Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Segítsetek légyszives. Vettem egy ONE-t. Hol tudom megnézni a hónapok folyamán milyen játékokat húztam be a Games With Gold esetében ONE-ra?
360-nál meg lehet nézni az xbox.com weboldalon, de mi a helyzet a one játékokkal?
-
őstag
Ez komoly, hogy Live Gold kell, hogy használni tudjam a GWG-ban ingyen megkapott játékokat?
-
őstag
Azt meg tudja valaki nekem mondani, hogyan tudom webről megnézni milyen játékokat vettem one-ra? Van egy Max letöltőkódom, de hibaüzenettel megáll a kód beírása után. Gyanítom, hogy már egyszer megvettem, ezért van hibaüzenet. One-om most sajnos nincsen
-
őstag
Megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha van egy hónapnyi live előfizetésem, es raaktivalok fel evnyi game pass-t, jol gondolom hogy 7 honapnyi ultimate lesz belole? Mert ugye forditva igy mukodik. De ebben az iranyban?
-
őstag
Még ismerkedem a ONE rendszerével. Kettő kérdésem van.
X360 rendszerben volt egy olyan opció, ha odaraktam letölteni játékot, akkor kikapcsolás gomb megnyomása után a gép addig nem kapcsolt le, amíg le nem töltötte azt. Vagyis volt olyan opció, hogy letöltés a háttérben. ONE esetében nincsen ilyen?
A másik, pedig, fent van a telefonomon a game pass szoftver. Itt is csak a letöltési listába tudom bepakolni a játékokat. Sajnos amíg haza nem megyek és be nem kapcsolom kézzel a gépet, addig el sem kezdi őket letölteni. Nálam van valami rosszul beállítva, vagy ez ilyen nyögvenyelős?
-
őstag
válasz szimszonos #190745 üzenetére
Köszönöm nektek. Kipróbálom.
-
őstag
válasz l.skywalker #190746 üzenetére
Beállítottam, de sajnos a gép nem kapcsol be, ha mobilon indítok egy letöltést. Másik kérdésem, még új a gép, de bekapcsolva fura hangja van a ventillátornak. Másnak hangmentes, vagy van jól hallható hangja?
-
őstag
válasz Madoc #190839 üzenetére
Mit jelent az hogy "háttérben"? A kovetkezo kezzel bekapcsolast koveto tevekenyseg kozben? Nalam tovabbra is az a cel, hogy a gep otthon ki van kapcsolva, napkozben melohelyrol az app segitsegevel beutemezek egy letoltest, es mire hazaerek a gepet bekapcsolva mar fel legyen installalva. Youtuben is csak olyat talaltam, ami a quene-be rak letoltest, de mennie kell a gepnek ahhoz hogy tavolrol letoltodjon.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz persil #190847 üzenetére
Oke, de mi van ha ez megsem tortenik meg? Tobb ora elteltevel hazamegyek, bekapcsolom a gepet, es elkezdi a letoltest... Instant on bekapcsolva, tavoli letoltes engedelyezve, megse megy.
Vicc ON.
Ha nem oldjuk meg kivagom az ablakon a negyedikrol a gepet. Ja bocsi, osszefoglaloban le van irva, tilos a TORES-rol beszelni 🤣.
Vicc OFF
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz persil #190849 üzenetére
Kérdésedre megtalálod a választ abban amire válaszoltál
Lehet egyébként egy újraindítás kell még a gépnek. Bár ezt nem gondoltam volna, hogy valamit beállítok és újra kell bootolni miatta a rendszert. Megpróbálom.
Madoc: csak puszta kíváncsiság. Hol olvastál itt őrjöngésről?
-
őstag
XBOX GAME PASS PC-s kódot valahogy át lehet alakítani xbox előfizetésre? Van erre valakinek tapasztalata?
-
őstag
Tegnap lejárt a game pass ultimate az accountomon, így vettem egy euróért a cdkeysről sima game pass for xbox előfizetést. Kódot elfogadta, ráadásul két hónapos, mert engedélyeztem az automata megújítást az előfizetés végén. A CDKEYS írta, hogy ez a kód kizárólag új accon működik, ahhoz képest nekem elfogadta. Szerintetek december végén is elfogadná a kódot, ha vennék még egy adagot? Vagy nekem csak azért fogadta el a "régi" accountomra, mert még nem volt sima game pass aktiválva rá?
-
őstag
Sorry ha már kérdeztem, de most így nem rémlik nekem.
Mióta megvan a ONE S gépem (kb. 3 hónapja), a kezdetek óta bekapcsolásnál fura hangot ad a venti. Mintha súrlódna. Ez normális? Meg tudnátok írni nektek va-e hangja a gépnek, ha bekapcsoljátok? Itt most nem a játék közbeni hangra gondolok. Mikor néha-néha bekapcsolgat - gondolom frissítéseket keres - simán hallom ha megy.
-
őstag
Xbox one s digital melle adott fortnite valamivel tobbet tud mint az ingyenes letoltheto?
-
őstag
Belefutottam egy problémába. Ma megjött a gamepadomra felrakható telefon tartó, gondoltam kipróbálom a streamelést.
Nem tudok rájönni miért, de ha a gamepadot a telefonomra kapcsolom BT-n keresztül, stream közben nem működik a gamepad. Ha a konzolra csatlakoztatom, tudok játszani, megy a gamepad.
Ez miért van? Nyilván a telefonon kellene kapcsolatban lennie a gamepadnak, hiszen messziről ez csak így fog működni. Egyedül a piros gombra reagál az androidos stream, felugrik a megnyomására a kilépés ablak.
-
őstag
Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek. One X esetében ha 1080p-be állítom a kijelző felbontását, akkor több FPS-t produkálhat mint 4k-ban?
-
őstag
Sziasztok!
Ha most van Xbox GamePass U. előfizetésem, és ráaktiválok 1 év LIVE GOLD-t, mennyivel hosszabbodik az GPU?
-
őstag
Van egy One X-em. A kezdetek óta 4K felbontáson fekete háttérnél kis pöttyök jelennek meg a kijelzőn. Gyári HDMI kábelt használok. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest