- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
válasz
Laza... #5533 üzenetére
Végül újra neki estem. Vissza gyári (3600,3200) aztán újra openwrt. És újra hiba... A mesh hálóban. Fő router a 3600. A 3200 elérhetetlen lett egy idő után. Nem tudom, hogy az eszközök címzése során ütött be a baj, vagy a PiHole kavarta-e meg. De újra kezdtem a menet közben létrehozott backup-ok ból. A PiHole-t lelőttem közben. LEhet inkább ott van valami hibás beállítás... Régi telepítés a hole. Időnként frissítem de a beállítások...Azokat úgy néz ki újra ellenőrizni kell. Ha ott van a baj. Vagy ip ütközés lehetett...? Most működik minden címek bérleti ideje unlimited. Backup megint. És most jön a hole ismét....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest