Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem tegnap egy olyan pod esett szó szerint a fejemre, amiben volt egy codex és két kelgyó, közben az előzőből még volt egy codex 2 élettel, a klónja és egy stun lancer. ha nem lett volna nálam 2 mimic beacon, akkor kb. esélytelen, így sikerült megúszni.
amúgy szerintem a stun lancer a legidegesítőbb egység a játékban. kettőt mozog és utána még üt, ha mákod van, megúszod egy gravely wounded státusszal, ha nincs, akkor cipelheted az embert magaddal, gyakorlatilag két emberedet üti ki.
lassan kezd amúgy menedzselhetővé válni a történet, ahogy lettek jobb fegyverek és páncél, meg értelmes képességek. a játék elején, mikor még senki nem tud semmit és kb. meztelenül álldogálunk a csatamezőn, nem nagyon fér bele, hogy mellé lőjenek az emberek, de közben mindenki azon a szinten van, hogy talán a lábát eltalálja.
(#76) nejad: alapbeállítás szerint vegyesen használ a játék random és character pool karaktereket, valami ini-t kell szerkeszteni, hogy alapból a poolt használja és csak akkor nyúljon a randomhoz, ha az kifogyott. én mondjuk azt csináltam, hogy a játékban alapból kapott katonákat alakítottam át, mindent meg tudsz változtatni rajtuk, még a nemüket is, aztán ki lehet menteni őket a character poolba.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest