- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Ha ápdételed a firmware-t globál -> kínai vagy kínai -> globálra, egy factory reset kell neki, hogy a régióbeállításokat resetelje.
Én is pont most álltam át az unicom-os 1.0424 FW-ről a globál 3.0.22-re, és csodálkoztam, hogy maradt mainland china a régió... De a factory reset után már már országokat is ki lehetett választani. Mondjuk németet (nálam ez megszokás
)
Tapasztalatok: jelszint ugyanolyan 2.4 és 5GHz-n is (teszteltem 1 és 2 emelettel a router alatt is), de az 5GHz csatornalista megváltozott az EU-s engedélyezettekre.
Edit: viszont egy fícsör hiányzik a 424-hez képest, nem lehet beállításokat lementeni és visszatölteni...
-
DonJoee
tag
Ez annyiban rossz hír nekem is, hogy az új routerem birtokában elkezdtem volna fejlesztgetni én is a kis házikómat mindenféle IoT kütyüvel. De ha globált kapok, akkor ezek szerint probléma lesz, amíg egy nyitott firmware-rel nem lehet elérni a router mélységeit is (NVRAM szerkesztés stb.)...
Gondolom többek között az, hogy mit enged a router, illetve őt minek látja a többi eszköz, az az NVRAM-ban van eltárolva (remélhetőleg, és nem pedig hardveresen "beelégetve").
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128GB
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest