- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
Az rsbutor12 kódot használnám, de amellé meg a -20.000-et is akarnám.
-
noblem1983
senior tag
-
kóóó
aktív tag
Valaki tudja, hogy van mi.com-on a készülékbe számíti -20.000-es kedvezmény?
Ha rendelek most egy 15T pro-t nem is tudom felhasználni ha beszámittatok egy telót? -
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Tokot keresgélek a telefonhoz ami képes vezeték nélküli töltést átvinni. Itthon talált már valaki? Nilkin oldalán van de az nem tudom mennyi lenne mire ideér [link]
-
csubííí
őstag
Azért nem teljesen ugyanaz, míg azt egyik saját a másik nem.
A saját sokkal jobban "peépül" a rendszerbe.
Próbáltam több launchert is, de ennyi mindent még egyikükkel sem tudtam megoldani ilyen jól. Pl. Az ikonok amik láthatóak azok nem letöltött ikonpack, hanem mind egyesével saját szerkesztés. Gesztusvezérléssel szinte mindent oldalról irányíttok, ez bárhol legyek elérhető, ez is látható a képeken. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Letöltöd a témát, majd a Témák appban tudod csak az ikonokat cserélni.
Itt:
Legközelebb elég lesz egy topikban feltenni a kérdéseid. Plusz összeszedhetnéd egy hozzászólásba azokat.
-
flash-
veterán
persze megértem,ez sajnos hatással van akkor is az emberre ha nem veszi észre.
Eladják a qled tv-t hogy milyen jó hiszen dolby visiont- is tud, ám otthon rádöbbensz hogy az a dolby vison azon a tv-n egy sötét fakó valami mert a tv csak papíron képes a lejátszására de a gyakorlatban ront az élményen, vagy egy márkás cipőt ami ami kevésbé bírja mint a legolcsóbb piaci,stb...stb...Csubiiii:
"Amíg ezeket más gyártó készülékei nem tudják (másik launcher nélkül, súlyát közülük még sok sem tudnak) addig marad a Samsung. "
mondjk ezt nem értem hiszen a samsung is futtat egy launchert ,ugyanúgy mintha letöltenél egy xiaomira egy Nova-t tehát innentől kezdve ua minden.tök mindegy hogy most az a launcher már a telefonodra telepítették mikor vetted, vagy te töltöd le utólag play-ről
-
csubííí
őstag
Többek között ezért is szeretem és maradok Samsungnál.
Házon belüli Good Lock alkalmazásával, azon belüli moduljaival rengeteg minden beállítható, saját egyedi ikonok (ezek méretei, formái, színei stb.). Készülék oldaláról való eléréssel gesztusvezérlési lehetőségek, kezdő és zárképernyő variálható, mappákban az ikonok mennyisége stb.
Kezdőképernyőn ha kell bárhová rakható az ikon, mérete is állítható, forgatható, egymásra helyezhető stb.
Amíg ezeket más gyártó készülékei nem tudják (másik launcher nélkül, súlyát közülük még sok sem tudnak) addig marad a Samsung.
Pl, kezdőképernyő (nem így használom csak látható legyen a lehetőség), oldalsó gesztusvezérlési, saját ikonok.
-
BananaShake3
kezdő
Meg tobb kerdes.
Samsung Autoblokkolojahoz hasonlo dolog van hyperosben?Samsungon ha feoldom es lezarom kepernyot akkor a meg nem nyitott.ertesitesek tovabbra is a lockscreenen maradnak, ezt belehet ezen allitani?
-
BananaShake3
kezdő
Van Xiaominak Samsung Secure Folder megfeleloje?
-
Masato
tag
Nos, belenyúltam és szívok a WiFi-vel. Otthon egy Digis ZTE WiFi6-os és egy GL-iNET WiFi6-os routerem van, utóbbi AP-ként üzemel csak. Net hibátlan.
