- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
nekem egyszer beadta valami 46%-ra, de igazából csak azért próbálkoztam vele komolyan, mert utolsó ellenséges egység volt és kíváncsi voltam, összejön-e, szóval sokat így sem értem vele. a sectopodnál amúgy szerintem bőven elég jó az is, ha egy körre kivonod a forgalomból és elintézed a kísérő egységeket, a következő körben egy értelmes csapattal szétkapod, ha fókuszáltok rá.
amúgy a reaper képességről nektek mi a véleményetek? én azt tapasztaltam, hogy mire megkaptam, már sokkal kevésbé volt hasznos, mint a játék elején lett volna, mert egyrészt a codexek már nem jelentenek akkora gondot a nagyobb sebzés miatt (kevesebbet osztódnak), egyre több az ellenfél, amit nem tudsz levágni, vagy ha igen, akkor az arcodba robban, az adventeket meg úgyis meg tudja ölni mindenki, és rohangálás közben simán be tudsz aggrozni egy új podot, ami annyira nem biztos, hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest