- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Két dev github fiókját nézegetem. A helyzet mint írtam közepesen jó/rossz:
SoC, perifériák elindulnak 5.10-es kernellel, a rádiók töltik a firmware-t, úgy tűnik mintha elindulnának, de még egy scannelés sem ad eredményt. Az ethernet rész teljesen halott egyelőre. A 4 A53 mag megy, a két NSS mag nem megy (utóbbi nem akkora tragédia).
Egyelőre csak saját magad által forgatással megodlható a dolog, és szigorúan csak a calibrációs adatok lementése utána javallott bármit is kipróbálni, azt is csak initramfs-sel (mielőtt elkúródik a file rendszer az eszközön).
Összefoglalva: a helyzet távolról sem reménytelen, de az eddigi tapasztalataim alapján nem 1-2 hónap, mire akár egy valamire való béta előáll OWRT oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged