- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Doky1988 #6654 üzenetére
"Még mindig azt mondom hogy a gyári firmware sokkal stabilabb sebességileg."
A 940/320-nál többet mérsz dróton gyárival?
De akkor még egyszer: a gyári FW HW offload-dal tud többet, ami - ahogyan korábban leírtam - erőteljesen tud hiányozni, főleg PPPoE WAN <--> Wifi irányokban. Ha például a WAN nem PPPoE hanem sima IP, már sokkal jobb a helyzet, mivel a PPPoE egymagos CPU zabálását ugye el lehet felejteni, a többi data path pedig több szálú, és az SW offload is jobban működik. Ezt kár lenne tagadni.
-
Tonyk
veterán
válasz
Doky1988 #6654 üzenetére
Egy 8:06-os és egy 10:09-es mérés , tehát van benne két óra differencia.
Családi házas környéken élek, tehát annyira nem leterhelt vidék, a java előfizető telekomos, én "digis", de még így is látható a mérésekben, amikor hétköznap hazaér a nép vagy hétvégén, mikor felébrednek a kölkök a szomszédos utcákban. De biztosan igazad van, nem is ezért írtam. Csak nézz már majd azonos időpontban mérést is.
Másik oldalról nézve nálam (igaz laptopokon mérve) igen jelentős különbségek vannak wifi kártyák között is, még akkor is ha minda kettő pl AC-s (pl. intel javára).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged