- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bambano: Bambanő háza tája
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz
DonJoee #1043 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a firmware-ket mindenkinek!
Nem lett jó így sem, a router kínai lesz, de a régiót a Mi WiFi app-ban németnek mondja, az admin felületen pedig Szingapúrt ír. A Mi Home megtalálta a router-t, fel is vettem, de a kínai régiós szenzorokat nem tudja hozzáadni. Érzékeli őket, de azt mondja, hogy nem tudja hozzáadni.
Szóval más nagyon örülne neki, hogy tök jó Global routere van, én viszont most bosszankodom miatta. Azért vettem, hogy hátha kitudom iktatni a gateway-t a rendszerből és egy eszköz megold nekem mindent, de úgy tűnik, hogy most nem fog összejönni. -
nagyra
tag
válasz
DonJoee #1043 üzenetére
Illetve a külföldi kollégák megtalálták a China Unicom-os kínai firmware-t is:
http://cdn.cnbj1.fds.api.mi-img.com/xiaoqiang/rom/r3600/miwifi_r3600_all_f1e60_1.0.424.binAmi persze nem biztos, hogy jobb, mint a többi (más a firmware számozása is, szóval a magasabb verzió nem feltétlen jelöl újabb verziót vagy több fícsört), de legalább megvan ez is
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest