- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Kivittem a mesh AX3600-at a garázsba (különálló épület a házam mellett), és pont oda tettem, ahol az eddigi repeater-em volt. Csatlakozni csatlakozott a main AX3600-hoz, de valami nem kerek... Kikapcsolt mash AX3600-nál (tehát csak a main AX3600 volt aktív), 2.4GHz-en a mobilomon 13mbit volt a letöltési sebesség, bekapcsolt mesh AX3600-nál viszont lement (instabil) 0.7mbit-re... Szóval gyanítom, hogy a mesh hálózat az 5GHz-es kapcsolatot használja, ami a nagy távolság miatt instabilabb, még ekkora adó-vevő teljesítménynél is (és a miwifi app is azt írja, hogy 5GHz-en kapcsolódott, mondjuk a jelerősséget mindig "Excelent"-re írta, pedig fizikailag is van köztük vagy 5 fal és kb. 15m légvonalban...).
Némi próbálgatás után találtam egy sweet spot-ot a garázsban, de nem annyira jó az elhelyezése, így azon gondolkodtam, hogy lehet-e kényszeríteni a mesh hálózatot 2.4GHz-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest