- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
A Psi katonáknak a Void Rift/Null Lance végső képességet miért nem engedi megtanulni? Kimaxoltam a képességeket, de egyiknek sem adta be. Mindkettőt eltérő módon fejlesztettem. A gatekeeperes Psi Amp kell hozzá, vagy WTF?
Nem dob be már tanulható képességet.(#1123) saen : akkor nem tudom. Most nyomom a Gatekeeper autopsy-t, hátha utána feldobja.
A shard gun (plazma shoti) egy +15 aimmal meg +15 % crittel együtt iszonyú durva. A stealthos rangerem concealból a dupla lövéssel akár 30+ sebzést is lead (első lövés akár 120 % crit chanccel 20+ sebzést is lead!) Nem tudom, hogy számolja a critical chance-t, de tutira nem összeadja. Asszem legközelebb egy helyett két ilyet fogok vinni, mert a kill után még untauchable is lesz, valamint el tud menekülni a végén. A snipernek már csak egyet kellett lőnie (Blue Screennel critezik az is magaslatról 20+ -okat), és egy sectopod el is füstölt!

Úgy látom, 2 sniper, 2 ranger és 2 spec (1 healthos, 1 combat hekkeres) adja a legdurvább kombót.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem dob be már tanulható képességet.