Melóhelyen egy régi Synology WiFi5-ös router muzsikál és állandóan megáll a netkapcsolat, pl. megnyitnék egy weboldalt és időtúllépés, Telegram offline megy stb. A többi mobil, laptop stb. meg működik rendesen, csak az én készülékem szopik. Ilyenkor a WiFi ikon közepében megjelenik a felkiáltójel is.
Egyelőre nem jöttem rá, mi okozza a hibát, de elég idegőrlő, hogy mobilnetre kell átmennem állandóan. 2,4/5 GHz váltás nem segít, manuális IP és/vagy DNS szintén nem.
-
BananaShake3
kezdő
-
MAxxYD
tag
Igazad van, valóban elegendő lenne az alacsonyabb felbontás is. Az tuti, hogy túlzásba tudom vinni a maximalizmust és biztos, hogy van egy kis OCD-m is
.
A fogyasztói társadalomban szerintem nehezen emésztjük meg azt, ha valamit eladnak nekünk valamilyen feature-el, de valójában annak csak a felét tudja. Én is hajlamos vagyok ebbe a csapdába esni... -
Graphics
Jómunkásember
Nem állítható át.
Témákba bemész és ott lehet ikont váltani.
-
BananaShake3
kezdő
Sziasztok, lenne par kerdesem.
Atalithato a lehuzas hogy az ertesitest es quick settingset egyszerre mutassa ne kulon mint iphoneon?
Ikont hogyan lehet valtoztatni egesz tema valtasa nelkul?
-
flash-
veterán
írtad hogy nem fényképezel sokat de akkor elvárod a jó minőséget. Nos itt pont ez a helyzet ez egy jó minőségű kamera ami a 15T ben van.
A lényeg a kész kép. Hiába magasabb a 10T pro megapixele mint a 15T-nek a 12, akkor is jobb képet csinál az utóbbi.és tényleg nem kötekedésből kérdezem de miért nem elfogadható kompromisszum a 12 megapixel? Milyen előnyöd származik neked abból hogy pixel peeperkedsz? Azt értem hogy sajnos az vagy de ha a gyakorlatban nem profitálsz abból akkor lényegében teljesen mindegy is.
(Almát pedig nem hasonítunk a körtével.Egyébként amikor a Nikon 12 megapixeles gépei után elkezde gyártani a 24 megapixeles gépeket ment is a Nikon topicban a problémázás hogy ezek a mostani obik nem tudják ezt az érzékelőt kiszolgálni és rosszabbak a képek 24 megapixelen mint lejjebb véve ezért eleve azonnal azt csinálták hogy leméretezték a képeket 24 megapixelről. ezt csak úgy megjegyeztem.)
-
MAxxYD
tag
A fenti képek konkrétan 108MP - 27MB, 50MP - 26MB.
Egyébként témától függően mind a kettő 13-28MB között mozog.
Nem fényképezek sokat, viszont akkor elvárom a jó minőséget.
Kb egy év alatt szokott összejönni 50-60GB. A NAS-on van egy 3TB-s drive csak képeknek.
A 10T Pro 108MP-ével elégedett voltam, viszont már erősen cserére érett több dolog miatt is.
Pixel binningel is 25MP-s képeket csinál, de azt nem nagyon használtam.
A 12MP-t egy komolyabb fényképezésre kihegyezett mobil esetében nem értem. Az 50MP elfogadható kompromisszumnak tűnt.
Megnéztem újra Bog képeit és a nagyobb felbontásúak ott sem jók.
Általános felhasználásra elég a 12MP és A4-esben is simán jó kinyomtatva, de én sajnos pixel peeper vagyok.
12MP-s bridge és kompakt Canon gépből három is van a szekrényben egy 550D társaságában. Az értékük ma már gyakorlatilag nulla, de még a 15T Pro-nál még azok is jobb képeket csinálnak, 12/20/50x-es nagyítással.
Tudom, hogy a fizikát nem lehet megerőszakolni, de az 5 generációval régebbi modell minőségét elvárnám fele akkora felbontáson, de 12MP-ért nem adok ennyi pénzt.
Köszönöm a hozzászólásokat
-
flash-
veterán
"A magasabb megapixeles számok rosszabb képeket eredményezhetnek az okostelefonokon, mivel a több pixel egy kis érzékelőre történő összecsapása mindegyik pixelt kisebbé teszi, ami csökkenti a fény rögzítésének képességét és növeli a zajt, különösen gyenge fényben. Más tényezők, mint például az érzékelő méret, a lencse minősége és a képfeldolgozás, kritikusabbak az általános képminőség szempontjából, mint önmagában a megapixeles szám"
-
rosta11
tag
Hány megás képeket csinál csinálsz 50 MP-en, nem is szólva a 108 MP-ről. Ezek az életben használhatatlan méretek. Nem véletlenül osztják le 12 MP-re a felvételt.
-
Graphics
Jómunkásember
-
MAxxYD
tag
Az én esetemben nem hogy nem jobbak, hanem rosszabbak lesznek az 50MP-s képek.
Egyébként hogy értsétek, hogy miről beszélek, itt van két kép a fő kamerával.
Bal oldalon a 10T Pro 108MP, jobb oldalon a 15T Pro 50MP
-
varmi2
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
MAxxYD
tag
Néhány napja vettem az Alzánál egy felbontott 15T Pro-t.
A kamera kivételével nagyon jó telefon, viszont abban rettenetesen csalódtam
.
12MP-n egész jó képeket csinál, de az 50MP szó szerint használhatatlan mindkét objektívnél.
Elsősorban kirándulásokon, túrákon szoktam fényképezni, ezért fákkal és erdőkkel teszteltem
.
Először borús időben, rossz fényviszonyok között próbáltam ki. Teljesen értékelhetetlen képeket készített főleg az ötszörös zoommal. UltraHD és Pro módban, de mindent automatikuson hagyva használtam.
Azóta az apkmirror-ról letöltöttem a Camera egy újabb verzióját.
Ezzel, immár napos időben készítettem vele megint egy rakás képet, amik bár jobbak lettek a korábbiaknál, még mindig távol vannak az igazitól.
Ez alapján úgy tűnik, hogy szoftveres problémáról lehet szó
Pro módban, kézzel beállítva az ISO-t és a záridőt valamivel szebb képeket csinál mint UltraHD-n. Az automata mód, túl alacsony ISO-t és túl hosszú záridőt használ, valószínűleg ezért pocsékok a képei.
A másik gondom, hogy 50MP-en csak Leica Vibrant módban lehet vele fényképezni ami az őszi erdő sárgásbarna leveleiből virító sárgát varázsol. A RAW képekből konvertálva ez kikerülhető, de nem akarok ilyesmivel foglalkozni.
Jelenleg egy 10T Pro-m van, 108MP-s kamerával, amin ráadásul el is van repedve a kamera előtti üveg. Évek óta ezen a felbontáson használom és bár közel sem tökéletes, a 15T Pro 50MP-jén még így is részletesebb és kevésbé zajos képeket csinál.
Hallott már valaki hasonló problémáról?
Számomra szofveres gondnak tűnik, ami majd vagy javítanak vagy nem. Lehet, hogy egy hibás példányt fogtam ki és lehet, hogy pont ezért küldték vissza... -
flash-
veterán
biztosan, jó, mit javasolsz melyik a leggyorsabb mód hogy a telefonon lévő képeket feltöltsem valahova? drive-ra próbáltam androidról..az még azt se mutatja hogy hány százaléknál jár a feltöltés, semmit nem mutat...
Nekem is most jött az értesítés hogy a GLS-nek a rightlogic kft feladta a csomagot

-
PeteePeti
őstag
Powerbank + töltő ajándékról most jött értesítés GLS-től!
Múlt hét kedden regisztráltam rá!
-
varmi2
nagyúr
Nagyon jól sikerült
-
Graphics
Jómunkásember
-
flash-
veterán
Nekem inkabb ezzel az usb csatlakozóval való szarakodás ami röhejes..
A 9éves Galaxy Note 7nek is már usb 3.1 es csatlakozója volt, szerintem olcsóbb már egy ilyen vagy újbb csatlakozót feltenni mint egy usb 2-eset. Biztos vagyok benne hogy ezt nem költség megtakarítás céljából teszik hanem azért hogy ha kell a 3.1 akkor vegyél még drágább készüléket -
MAxxYD
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ezt találtam.
Does the Xiaomi 15T Pro support Bluetooth HD audio protocol?
A: Yes, the Xiaomi 15T Pro supports Bluetooth HD audio protocol. It doesn’t support Bluetooth HD Audio Protocol-aptX HD, Bluetooth HD Audio Protocol-aptX Adaptive.
It supports the following Bluetooth related protocols:
Bluetooth HD audio protocol-SBC.
Bluetooth HD audio protocol-AAC.
Bluetooth HD audio protocol-aptX.
Bluetooth HD audio protocol-LDAC.
Bluetooth HD audio protocol-LHDC-1.0.
Bluetooth HD audio protocol-LHDC-2.0.
Bluetooth HD audio protocol-LHDC-3.0.
Bluetooth HD audio protocol-LHDC-4.0.
Bluetooth HD audio protocol-LHDC-5.0.
Bluetooth HD audio protocol-ASHA.
Bluetooth HD audio protocol-LC3.
Bluetooth HD audio protocol-Auracast.
Bluetooth HD audio protocol-MIHC.
Bluetooth audio sharing.
Bluetooth HID. -
pengwin
addikt
Most tényleg nem fér bele a fullos BT funkcionalitás egy közel 300 ezres készülékbe?
Ennyire drága lenne az aptX meg a hasonló kodekek támogatása?
-
oli987
tag
Pont így, csak fordított sorrendben.
-
Lazzi023
csendes újonc
-
Leslie1966
senior tag
Hívás rögzítés, ROM csere, bootloader nyitás hogy megy ezeken az újabbakon ? 10t pro-m volt utoljára.
-
noblem1983
senior tag
Múltkor épp valahol megjegyeztem, hogy ugyan minek cserélném le a Oneplus 8T-met most is szeretem aztán kolléga tegnap mutatta a sima 15T-jét beindult a keresgélés (áhh porszívó is van mellé), teszt videók majd elgyengültem így kedden hozza a T-től a futár a Mokka Brown 512-est Pro-t
-
tisztavíz
junior tag
Sziasztok, megéri egy ilyen 14T Pro mellé (két telefont szeretnék) a jobb akku idő és 5x-ös zoom miatt? Most adtam el egy 14T-t, aminek a kamerájával nagyon elégedett voltam. A 15T Pro-ban sem kellene csalódnom?
-
stellaz
veterán
Ma megnéztem, a mérete annyira nem vészes a 6,7-es telók mellett. Ez szélesebb, de nem magasabb, így viszont videók esetén azért nagyobb képet ad, mert jobb lak ár arányai.
-
Nuada herceg
őstag
Hát csalódni nem fogsz szerintem, ha ez a telefon mellett döntesz.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Szabolcs22
tag
Nekem most a Samsung Galaxy A54 írja kb ugyanezeket az értékeket ki, hogy mennyit bír még a telefon, csak 100%-on és 81-84%-os elhasználódással. A harmadik érték nekem nem 38 óra csak 23 óra
Ha tényleg ilyen strapás, akkor az jó! Nem szoktam az utóbbi időben nagyon foglalkozni egyébként a telefonokkal, de elkezdtem hiányolni, hogy jobb képeket készítsek, ne kelljen még a kis kompakt sony gépemet se cipelni a zoom miatt... Mert az tudja. Igaz az 20x-os, de telonnál teljesen ellennék ezzel az 5x-össel. Nagyon rákaptam hogy megveszegyem decemberbe, januárba valamikor
-
flash-
veterán
Ha nem Si/C az akksija hogy lehet az hogy ilyen jól teljesített a gsmarena akksi teszten?
-
Nuada herceg
őstag
Írtam korábban, hogy 13T Pro-ról váltottam.
Ott úgy figyeltem meg, hogy átlagban 1 óra kijelző idő 15%-ot merített az akkuból. Nyilván nem játék, csak netezés, TikTok, meg YouTube. Itt viszont ilyesmi kijelző időket látok.
Értem, hogyan kicsit nagyobb az akkuja, de ez valami bődületes javulás a kijelző időben. Előző telót is 80-ra töltöttem általában , ezt is úgy igyekszem.
Eddig tényleg nagyon tetszik ez a teló.
-
ak76
senior tag
Vettem egyet én is
A kijelző szerintem szebb mint az S25-é amit eladtam miatta.
A mérete kolosszális, egy kézzel használhatatlan, viszont tartalom fogyasztáskor ez a tepsi kategória pont jól jön.
Az aksi idő nálam egy napos lesz, az ujjlenyomat szenzor gyors és pontos, hiába csak optikai, majd meglátjuk hogy muzsikál üvegfólia alatt.
A telefon gyors, reklámokkal nem találkoztam, a felület szét paraméterezhető.
A kamera szerintem jobb mint a sima S25 kamerái voltak, egyszerűen sokkal jobb minőségű fotókat készít.
Kíváncsi leszek milyen lesz vele a hosszú távú együttlét, legalább 2 évre tervezek vele, bár mindig ezt mondom.😎
Egyelőre kimondottan tetszik. -
flash-
veterán
pár napja használom (nálam a poco f3-at váltotta):
Egykezes használat már tényleg nagyon nagyon határeset, de ha ügyes a kezed kicsit tudod csusztatni még annyira hogy elérd egy kézel a telefonkönyvet a menüt de egyébként ez már egy kétkezes telefon.
Az ujjlenyomat érzékelője csak optikai de elég gyors, az arcfelismerője pedig megdöbbentően jó, sötét szobában is felismeri az arocd akkor is ha csak 10 fokban dől a hasmagasságban tartott telefon.
A kijelzője szép, jó felbontású, de én egyszerűen nem találom meg rajta azt a színsémát ami mondjuk egy 100% srgb kalibrált monitoron lenne, amit én személy szerint elvárnék. így a képek rajta eléggé kontrasztosak túl sok a "fekete" valahogy nem tetszik egyik beállítás sem.
A menü sebességére nincs panasz, nagyon gyors (játékot még nem próbáltam)
Így csak egyszer kezdett melegedni amikor a régi telefonról átköltöztettem az adatokat az újra.A hangszóró hangja hangos és jól hallható, de nekem valamiért annyira nem tünik túl tisztának.
Az is pozitiv hogy az infrája most már vezérli a 4 éves tcl tv-met (a poco f3 is infrás volt mégis képtelen volt rá)
Az akkumulátora a gsmarena elég jó helyezése ellenére nekem inkább átlagos, 50% körüli fényerővel facebookozás webezés alatt azért pár óra alatt le lehet meríteni (nem tudom ezeken a szintetikus teszteken hogy jönnek ki ilyen tizen órák)
Kisebb hiba még hogy messengeren ha kapok emojit először nem jeleníti meg, vagy a kapott üzenet felét levágja és újra meg kell nyitni. Nem tudom hogy ez Android/miui hiba vagy messenger, de ilyen előző telefonoknál nem volt.
Az Aod-tól én többet vártam volna nagyjából ugyanazok az elrendezési és téma opciók vannak mint a korábbi android 14-en.Mind ahogy a csengőhangok és az érteítő ébresztő hangok is ugyanazok, értem én hogy le lehet bármit tölteni, de ott mire talál az ember egy nromálisat ami nem bömböl mint egy rádió zene, hanem igazi " csengőhangos" de modern konszolidált stílusú, addig kb lemegy a nap... (nem tudom ebben más gyártó mennyire profi, ha mondtok olyan gyártót akkor annak a csengőhang pakkját szivesen letölteném)
A kamera szerintem eléggé rendben van , az 5x zoom szerintem olyan feature ami kevés flagshipnél található meg, itt pedig ugye ezzel jön, de mégis vannak olyan témák ahol túlságosan élesít, jó lenne valami olyan fotó mód ahol nem dolgoz bele szinte semmit a szoftver.. nekem az is negatítv hogy csak a pro fotónál van csak raw mód, pedig pont azért lenne jó hogy gyorsan lövi az ember a fotókat ,nincs idő belőni a paramétereket, aztán ha nem is sikerül annyira, otthon megdolgozod utólag.
(nem tudom van e értelme használni egy 3rd party kamera szoftvernek amiben lehet van raw mód autó módban, vagy azok a szoftverek nem dolgoznának ilyen minőségben, ennek nem néztem utána, pár éve tudom hogy mindenki google camera appot telepített de mostanában redditen azt olvasom hogy mindenki a gyári appot javasolja mert hogy már az a jobb a gcam-tól..lehet... -
hallerlaller
addikt
Na, lecseréltem a 11i-t négy év után erre, tényleg jó.
-
mrThomi
addikt
14T Pro után pont annyit változott a hátsó kamerasziget, hogy ne úgy nézzen ki mint egy Redmi Note 13 Pro. Egy kis simitás és már is prémiumabb a kinézet. Ez nekem most nagyon bejön főleg a mokka brown színbe.
-
Gabesz84
őstag
Német hivatalos mi storebol most is kihozható 549 euroért és valami bluetooth hanszórót is adnak hozzá. (csomagtovábbítás +10 euro kb)
-
Peaceliker
addikt
-
Drughi
addikt
Már sehol kb 8 órán át volt kinnt ennyiért a mysoft-nál. De teljesítették a rendelést , nem mondták vissza.
-
yuing
őstag
-
pècsimunkás
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Nuada herceg
őstag
Sokan írtátok a nagy méretet, mint negatívum. Nekem nagyon tetszik, lehetne még vagy 1"-al nagyobb.
Az, meg hogy végre kezdenek visszatérni a normális kijelző arányra, számomra szintén öröm... 20:9 arány helyett 19.5:9. Nagyon érződik, sokkal szélesebbnek hat a telefon. Simán lehetne 18.5:9 arány is részemről.
Hátha egyszer "visszafejlődünk" oda.
13T Pro-ról váltottam, üzemidő tényleg sokkal jobban, hosszabbnak érződik. Pedig az előző telefon akkuja is még olyan 95%-os volt, szóval nem azért...
A lényeg, h eddig imádom ezt a telefont.
Tok nélkül is, és még a gyári tokban is nagyon prémium érzetet kelt. Külsőre tök iPhone, de nem csak kinézetre, hanem érzetre, anyaghasználatra is.
Kijelző sokkal, de tényleg sokkal fényesebb! Régi full fényerőn, ez meg mellette háromnegyednél is már világosabb.
Kamerát még nem nagyon teszteltem, de jobbnak tűnik 15-20 kép után. Rövidtávú következtetés.
Nyilván ezek csak az én meglátásaim, de én simán ajánlom.
Pedig korábban még inkább negatív véleménnyel voltam a Xiaomi-ról. 12T nem jött be, majd a 13T Pro már úgy elment, meg is volt 1.5 évig, ez viszont most nagyon pöpec.
Igaz még csak 1 hete van meg, de a többiben ennyi idő után már találtam kivetnivalót. -
PeteePeti
őstag
-
kbyte1024
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Sok dologgal lehet sakkozni, nem csak egy hardver vagy szoftverelem határozza meg, így ahogy Te is írtad a szoftveres oldal is tud meglepetések okozni

-
pècsimunkás
addikt
-
bajbal
tag
Várható teszt esetleg a sima verzióból?Köszönöm!
-
Graphics
Jómunkásember
-
yuing
őstag
Nah, kijött a simának is az akksi tesztje, a GSMArena mérése alapján a Pro másfél órával tovább bírja, azért az nem csekély különbség.
16:24h vs 14:56hUtóbbi sem tragikus, de ezek szerint többet zabál a Dimensity 8400. A többi fogyasztó komponens gondolom megegyezik.
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
stellaz
veterán
-
yuing
őstag
Szuperül sikerült modell, a mokka-arany színben talán az idei év legszebb készüléke. Asszonypajtásnál landolt egy sima. Már azon gondolkoztam, hogy rosszul döntöttem, váltunk a Próra, utóbbi a tesztek alapján idén jobb ár-érték aránnyal bír, de sajnos a mérete miatt kényelmetlen a használata számára, így valószínűleg megy vissza. Valamelyik verzió lehetett volna kompaktabb...
-
ToBeY
nagyúr
Hali
Gondolkodom 13T Pro váltáson főleg a kamera és kijelző miatt.Vajon megérheti a váltást? -
PeteePeti
őstag
-
Redlight2
tag
Korrekt és részletes teszt,köszönjük.
Annyi a hiba, hogy nem 15W-al , hanem 50W-al is tud tölteni vezetékmentesen, mint az elődje is.
-
janeszgol
félisten
-
Skynet258
veterán
Fú de Nikonos / Sony-s MILC vibe kapott el ennél a képnél:

Persze a legtöbb kép lágy mint a fene, de valahogy mégis van identitása a kamerának. Akárhányszor látom ezt a Leica vonalat nagyon tetszik.
-
Zugi
aktív tag
A specifikációnál elírás van, mely szerint ultrahangos lenne az ujjlenyomat olvasója. Minden más adatlapon optikainak írják.
-
vond
MODERÁTOR
A gyengébb UWA kamera azért eléggé fáj, de így is egy nagyon jó vételnek gondoltam, így beneveztem én is egyre. Yettel-nél hűségidő kedvezménnyel nem volt 240 ezer az 512-es 15T Pro. És ehhez még jöhet - regisztrációért és értékelésért cserébe - egy porszívó, powerbank és töltőfej is, közel 100 ezer forint értékben. Azért ez így elég brutál egy ilyen tudású és minőségű mobilért. Aztán majd meglátjuk, mennyire szeretem meg.
A OnePlus 8 Pro felett sajnos nagyon kezdett eljárni az idő, bármennyire is jó volt kamerákban, főleg a korához képest. -
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Minden tesztnél azt olvasom vagy hallom hogy olcsóbb. Nem igazán értem, mert a 14T Pro 12/512 is 330e volt tavaly, a 15T Pro is ugyanennyi 12/512 esetén.
-
peby92
csendes tag
-
ddaydome
senior tag
-
ComptonLA
tag
Nekem nem tetszik, hogy iphonehoz hasonlóan már túlzottan le van kerekítve a sarkoknál. Nekem ez az iphone/szappantartó forma nem gyere be. Sokkal jobban tetszenek a szögletesebb, csak minimálisan kerekített telók. Ha ettől eltekintek, jól össze lett rakva.
-
csubííí
őstag
-
Peaceliker
addikt
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Drughi
addikt
-
joelke HU
őstag
A sima meg a pro között azért lehetne nagyobb különbség. A sima lehetne 6.2" vagy 6.3" méretű kijelzővel szerelt. De külsőre nagyon eltalált lett. A 14t széria is már tetszett, de ez sokkal szebb.
-
peby92
csendes tag
Hiányoltam a tesztből a konkurencia elemzést. Pont házon belül a sima 15 is már 280-300 körül van hivatalos helyről (persze más méret).
-
PeteePeti
őstag
Csak jelzem, a vezeték mentes töltésnél nem 15 watt a plafon, hanem 50 watt! Gyári Xiaomi 50 wattos vezeték nélküli töltővel és gyári 67 wattos töltőhasábbal ki is írja a telefon, hogy 50 watton dübörög a wireless töltés!

-
gabenh
tag
Lassan egy hete nyúzom, szuper teló
-
janeszgol
félisten
-
ParmaBoy
aktív tag
Ez ennyiert eleg jo ajanlat lett.
-
Izland`
tag
A sima 15T hátlap, előlap, keret anyaga megegyezik a Pro-val?
-
stellaz
veterán
Mert egy kisebb telefon egyben könnyebb, ezért könnyebb tartani, könnyebb átérni, könnyebb zsebre rakni. Most váltottam egy 6,4-es vagy 6.3-as telefonra és egészen csodálatosan kényelmes használni ezekhez a tepsikhez képest. Illetve az ment a fiamnak, nekem megint nagyobb lett kicsivel (nem pont így akartam), de minimális kávával és már azon is érződik, hogy nem olyan kényelmes, pedig még mindig sokkal kisebb, könnyebb, mint ez.
-
movax
őstag
Tökre nem értem ezt a magyar "tepsiméret"-pszichózist, annyira benne van folklórban, hogy elképesztő (máshol nem találkoztam vele, csak ezért mondom). Hát 6,8 hüvelyk, régóta ekkorák a telefonok, de komolyan, honnan ez a minél kisebb telefont-mánia? Mindenben előnyös a nagy képernyő, régóta nem egyekezesek a telefonok. Miért jobb YT-videót nézni kisebb méretben? Vagy olvasni rajta, böngészni, gps-ezni?
-
stellaz
veterán
Ekkora méretű telefon nekem már használhatatlan kb. Ezért az árért mondjuk visszalépés a töltés, nincs töltő fej, csak 15 wattos a hátlapi töltés, nincs ltpo panel, csak 256 gb a háttértár. Ehhez képest a 280 ezer nekem soknak tűnik, processzor ide vagy oda, az napi használatban kb semmit nem számít, a többi meg igen.
-
PowerBuldog
veterán
Szuper teló. Ha nem 1 hónappal korábban tudtam volna 201e-ért sima Xiaomi 15-öt venni beruháztam volna egyre.
-
ddaydome
senior tag
Tök nem értem wzt a tepsi méretet, de a többi ok. Bàr a Gorilla védelem visszalépés egy 13t-hez képest.
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a xiaomi minőségellenőrzése és-vagy részelemei roppant kiszàmíthatatlan minőségűek. Vagy kifogsz egy jót vagy nem.
Nekem a 13t-vel volt sok bajom, de àtlag usernek nem tűnne fel aki nem telefonàl annyit. Ezért anyukàmnak adtam. -
janeszgol
félisten
A sima 15T, meg ez is nagyon jó vétel. Persze csak annak, akinek ez a méret ok.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Lami66
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Ha vissza kéne pattanni a Xiaomi vonalra, akkor ezzel tenném talán. Üzemidőben parádés a GSMarena szerint is.
De az LTPO panel hiánya fájó pont ,ha ezt már más modellek kipipálják ennyiért.
Minden más tekintetben egy korrekt ajánlatnak tűnik.
-
Drughi
addikt
Nagy kár hogy az elődjéhez képest nőtt... A tudása alapján bőven jó, de ekkora péklapátot már nem tudok kényelmesen kezelni...
-
pècsimunkás
addikt
Szerintem a legszebb telefon perpill!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

.
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)