- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
echterion #31667 üzenetére
En nem mantraztam, hogy menjel mashova, csupan arra reagaltam, hogy az szintiszta gogos fikazas, hogy kupac szar az egesz meg instabil es szar lassu. Szintisztan csak azert, mert ez onmagaban nem igaz. Persze sokaknal lassu, ezt nem is vitatom, de ahogy MasterMark is leirta (es nem mellesleg en is utaltam ra) ez tulontul bonyolult ahhoz, hogy egyertelmuen az ms-re lehetne fogni. Mar csak az, hogy te kijuss ez index.hu-ra, kapasbol atmegy a forgalom vagy 10 eszkozon meg kitudja hany szerveren-szolgaltaton. Ezek mind befolyasoljak a sebesseget. Es most csak egy egyszeru weboldalrol beszelunk, amit tudtommal itthonrol hosztolnak.
Elhiheted en sem azért irom ezeket mert tuzzel-vassal vedem az ms-t, a boxot es minden okoszisztemajat, amit csinaltak, mert magasrol teszek ra, csak az egysiku ms fikazast nem ertem, es azt sem, hogy tobbseg aki ide sirankozik, arra sem veszi a faradtsagot, hogy felvegye a szolgaltatoval a kapcsolatot, hogy nem -e esetleg naluk van valami olyan qos szabaly, vagy torlodas, ami miatt lassulas lehet ebben a szolgaltatasban.
Azt egy szoval sem mondtam, hogy hulye vagy, ha ez erzodott ki belole, akkor elnezest kerek, kicsit sem akartam ezt éreztetni veled, csupan azt akartam kinyogni, hogy barmilyen halozati kapcsolat felepitesehez kozted es a végpont kozott (nem traceroutoltam vegig, de) tobb tucat / neha 100+ szerveren keresztul vezet az ut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest