Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Szerintem a kulcs amúgy a gyors foglalásokkal, tehát a gyors gazdasági építkezéssel kezdődik. Semmire nem érdemes költeni az elején, nem vettem egy szem katonát, mérnököt, tudóst sem egyelőre. Túl drágák az elején. Inkább le kell dobni mihamarabb egy Resistance Comm-ot, hogy lehessen tovább menni. Nagyon fontos, hogy rá kell röppenni az intelre.
Majd utána a magnetic weapon-ra kell rágyúrni, ha az már ilyen tizenpár nap alatt fejleszthető. Nagyon sokat dob a csatákon, addig meg túl kell élni.
Szerintem a rifle az gyenge, a shoti sokkal ütősebb a magas critical hitje miatt. Nem kell nekik aim, odamész az alien mellé és mivel flanked, szétlövi az alien seggét szépen egy 100 %-os találat mellett, jó esetben 50+ %-os crittel. 
Később, Proving ground építésével rá kell menni a Blue screen cuccra, utána az bármikor vehető 50 vagy mennyi supply-ért, ez mehet szinte mindenkire az AP lőszerig. Robotoknak, codex-eknek ezzel kb. végük, alapból ilyen 12-15-öket fognak rajtuk sebezni, crittel bőven 20+ 1 lövés.
És ami még fontos: tolni az Avanger-en a tisztítást. Ezen még némileg a Workshop is segít, mert pl. nekem az alatta lévő 30 napos ásást a 2 gremlin egyből lecsökkentette, majd egy 3. mérnökkel gyorsan megvoltak. Ezt nem szabad abbahagyni, mert gyorsan elfogynak a helyek, ha nincs rá figyelve.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Legion Slim 5 16ARP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem a rifle az gyenge, a shoti sokkal ütősebb a magas critical hitje miatt. Nem kell nekik aim, odamész az alien mellé és mivel flanked, szétlövi az alien seggét szépen egy 100 %-os találat mellett, jó esetben 50+ %-os crittel.