- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
A black site alatt látsz piros négyzeteket, azt azt jelzi, hogy hány kockát vet vissza az avatar projektből. Ha megcsinálsz egy 1 kockás black siteot a 30 napos számláló eltűnik, és a 12 kockából lemegy 1 db, így marad 11/12-ön az avatar projekt. Ha felmegy egy kockát akkor újraindul majd a 30 napos számlálo, de nem 30 naprol, hanem picit kevesebbről.
Dark eventeknél amúgy először a major/minor breaktgrought fókuszáltam hogy lassúljon az avatar projekt, de igazából felesleges azt megcsinálni, mert pl ha major breakthrough dark event végbe megy akkor 2 kocka megy az avatar projektbe, de valamelyik black sitehoz is. Magyarul ha megtalálod a blacksiteot ami kapta a 2 kockát, akkor ha azt megcsinálod, akkor mint ha mi sem történt volna. Leírtam nemrég itt hogy milyen stratégiával csinálom a legujjabb végigjátszásom, a 2. hónap végére már majdnem minden szektort elfoglaltam.
Az elfoglalt szektorokon pedig látod ha black siteokat.Skullmine / hackeléssel lehet szerezni facility leadet is, ha azt kikutatod akkor hozzáférsz egy olyan black sitehoz ami nem az elfoglalt szektoraidon van.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elfoglalt szektorokon pedig látod ha black siteokat.