Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem tegnap egy olyan pod esett szó szerint a fejemre, amiben volt egy codex és két kelgyó, közben az előzőből még volt egy codex 2 élettel, a klónja és egy stun lancer. ha nem lett volna nálam 2 mimic beacon, akkor kb. esélytelen, így sikerült megúszni.
amúgy szerintem a stun lancer a legidegesítőbb egység a játékban. kettőt mozog és utána még üt, ha mákod van, megúszod egy gravely wounded státusszal, ha nincs, akkor cipelheted az embert magaddal, gyakorlatilag két emberedet üti ki.
lassan kezd amúgy menedzselhetővé válni a történet, ahogy lettek jobb fegyverek és páncél, meg értelmes képességek. a játék elején, mikor még senki nem tud semmit és kb. meztelenül álldogálunk a csatamezőn, nem nagyon fér bele, hogy mellé lőjenek az emberek, de közben mindenki azon a szinten van, hogy talán a lábát eltalálja.
(#76) nejad: alapbeállítás szerint vegyesen használ a játék random és character pool karaktereket, valami ini-t kell szerkeszteni, hogy alapból a poolt használja és csak akkor nyúljon a randomhoz, ha az kifogyott. én mondjuk azt csináltam, hogy a játékban alapból kapott katonákat alakítottam át, mindent meg tudsz változtatni rajtuk, még a nemüket is, aztán ki lehet menteni őket a character poolba.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest