Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Intersparban vettem olcsón egy univerzális távkapcsot, de semmiféle kóddal nem megy... vagy én vagyok a ratyi vagy ez a kaki...
Szóval arra jutottam, hogy a tv saját távirányítójának az a infrás pöcök hiányzik ami persze 400km-re odébb van... na és ha gyorsan kikapnál a most vett távirányítóból azt az infrás pöcköt akkor talán működne úgy?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #5795 üzenetére
WP8 only, de azoknak is csak a felén megy... legalábbis a Nokia készülékek a legnépszerűbbek és a néptelefpnokon (520, 620, stb) pont nem megy, pedig a SoC megvan hozzá. Hát, pedig én kifizetném a pénzt értük, ha a Gameloft a saját piacát akarja korlátozni...
Asphalt 7 meg mintha nem lenne olyan szép, mint a fentebb linkelt képen
Játékon belül is ment egy, csekkold azt is. De coop csak délután, mára elteszem magam.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
szabacsik
őstag
jaja, bocs ha kihagytam volna. nem enged letölteni. látogassam meg a microsoft oldalát blabla de most látom a battlefield 3 se akar menni EA hiba gyanús mostantól
/\____/\
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #5793 üzenetére
Hol? Itt? Legközelebb Pesten tudom hol van egy kínais.
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #5793 üzenetére
Offline tolom és Bro-Opsban már téged rakott be Amúgy neked megy az Asphalt 7, Modern Combat 4, Dark Knight Rises?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MasterMark
titán
válasz Buster17 #5789 üzenetére
Vannak kódok az univerzális távirányítókhoz, azokat kell végigpörgetni, amelyikkel jó azzal jó. Gyártókra lebontva is le vannak írva egy listába.
szabacsik: De mit nem hagy? Nem lehet letölteni?
Mister_X: Úgy is ki akartam próbálni co-op-ban.
(#5792) Buster17: Hallod, ennyiért? Inkább menny el az első kínai áruház / piacra, és a lehető legolcsóbbat megveszed, és annyi. Garancia nincs rá hogy menni fog.
más: Egyébként van itt nekem Win Vista Ultimate eredeti, azt lehet 8-ra upgrade-elni?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Buster17
addikt
Amúgy a távirányítótól annyit, hogy találtam egyet ami írja hogy minden tv-hez jó. De mivel garantálja hogy az enyiméhez jó-e lesz? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
@Mark:
Ment felkérés Live-on, majd függj rá a Gun Brosra, mert kellenek az acsik
-
szabacsik
őstag
válasz MasterMark #5788 üzenetére
Van benne egy Store ahol ilyen MS pontért lehet vásárolni, de van free is a fight night champion legends pack-ban
/\____/\
-
Buster17
addikt
Mark!
De nem baj, hogy régi TV? Már 1x volt egy ilyen távkapcs és nem ment vele. Bár nem csináltam vele semmi és csak 2 gomb működött...
Ezzel foglalkozó topik halott azért kérdem itt.(#5788) MasterMark
Na de azért a magyar hulladék szolgáltatónak is megvan a 8mega[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
fight night champion-ban vannak free addonok pl puszta kezes bunyó de hibakóddal folyton, kidobál többünket is és nem hagyja. ez ilyen másnál is (ha esetleg másnak is megvan )
/\____/\
-
Buster17
addikt
A neten 12 mega szerepelt de a prospektusban már csak 8... és ahogy elnézem még a 6 megát sem éri el...
-
sajtee
őstag
-
bobooo
addikt
Uprising <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #5777 üzenetére
A vetítés lesz akkor. A sorsolás megnéztem holnap lesz. Reménykedjünk?
Live-Die-Respawn
-
-
Prof01
veterán
válasz woodbear #5761 üzenetére
Úgy, hogy a 4DX egy külön kategória. Az csak a különböző plusz effektekre utal, mint a szél, fény, víz, szag, stb. Ettől függetlenül lehet a film 3D-s, vagy sima 2D-s is.
Jelenleg csak ez az Oblivion, vagy a GI Joe választható, utóbbi 3D-s, de az a film engem hidegen hagy.
A 2D-s filmek 2500ft-ba, a 3D-sek 3000Ft-ba kerülnek. Szóval nem olcsó..., de egyszer biztos érdemes kipróbálni.Giinos: A Warm Bodies nagyon betegnek tűnik! Azt hiszem én is megnézem majd!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #5740 üzenetére
Nekem is el kéne. Egy dolog tart vissza: az eladás és hirdetés lebonyolítása
Számomra felesleges. Egész nap a barátaimmal/barátnőmmel vagyok, gitározok, jó idő van, egyre kevesebbet vagyok itthon, de valahogy.. télen sem érdekelt igazán. Volt már ilyen, de ez elég régóta tart, szóval.. részemről RIP, szép órákat éltünk meg együtt, de sajnálom azt a sok elbaszott időt..
Most viszont úgyis kell pénz koncertre, szóval meg is hirdetem. -
Algotis
addikt
-
negyven2
veterán
válasz Mister_X #5766 üzenetére
Ez inkább a
tökvakargatólusta programozóknak a hibája. Az Asphalt 7-nek is 1 GB volt a minimuma és nemrég vitték le 512-re.Más.
Az amúgy normális zavvi-n hogy 5. napja áll feldolgozás alatt a megrendelt L.A. Noire: The Complete Edition? Na mindegy a lényeg, hogy ahogy nézem legalább szép igényes lesz a DVD tokja.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #5764 üzenetére
Majd valami verekedős filmben az előttem ülőt jól tarkón csapom, az meg csak elégedetten bólogat
Oldalam: www.swsfoto.de
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #5762 üzenetére
ha megcsinálják az emberi százlábút ilyen változatban, kit fizessek be?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #5754 üzenetére
LoL. A Batmant és a MC4-et nem engedi leszedni, mert nincs 1GB RAM-om Ezt neked Snapdragon S4...
-
WhiteWalker
nagyúr
4DX , még a vesekövet is kirázza belőled
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz woodbear #5763 üzenetére
Nem vagy olyan elveszett ember .Gondolom a 4D , az a mindenféle effektre utal, dől a pisi az arcodba,meg aládfinganak, vagy ilyesmi
"Az ülésbe épített hatások széles választéka, valamint a légmozgás, vízpermet, a láb és a hátcsiklandozása lehetővé teszi, hogy a nézők teljesen elmerüljenek a filmben és a vásznon zajló történet részeseivé váljanak."
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #5762 üzenetére
Kösz, innen jöttem.... de még mindig nem tiszta, hogy lehet 2D-s film is 4DX-es?!
Az árát legalább megtaláltam a Foglalás fülön....Oldalam: www.swsfoto.de
-
WhiteWalker
nagyúr
Nagyon dícsérik a filmet, lehet hétvégén elmegyünk rá..a Különvélemény különösen tetszett
Még a Warm Bodiest is tervezem megnézni a párommal -
Mister_X
nagyúr
Danke, lehet meg is veszem és wifi melett vadászom. Nagyon karaj ez a teló
-
Prof01
veterán
Vannak már itt tapasztalatok, véleményetek Európa első 4DX mozijáról, ami a múlt héten nyílt a Westendben? Valaki volt már ilyen filmen?
Én péntekre tervezek elmenni az Oblivion-ra.
MasterMark:
Az nagy kár...[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Prof01
veterán
+ GTA 3 & Vice City!
Vagy az nincs WP-re?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Mister_X
nagyúr
Áh-há! Már tudom, hogy honnan nyúlod a híreket, na majd lekörözlek egyszer Amúgy ez a WP tök jó kis cuccli, majd erről fogok hírezni. Azért jó lenne valami brutál game-et is lelni rá, mert oké, hogy Snapdragon S4 meg Adreno 305, de a Minesweepert ez nem hatja meg.
-
MasterMark
titán
Hogy-hogy felesleges? A SmartGlass jó dolog, meg a Live profillal való bejelentkezés, és az acsis játékok.
Mondjuk nem ma lesz hogy megveszem. [link] Majd ha már dolgozom talán.
Amúgy ahogy elnézem a Win 7 Home Premium is ugyanennyibe kerül. De miért feltételezed, hogy nem eredeti a mostani.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Nekem meg eredeti kéne Win 8-ból, hogy normálisan összekapcsolhassam a Live profilommal. Addig marad a Win7.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
Közös még van, ott a Chrome be lett szennyezve nyomorult fészbúkos bővítményekkel, úgyhogy maradok a májkrosztoft sajátjánál. Az én PC-mre nyáron majd Win8 fog menni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #5740 üzenetére
Felmerült sajnos mint opció, de próbálunk összehozni valamit.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #5737 üzenetére
Mondjuk elég érdekesen tördeli a szöveget, az itteni sörök akkorák, mint egyharmad avatar Amúgy én PC-n is IE-t használok, keressem fel a dokimat megint?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #5737 üzenetére
Na ezt jó tudni.
(#5739) Mister_X
Mióta is van PC-d? Két napja?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Prof01
veterán
-
Mister_X
nagyúr
This message is sent from my Nokia 620, using Internet Expoler.
-
Prof01
veterán
GS Hype - A költészet napja 2013.04.11.
Ezt láttátok? Xbox-os rész a legjobb!
MasterMark: Nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #5728 üzenetére
Bioshock Infinite című játékban a csaj a társad és ha kérsz tőle ad neked sót, felszedi pénzt meg töltényeket.
(#5730) MasterMark
Dehogy, ez a poén, hogy így dobja.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez mekkora már?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tDr1v3r
veterán
válasz WhiteWalker #5719 üzenetére
A 16 jó lesz 12-nek is. Amit eddig hallottam a rendezvényről, az alapján erősen szégyen... mind a közönség, mind szervezés szintjén.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Mister_X #5703 üzenetére
Nem a jányokkal van gond,Ők szemre valóak....hanem ami az egészet körbeveszi....lsd lejjebb Ori példáját...ráadásul a sok 16 éves kocka pózol a csinibabákkal , majd viszik haza a haveroknak,büszkén dicsekedve,hogy "ezt figyeld milyen csajjal voltam" , szánalom...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
thEndeR
aktív tag
Végre jó a Simcity kód...
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #5713 üzenetére
aszem' bisztiboy
-
MasterMark
titán
Oric te ugye a postán dolgozol? Ott mit? Lenne egy kérdésem, ha szabad.
Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
Volt az a méregdrága ASUS ROG PC is, igazat megvallva nem voltam elájulva tőle... lehet a monitor volt nagy, de pixeles volt fullHD-n 8xMMAA-val a Crysis 3 és hát nem is voltam elhasalva.
-
thEndeR
aktív tag
Megvan az uj simcity kod. Remelem ez mar jo lesz... De jo hogy csak 4kor erek haza....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Algotis #5707 üzenetére
Magyar E3 light.
De most komolyan. Cégek viszik ki a termékeiket promózni, meg vannak kinnt gépek amiken ki lehet próbálni ( nem egész nap ott ülni mint sok lúzer csinálja) a legújabb sikerjátékokat. Olcsón lehet játékokhoz hozzájutni. Néhanapján drága vagy akár moddolt PC-k laptopok is vannak kinnt. Mostanában egyben szokott lenni valamelyik anime összejövetellel is, tavalyinál pl engem zavart a sok cosplayer. (úgy mondom hogy animéket is szeretem nagyon, csak nem kellene a két témát összeereszteni.
Aztán szoktak lenni versenyek, nyereményjátékok stb.Egyszer kétszer jó dolog elmenni, de én úgy vagyok vele, hogy a Budapest Game Show megszűnése óta romlik a színvonal. Tavaly fordult elő pl hogy egy játékot nagyon ki akartam próbálni egy kioskon, de a gyerek már 40 perce ott volt. Mikor szóltam neki elküldött az anyámba, aztán hívta a faterját, hogy nem hagyom játszani. Ő meg persze még velem bunkózott. Más kioskoknál ugyanez...
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
Vannak játékok, amik felraknak ezt-azt a vinyóra, általában 1-2GB méretben, így gyorsítva meg a betöltést - itt ugye erről szó sincs. Pár játék még az egész lemezt is engedi felnyomni, de ez nem jellemző.
Hát nem nézem, azt sem tudom, hogy van-e magyar adókon, de a tisztán látás kedvéért meg fogom nézni.
Teszt lesz, de még a Sly Cooperem is péntek óta vár a megjelenésre.
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
El tudnátok nekem röviden magyarázni, hogy ez a playit miről szól és mi van ott?
Annyit láttam már, hogy Mister X írt egy kis "cikket" hogy mivis történt, de mást nem igen tudok rólaAndroidos Outlookból küldve
-
Prof01
veterán
válasz Mister_X #5705 üzenetére
PS3-on mit kell telepíteni? Csak egy részét másolja fel? (nem ismerem a PS-t, azért kérdem)
X360-on nem tapasztaltam semmiféle szaggatást, bár tény, hogy nincs 60 FPS, ami most nem a durva grafika miatt nincs meg, hanem az optimalizálásra is elspórolt idő miatt.Gondolom a TV sorozatot nem nézed, mert az a "kisfiunk" az egyik főszereplő benne, Daryl. A játékban őt irányítva harcolunk végig, ugye.
Ajánlom Angry Joe tesztjét is egyébként, nagyon bírom a videóit, őszinték, részletesek és legfőképp poénosak!
btw: Gamepod teszt nem lesz? Nevetni akarok!! Vagy sírni?!
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
kopipészt:
TWD Survival Instict:
Direkt a Black Ops 2 előtt próbáltam ki. Lemez be, első pofára esés: telepít. Hogyazanyád. Hallottam, hogy eléggé lehúzták, de hogy még adatokkal is terheli a gépem? Hmph... Mindegy, túléljük. Öt perc alatt végzett, jött a menü meg minden, szokásos. Aztán elindítottam a játékot. Picitbsokst tölt, de utána... Mother of God... A szemem kiesett. Basszus, a szutyok FX5500-am szebb képet adott low-res Battlefield 2 alatt. Ótvar. Gané. Megolvadt fa. Pixelek. Se AA, se fHD, ez még el is menne, ha nem szaggatna, hogy a reaper rúgja meg! Direkt Black Ops II előtt tettem be, mert az 60FPS, de itt viszont a 30 sincs stabilan. Sztori: elég megindító, pláne a Telltale részek után. First Person végignézzük, ahogy a zombik rágják a beleinket, aztán felnőtt kisfiunk nem bír minket megszabadítani szenvedésünktől, inkább a haverja repít golyót a fejünkbe egy "Sorry" keretében. Az első két percet olvashatták. A játékmenet ezután nem rossz, végigkéseljük magunkat pár zombin, mire találunk egy vadázpuskát, kemény nyolc lőszerrel. Ez el is fogyott, második pályára jól jött volna, ott csak egy retkes csőkulcsot találtam, ami három fejre mért ütéssel terít le egy walkert. Komolyan: meglököm R1-gyel*, hogy álljon fel a tápláléka mellől, mert másképp nem érem a fejét. Feláll, megfordul, durr. Visszafordítja vicsorgó fejét, durr. Megint, "ne morogjál, getzi!", durr. Spriccel a falra az alvadt vér. Ez addig vicces, amíg egyedül vannak, mert kettő simán ki tud végezni, mert lehet a két fej öt centire, csak az egyiket fogja eltalálni és azt is csak akkor, ha pontosan a célkereszt közepén van. Kedden majd még jászok vele, mert egy kis túlélő horror feelingje van és pár megoldás nem rossz."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Prof01
veterán
válasz Mister_X #5703 üzenetére
Grat a játékokhoz!
Kár, hogy messze lakok BP-től, pedig elmentem volna én is.A TWD: Survival Instict-tel meg lehet nem játszottál eleget. Szerintem szörnyű lett. Meggyalázása a TWD névnek. Pedig a Telltale Games féle milyen jól sikerült...
Egyébként lett volna ebben is potenciál, de még mennyi! Csak össze lett gyorsan dobva. Ez a legrosszabb az egészben.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #5702 üzenetére
Rossz képet néztél. Főleg a hostessek voltak nagyon csinosak, párral el is dumáltam (sztori egy) meg egy leginkább angolul tudó, albán egyetemista lánnyal is.
A hostessek csinosak voltak, sőt, nagyon csinosak! Simán el lehetett velük dumálni, nem csak a játékokról (volt akinél nem is beszélgettem ilyesmiről). Aztán szakadtam egyszer a röhögéstől. Ugye volt zombi szépségverseny is. Az egyik Nortonos hostesshez oda is ment egy zombi és megkérdezte: "Mondd csak, ettől is megvéd ez a vírusírtó?" és ekkor rávetette magát és torkonharapta, de úgy, hogy nyoma maradt Szerencséjére a hostess is vette a lapot és a zombi megúszta sérülések nélkül az incidenst
GameStarnál is tök jó fejek voltak a szetkesztők és a szerkesztőcsajok is. Kedves voltak és nyomtak 16 matricát a tombolalapon mind a 16 helyére és ezzel nyertem a PS3-as TWD: Survival Instictet (ami egyelőre elég vegyes, lehet nem olyan rossz, mint ahogy leértékelték). Aztán jutott a füles, hogy a matricák elfogytak, mostantól ikszelnek. Egyik GSO-s ismerősöm hozott tizen akárhány kuponlapot és elkezdte beikszelni. Előbújt bennem is a kisördög, elkértem egyet. Én vegyesen használtam ikszeket, áthúzásokat, random aláírásokat és az utolsó rublikába beírtam, hogy I<3GS (<3 egy szabvány szív volt, de most telefonról nem fogom kikeresni a normálisat). Haver bedobta mindegyiket, aztán vagy fél óra múlva tombolahúzás, HP ki is húzta: "A nyertes pedig... ó, ájlávgémsztár, milyen kedves. 0000000!" (a nullák helyén más számok voltak) Ez egy Black Ops II-t jelentett számomra, szintén PS3-ra
-
WhiteWalker
nagyúr
Néztem néhány képet erről a playit-ről (direkt kisbetű)...jesszusom...az átlag életkor volt vagy 16... , tavaly kint voltam,akkor bőven elég volt és sokkoló egy időre , ez most is bebizonyosodott..max az occsó játékok miatt érte meg kimenni...kb olyan mint a fővárosi nagycirkusz
-
Mister_X
nagyúr
Basszus, én is megkönnyeztem Valóban zseniális. Más szavakat erre nem találok, nagyszerű az egész, a megvalósítás, a stílus, a történet... Állva tapsoltam volna én is, büszkék lehetünk rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest