Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Def26 #112577 üzenetére
Tankban nem is haltam, csak amíg be nem jutottam.
Amúgy feljebb vettem a sensit és sokkal jobban megy a játék. Ti milyen érzékenységen játszotok? Kicsit félve vettem fel, mert én cs-n is extra low sensin és dpi-n játszottam (400dpi, 2,7 sens) jó nagy egérpaddal. De ez itt nem megy, mert egy nap mire megfordulok. Csak ugye azt hittem majd a célzás rovására megy, de nem igazán. De végre tudok mozogni a pályán. Csak úgy suhanok át az akadályokon.Amúgy van köztetek Szegedi? Konzolvilág nagyon áron alul számol be játékokat? Már régóta fáj a fogam egy gears of war 4-re (az ultimate nagyon bejött), de jelenleg csóró egyetemista vagyok.
Boltba is számológéppel járok, mert csak erzsébet utalványt kapok kajára. Káros szenvedélyektől is teljesen mentes vagyok (nem iszok, nem dohányzok).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Lenovo Legion Go eladó
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest