Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz icemad #45379 üzenetére
Kemény sztorik, örülök hogy mindketten jól vagytok! Én sajnos csak kevésbé szívderítő példákat láttam magam körül, és sajnos volt belőlük bőven.
Ez a "mivel lehet viccelni meg mivel nem" téma meg elég komplex, és nincs is rá általános jó válasz szerintem, függ a konkrét személytől (ki hogy reagálja le az adott poént), a konkrét vicctől (abból is lehet szellemes és irtózatosan alpári, miegyéb), stb. Ha bármelyik végletet nézzük (azaz a "mindennel lehet" és "semmivel sem lehet, mert valakinek rosszul esik"), az nyilván nem megoldás – az utóbbira pl. egyre többször látunk példát az USÁ-ban, ahol lassan tényleg semmivel nem lehet viccelni, mert valakinek sérti az érzékenységét.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Logitech G502 LightSpeed Hero 25K DPI vezeték nélküli gaming egér
- Új állapotú Lenovo V15 IIL laptop /i3-1005G1, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Windows 11, 15.6 HD/
- CH341A EEPROM programozó (24xx, 25xx, EEPROM/Flash, CH341A) teljes szet
- Új ZARA szürke téli szövetkabát (L)
- LENOVO t470 01AV490 24Wh NOTEBOOK AKKUMULÁTOR