Új hozzászólás Aktív témák

• emmm

őstag

A Psi katonáknak a Void Rift/Null Lance végső képességet miért nem engedi megtanulni? Kimaxoltam a képességeket, de egyiknek sem adta be. Mindkettőt eltérő módon fejlesztettem. A gatekeeperes Psi Amp kell hozzá, vagy WTF? :F Nem dob be már tanulható képességet.

(#1123) saen : akkor nem tudom. Most nyomom a Gatekeeper autopsy-t, hátha utána feldobja.

A shard gun (plazma shoti) egy +15 aimmal meg +15 % crittel együtt iszonyú durva. A stealthos rangerem concealból a dupla lövéssel akár 30+ sebzést is lead (első lövés akár 120 % crit chanccel 20+ sebzést is lead!) Nem tudom, hogy számolja a critical chance-t, de tutira nem összeadja. Asszem legközelebb egy helyett két ilyet fogok vinni, mert a kill után még untauchable is lesz, valamint el tud menekülni a végén. A snipernek már csak egyet kellett lőnie (Blue Screennel critezik az is magaslatról 20+ -okat), és egy sectopod el is füstölt! :Y

Úgy látom, 2 sniper, 2 ranger és 2 spec (1 healthos, 1 combat hekkeres) adja a legdurvább kombót.

Új hozzászólás Aktív témák