom az ismert exploitok valamelyike működik-e rajta, az xqrepack biztosan működik, mert kipróbáltam
-
dchard
veterán
válasz
ktommy91 #2398 üzenetére
Miért ne lehetne? A két említett routerben ugyanaz a rádió van, és a teszt nem is mutat ki érzékelhető különbséget. 50-100megabit ebben a kategóriában szinte semmi, az adódhat a környezetből, vagy a mérést végző személy pozíciójából is (az emberi test különösen ezen a frekvencián nagyon reflektív rádiós szempntból). Az AX3600 nagyobb kimenő teljesítménye (kínaisítás után) nyilván nem tud megjelenni egy ilyen tesztben, mert itt nem elsősorban a lefedettséget vizsgáták, már amennyire látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged