- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
oOKitsuneOo #2077 üzenetére
A 12.4-es changelog-ban: Fix - "Collapse after touch" didn't work
Nálam nem csak nem működött, hanem nem látszott ez a beállítás.Most már van, és be is volt pipálva, így átvette az A13-as beállításomat.
Amúgy valóban dirty-vel raktam fel, de a fórumon sokan így rakták fel gond nélkül, így nem is akartam clean telepítést, túl sok meló újra belakni. Korábban se volt gondom más xiaomi telefonon, amikor android főverziót váltottam az eu.dev rommal dirty-vel.
Főverzió, vagy akár csak miui verzió váltáskor is szoktak gondok lenni, ezért mindig 1-2 napig a fórumot olvasgatom, hogy milyen hibák jöttek elő. Ezt pont nem említette senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!