- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz zsolti72837 #61116 üzenetére
Utóbbi években ez egyre szarabb szerintem. Bár az olaszokhoz így sem érünk fel, de sokat tesznek érte az emberek, hogy e tekintetben is versenyképesek legyünk Európában.
Egyébként vannak sérülések, amiket le lehet polírozni, néhányat el lehet tüntetni vagy halványítani, de sajnos csodákra az sem képes. Mély karcoknál, esetleg nagyobb sérülésnél. Az előző autón simán 20-30 százalékot buktam emiatt eladáskor. Megcsináltatás még drágább lett volna.
Az sem kifejezetten segít, hogy az autógyártók az utóbbi években is sokat tettek azért, hogy sérülékenyebbek legyenek az autók. Kézzel feltéphető elemek, műanyag használata ott, ahol amúgy lehetne fém kasztni...stb.
Városba inkább az egyik cégessel járok, ami kicsit lepukkant Caddy. Azt már nem sajnálom. Csak nagy hidegben elég nehezen, vagy sehogy nem indul. El kellene vinni szervizbe, hogy nézzenek rá.
Csak az meg két személyes, így a családi program a belvárosban lehetetlen. Bár már az 5 személyes is kevés. Vagyis még éppen elférünk, de a kutyának a két gyerekülés között nem sok helyen van.
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!