- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
A Robimarko-féle OpenWRT-nál már meg van oldva az a bug, hogy nem lehet frissíteni a LuCI felületen betallózva az újabb verzió bin-fájlját?
Május óta van AX3600-om, első dolgom volt a Robimarko-féle OWRT feltétele rá és amúgy elégedett vagyok vele, csak kb. egy hónapja próbáltam így újabb verzióra frissíteni és akkor nem ment (elvileg lefutott, gyakorlatban meg maradt a korábbi verzió - a 4. ilyen kísérlet után feladtam akkor).
Az OpenWRT wikin még mindig kint van, mint probléma, de nem tudon, ez mennyire frissül: Sysupgrade does work, but for now there is currently a know issue where you need to flash the device two or more times (via sysupgrade) for the firmware to be upgraded, it should be fixed in the official firmware
-
Rick4
félisten
És nem tudom visszatenni a gyárit, majd onnan a hivatalosra frissíteni? Dehogynem! Eszembe se jutna egyik verzióra ráfrissíteni a másikat, ez rossz példa volt, mert egyrészt nem történhet meg magától, ha megtörténik az pedig user error, és nem a router, vagy nem a fw hibája, és pláne nem érinti semmilyen szinten a jelenlegi működést.
Ansuel, Robimarko, és rajtad kívül a készítő, Dimfish is ott van az openwrt fejlesztői theadben, sőt, ő maga posztolta oda be a linket 10 napja amit én is betettem, és egyértelműen leírta, hogy nem megy a sima frissítés a régi kisebb tárhelyes rendszerről, újra kell pakolni.. Ha ezek után ráfrissítek, az már az én bajom, nem a routeré. Ilyen akármivel meg lehet csinálni, ez nem a készülék hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest