- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Nem, minden maxon van, természetesen.
Egyvalamit azért elértem: nyertem kb. 7 dBm-et.
1-et azzal, hogy lejöttem a 13-as csatornáról az 1-esre. Alacsonyabb freki, "jobban terjed"... még ha csak ennyivel is. Viszont tele van (az üres 13-ashoz képest), rajtam kívül 2 másik közeli szomszéd is használja (meg pár távoli), igaz, csak 20 MHz-es csatora szélességben.
A másik (és most megint nemröhög van): az egyik 2.4GHz-es antennát elfordítottam függőlegesből vízszintesbe, így keletkezett egy álló tórusz is (a másik maradt vízszintben). Így az antenna jeleinek terjedési fő iránya vízszintes helyett függőleges lett, ami nálam a magas, több szintes épület miatt hasznosabb. Jutalom: +6dBm.
Így most -42 dBm helyett -35 körül mocorog a jelszint. Az Asus-szal azért -27 -34 közt voltam, de ez is eredmény.
A műhelyben viszont továbbra sincs jel. Illetve "válámi ván, dé ném áz igázi..."Csak az lesz, hogy csinálok én ennek a routernek ferde szemet: átállítom kínaira a "bdata"-részt. A firmware maradhat globál, ezek szerint nem sokat szól bele a dolgokba (pedig kéne).
Nem igazán érdekel a dolog jogi oldala, mert ha rápillantok a wifi análizátorra, akkor nem igazán találok legális országkódos jelet a környéken. Van itt kérem, minden: CN, PT, CH, " ", "#a". Egyetlen HU van, egy Telekomos uplink router, de a párja már annak is " " (üres). Ja, az "#a" kóddal Digi routerek mennek, full legálban...Ezek a #-kódok a gyártó által tesztüzemre használatos "padlógáz" üzemmódok, a Broadcomnál legalábbis (full power, full csatornaspectrum stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Reklámblokkolók topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Netfone
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest