Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Nekem amúgy van pár problémám a Hyperos EU dev-vel.
Sajnos nem tiszta telepítéssel tértem át MIUI eu devről.Amik vannak:
-programokból való kilépéskor a főképernyőre (chrme, waze, stb) az ikonok elég lassan töltődnek be, 1-2mp-ig csak a háttérkép látszik. (ez csak Hyperos óta van) Mintha egy középkategóriás teló lenne kevés RAM-mal.
-heti 1-2x messenger chatfejből megnyitott csevegés odafagy a képernyőre. Képernyőt mögötte tudom görgetni, tudok megnyitni programot, de mind csak a messenger mögött nyílik meg (ergó semmit nem látok belőle, csak a képernyő szélein). Ebből lehetetlen kilépni, még a teljes program bezárással sem. Csak teló újraindítás segít.
- CamScenner-rel ha fotózok, a fotót elkészíti, de azonnal bedobja, hogy hiba, a kép nem található, SD-kártya eltávolítás/eltávolítva. Így azóta ezt a programot nem tudom használni.Nem nagy dolgok, de nem hibátlan, mint az utolsó MIUI eu dev volt...
Camscenner használja valaki? Ha igen, nála eu dev alatt működik? MIUI alatt működött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest