Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
A Psi katonáknak a Void Rift/Null Lance végső képességet miért nem engedi megtanulni? Kimaxoltam a képességeket, de egyiknek sem adta be. Mindkettőt eltérő módon fejlesztettem. A gatekeeperes Psi Amp kell hozzá, vagy WTF?
Nem dob be már tanulható képességet.(#1123) saen : akkor nem tudom. Most nyomom a Gatekeeper autopsy-t, hátha utána feldobja.
A shard gun (plazma shoti) egy +15 aimmal meg +15 % crittel együtt iszonyú durva. A stealthos rangerem concealból a dupla lövéssel akár 30+ sebzést is lead (első lövés akár 120 % crit chanccel 20+ sebzést is lead!) Nem tudom, hogy számolja a critical chance-t, de tutira nem összeadja. Asszem legközelebb egy helyett két ilyet fogok vinni, mert a kill után még untauchable is lesz, valamint el tud menekülni a végén. A snipernek már csak egyet kellett lőnie (Blue Screennel critezik az is magaslatról 20+ -okat), és egy sectopod el is füstölt!

Úgy látom, 2 sniper, 2 ranger és 2 spec (1 healthos, 1 combat hekkeres) adja a legdurvább kombót.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem dob be már tanulható képességet.