Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Én nem szoktam stokot másolni.. Most pl kínai fw van fenn a full gyári.
1.0.17-et manual updatetel felrakom, újraindul.. megnyitom google chrome, belépek a felületre, F12 javascript codeot beillesztem böngésző consoleba ami a hivatalos AX3600 OpenWRT oldalán van (Javascript method), majd enter.. aztán kiadja h írjak be ssh jelszót, beírom.. aztán követem az ssh-s parancsokat.. nem nagy kunszt már, régebben többet kellett tökölni vele.Arra figyelj ha snapshot verziót töltesz le, abba gyárilag nincs Luci, és mivel full üres azaz gyári openwrt-t szedsz le, nem lesz neted se, kicsit neccesebb sshn netet allitgatni
Firmware selectorrol szoktam letolteni ha ilyesmi van, csomaglistaba meg hozzaadom a luci -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Firmware selectorrol szoktam letolteni ha ilyesmi van, csomaglistaba meg hozzaadom a luci -t.
trance89