- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Korábban írtam, 1.0.7-től felfelé nincs stabil release.
Partial release-ek vannak, amiket nem kap meg mindenki. Elvileg teljesen random, ki melyiket kapja meg, tehát aggódni emiatt nem kell.
Én a legtöbb frissítést meg szoktam kapni, de nem mindet az elsők között, és nálam is volt, ami kimaradt.
Most beta tesztelő is vagyok, az nekem bevált, persze lehet ez is csak véletlen.
Az 1.0.10-et kb 2 hete kaptam meg, miután csatlakoztam a béta tester programba. Tegnap pedig a 2.0.2-es jelent meg miután manuálisan frissítést kerestem.Legnagyobb látható változás hogy kisebbek lettek a home screen ikonok. Így több sor lett.
Meg van 1-2 új zárképernyő, cserélődött az ujjlenyomat animáció, stb
Egyébként Android 15, dec-i biztonsági frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest