- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Oké, csak nem tudom, a háromból melyik az IOT rádió, 2.4-en működik pár okos hosszabbító, wifi, kamera, mosógép, a többinek nem kell okosság, itthon használom, úgyhogy még reggel át is állítottam ide, így is minden oké, telefonnal 2m-re megy a 900 mbit, megvan az 1200-as linksebesség, gépen ax210-es wifi kártyával megvan a 2400-as linksebesség, 1 szobával arrébb, a helyére téve a routert még ott van az 1780/960 (vagy valami ilyesmi szám), szóval jó ez, minden ugyanolyan ami kellett, és iszonyat mennyiségű beállítási lehetőség van, amit a másikból hiányoltam, úgy tűnik, helyreállt a rend.
Mindenkinek ajánlom, akinek egy picit is több kell a gyárinál, de egy marad a gyári rendszeren a meglévő jó beállításokkal, ezzel bármi lenne, visszadugom, és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged