Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Köszi a válaszokat.
(#1367) Gery9112: A sok sérülés csökkentheti a maximális will mértékét? Most nem a fáradtságra gondolok. 26/49 pl. hanem a 49-es érték csökken?
(#1368) CPT.Pirk: Igaz, erre hirtelen nem is gondoltam. Sokszor újoncokat dobáltam be resistance ring-re plusz embereknek. Az feltápolhatta a willjét.
Most ismerkedem a játékkal, eddig csak az első résszel játszottam. Olyanom van, hogy egy Captain 49/49-es egy Corporal meg 56/56-os will értékkel rendelkezik.
-
wednesday
őstag
Sziasztok. A will értéke mitől függ, vagy hogy növekszik a kiegészítős játéknál? Vagy ez egy adott érték? Mert úgy vettem észre nem nő. Az újoncoknak meg magasabb, mint a tapasztalt katonáknak. Gondolom valami fejlesztés miatt.
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Egyenlőre én is hanyagolom az XCOM 2-t a kőkorszaki gépem miatt.

Sajnos az XCOM 1 mentésem (Ironman, Classic) meg beszart.
Most először Ironmanazak és élveztem is nagyon, új színt vitt a játékba.
Azt hittem ilyen nem történhet meg, Steam felhő mentés meg minden. 2 gépen is megvolt a játék, egyiken sem indul a mentés. -
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Hát pont lehet, hogy a pénz beszél és ezért nem adják ki, mert, hogy nincs rá akkora érdeklődés.
Bár ilyen nem hangzott el, hogy 100% NEM fog jönni és ne is álmodjon erről senki. Csak annyi hangzott el, hogy PC-re fókuszálnak és erre jelenik meg. A jövő mit hoz nem tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most először Ironmanazak és élveztem is nagyon, új színt vitt a játékba.